Nije, samo neko licno da donese je dolazilo u obzir, i nacin placanja je bio malo rogobatan svojevremeno, ali sam uzeo 2 komada bio bez neke prevelike muke.Manje više ti se isplatilo da otputuješ u Englesku samo zbog tog uređaja. Kad pogledaš razliku u ceni, put ti je bio skoro pa besplatan.
Da li je postojala mogućnost da isti ili sličan uređaj naručiš iz Engleske preko neke online prodavnice i da sve sa poštarinom kupovina bude isplativa?
.
I ja sam imao isti "problem" da uputim ljude na Ananas i zato sam vise vremena proveo sa vama ovde u topicu,jer su mislili da sam poluedo,ko o cemu,ja o AnanasuPar drugara su me i poslusali,al kad sam video sta su kupili,bolje i da nisu
Svako od nas je verovatno imao neku svoju strategiju za kupovinu,i neko je bio manje neko vise uspesan,ali verovatno smo svi na kraju zadovoljni. Iskreno cak i Ananas mora biti zadovoljan,jer evo moja okolina da su ih anketirali sa pitanjem: "Sta je i cime se bavi Ananas" 99%,a mozda i 100% anketrianih bi dalo pogresan odgovor,i licno nisam znao pa odlucih da virnem u topic
A sad 80% moje okoline zna za Ananas i zna o cemu je rec i bar 50% njih je pogledalo sajt,e sad koliko njih je kupilo nesto... iskreno veoma malo. Ljudi su nepoverljivi na popuste,jednostavno iz iskustva znaju da se iza svake dobre price nesto krije... videcemo... ako zele da im se sajt i dalje prati i da ljudi ucestalo kupuju,moraju gotovo svakodnevno da prave neke marketing poteze po pitanju cena,jedino tako ce zadrzati masu uz sebe
E, to, upravo. Na svakom drugom stajalistu autobuskom ili bilbordu stoji njihov oglas i reklama, ali ljudi ni da cuju za njih - jednostavno ne kapiraju a bogami i nisu skloni impulsnim kupovinama. Ovo im je malo poboljsalo imidz, i proculo se stosta o njima (a siguran sam da je pozitivnih iskustava vise nego negativnih), i tek ce u NAREDNIM akcijama i popustima da se okoriste. Mozda nisu sve oci uprte u njih sad, ali nas entuzijasta, sa jacim dzepom ali i dosta jacim iskustvom od vecine laika, jesu, i brzo ce se i to prosiriti.
Iskreno treba im jaci marketing, luckasti tiktokovi kao ryanair, itd, gerila marketing po redditu, ana rs, ostalo, ali nije ni bitno, para vrti gde burgija nece, i to se pokazalo lepo ovih 20ak dana.
I iskreno ne zanima me ni kakav im je PDV sistem, ni koliko su u plusu (minusu), zanima me kao krajnjeg korisnika da li su me zavlacili za povracaj robe, novca, da li je odlagano nedelju, dve, tri nedelje, otkazano bez razloga, itd. To su indikatori svakom normalnom, ekonomicnom coveku, da li da nastavi da posluje s njima.
Za sad, 8.5/10 iskustvo, bukvalno mi TV 55" do stana doneli (nemam pojma ni dal je M&M ili Ananas ili CIty, nisam gledao), sve za 33k. Plus ostalih 30ak porudzbina do paketomata, do vrata, sve proteklo u najboljem redu. Uzimam im jednu ocenu zbog toga sto su s povracajem novca spori za otkazane predmete, ali verujem da je i do nasih bankarskih sistema antickih, resice se i to vremenom kad uvrste IPS placanja (ja se nadam).
Inace, TV je odlican, FOX sa WebOS, apgrejd (doduse mali) sa Xiaomi P1 4K 50", mislim da ce dugo, dugo trajati, jer je softver jednostavno dve klase iznad Android TV-a.
Takodje, i meni se isto desilo sa cediljkom za limun (posle narucio novu, stiglo), zagubilo se negde u toku transporta, pisalo da je vraceno posiljaocu, da kao nisam bio kuci (a jesam jer mi isti kurir 4 paketa + jbmliga ukrasa doneo isti taj dan), ja se zalio, vratili iznos fiskalni, pun, iako sam ja njima manje platio.Gubitak na jednom artiklu može da se pegla kroz zaradu na drugom, ali da li je tako to može tek da se vidi analizom i da se izračuna ruc u totalu, a onda kada se uračunaju zavisni troškovi vidi da li je plus ili minus u poslovanju. Inače, vaučeri su išli na teret ananasa, u prilog tome ide činjenica da mi je Elementa kao prodavac miksera vratila novac u iznosu pune cene dok sam ga ja platil umanjen za iznos vaučera.
Ne znam sto se ljudi cude, svaka firma s jakim VC fundingom je ovako radila da privuce kupce. Donesi je svojevremeno imao plati vizom, prvu porudzbinu, 500din off, narucivalo se za po 40din (besplatna dostava, hrana 540din), pre 2 godine, pa jos virtualne visa kartice, i rokaj.
UberEats, Deliveroo, DoorDash, sve slicno.