Nisam odoleo, morao sam da skeniram
Oni to rade stojeći.
Nevezano za ovo, ali ja kad sam bio srednjoškolac i stanovao u domu, najjačaemi fora bila kad neko spava pa ga mi sa sve krevetom prebacimo u TV salu, menzu, drugu sobu...nisam nikada dočekao da vidim reakciju jer prespava tamo celu noć ali ujutru pre škole dođu besni u gaćama . Moj krevet bio između regala pa nisam mogao da stradam.Tako smo mi drugara jednom ostavili na plazi na Adi sa kartonom "USVOJITE ME!". Slikali se ljudi s njim, bila atrakcija. On se slabo seca dogadjaja.![]()
Ako su dva kentaura pa i nekako stojeći a ako su hjuman i kentaur? Moraju da prilegnu 🤣Oni to rade stojeći.
Pa preskoci li, sta bi?
Najveća greška koju sam napravio je upravo rezervacija tog mesta.. nema naslon u sredini, em neprijatno da ti jedna ruka visi ceo film em gubiš jedno mesto za sok/kokice. Šoferska je tuga pregolema
Ja reko najveća greška...sad mi ona žena...🙂Najveća greška koju sam napravio je upravo rezervacija tog mesta.. nema naslon u sredini, em neprijatno da ti jedna ruka visi ceo film em gubiš jedno mesto za sok/kokice. Šoferska je tuga pregolema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari