Nikola mJet
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2018
- Poena
- 315
A
Alkohol vec 20 godina…Cime cistite telefon kada skinete masku?
Alkohol vec 20 godina…Cime cistite telefon kada skinete masku?
Meni se cak i na Nillkin staklu skinuo neki premaz koji god da ima, i vise nije bilo kao na pocetku.Alkoholom nikako ako nemate zastitno staklo. Skida se oleofobni premaz sto rece kolega iznad.
Ma kao evo ti opet klasican sim, dodji drugi dan bas nas zanima sta i kako hahahaHahaha, neverovatni ljudi.biće ti aktivna kroz koji dan, dok "ugase" staru.
![]()
Ja sam na Iphone se (2020) u Yettelu izvršio aktivaciju čim sam dobio karticu sa QR kodom (prošle godine).Ja upravo pokusao u A1 da aktiviram eSim, nema sanse. Radnice me ubedjuju da je do mog uredjaja 13 pro. Probali na starije izlozbene modele iphone 11, 12 pa cak i na 14 ne radi. Kao mozda je do apple 😁
Rekoh pre ce biti do vasih strucnjaka u A1, strasno tvrde da je uvek prolazila aktivacija iz prve.
Da nisu pokušali da aktiviraju esim bez wifi? Meni se to desilo u jednoj Telenor poslovnici, i ista situacija - ne znaju šta je, mora da je do uređajaJa upravo pokusao u A1 da aktiviram eSim, nema sanse. Radnice me ubedjuju da je do mog uredjaja 13 pro. Probali na starije izlozbene modele iphone 11, 12 pa cak i na 14 ne radi. Kao mozda je do apple 😁
Rekoh pre ce biti do vasih strucnjaka u A1, strasno tvrde da je uvek prolazila aktivacija iz prve.
Ne bio je aktivan wifi pisalo je na svim uredjajima unable to activate esim.Da nisu pokušali da aktiviraju esim bez wifi? Meni se to desilo u jednoj Telenor poslovnici, i ista situacija - ne znaju šta je, mora da je do uređaja![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari