Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Pise mi placeno gotovinom-vaucer ali stoji pun iznos,nigde umanjen iznos.

Ako si aktivirao vaucer pre kupovine proizvoda onda mora da ti bude umanjen racun za iznos vaucera. Pogledaj malo bolje racun na njemu ti sve pise.

Naručio ove baterije pre ~36 sati:

Sad su stigle (BG) i tri baterije su procurele u pakovanju.
Godina uvoza 2020....
Preskupe su Varta, preko 100din/kom, ove bi ti se vise isplatile (42din/kom)

a jos bolje ove (39.6din/kom)

Videh u pdf-u sad bio skroz na dnu nisam ni video ukupan iznos je puna a za placanje je umanjen . Hvala momci i izvinite na cimanju.

Mislio sam da spomenem kad se pričalo o kaiševima, pa evo prilike. Ja gledao one Tommy Hilfiger, oni svi do 100 ili 105 cm. Dobar je da ga vežete oko butine.
Ne razumem, pa 100, 105cm je za pantalone 39-42? Ja sam ih narucivao, velicinu 100 sam uzeo, dosta sam krupan i stoji kako treba. Imam problem jedino sa kvalitetom, bas je tanak i plastican materijal kaisa nekako, nadam se da ce izdrzati :ROFLMAO:

za SSD nisu poslali fiskalni vec samo potvrdu o kupovini...... 🤔

9999999999.jpg

Ne razumem, pa 100, 105cm je za pantalone 39-42? Ja sam ih narucivao, velicinu 100 sam uzeo, dosta sam krupan i stoji kako treba. Imam problem jedino sa kvalitetom, bas je tanak i plastican materijal kaisa nekako, nadam se da ce izdrzati :ROFLMAO:
Posto ne mogu da editujem, 100cm nije duzina celog kaisa vec duzina od kraja kaisa (znaci od kraja bez kopce) do poslednje rupe.

Gume mogu za smešne pare da se kupe. Do duše trebaju 4 naloga 😂
Hvala za predlog.
Svakako mi trebaju nove letnje gume za par meseci, ovako sam uštedeo 50 evra sa vaučerima, a i već su bile jeftinije nego u drugim prodavnicama.
Naručio 10.1, stigle jutros (izvuk'o čet'ri ukrasa), prodavac Beoguma.

Za sad nisam naručio ništa što mi ne treba samo da bih iskoristio vaučer.
Kupio sam telefone ženi (početkom decembra potpisala novi ugovor bez telefona sa MTS-om) i kevi (za par dana joj ističe ugovor sa MTS-om).
Obema je trebao nov telefon, izračunali smo da je bolje da kupimo za keš, nego da uzimamo preko operatera.

Klincu sam već kupio računar (ne preko Ananasa) kao poklon za NG i rođendan (1.1.), tako da sam iskoristio vaučere za kupovinu miša, podloge, tastature i zvučnika.

Pre mesec dana nam je crkao mikser, pa sam i to pazario.

Uzeo sam јоš i Jack&Jones jaknu (2595 dinara minus vaučer), dres Kappa (829 dinara minus vaučer) i termalnu pastu (uskoro prebacujem komponente u novo kućište, pa će mi trebati).

Plus što sam na mastercard nagradnoj igri izvukao usisivač (koji nam je takođe dobro došao, jer je stari počeo slabije da vuče) i mobilni telefon XIAOMI Redmi Note 11S.

Sve u svemu, hoću reći da je za mene, posle 14-15 godina online kupovine, ovo najpozitivnije iskustvo. Svakako najisplativije.

Popusti ovakvog tipa su i potrebni, bilo je zanimljivih stvari da se kupe po dobroj ceni, steta sto su kod nas takvi popusti retki.

Naručio ove baterije pre ~36 sati:

Sad su stigle (BG) i tri baterije su procurele u pakovanju.
Godina uvoza 2020....
Ko je uvoznik? Nema sanse da je 2020, baterije ne smeju da budu u opticaju, a da su starije duze od godinu dana

Posto ne mogu da editujem, 100cm nije duzina celog kaisa vec duzina od kraja kaisa (znaci od kraja bez kopce) do poslednje rupe.
Nisam kupovao markirane, ali znam da bez 125 nisam mogao nijedan da koristim. Mislim ono, može i 115 ali ovamo na kraju nema ničega kad zakopčate, izgleda preružno. Doduše ja sam poseban slučaj :D

Djak potvrduje u roku od 1-2 dana. Porucio sam i ja juce Kappa 4 komada, danas potvrdjeno...verovatno se sutra pakuje i salje.
Nerealno je da ocekujes da ti se sve potvrdi u sekundi nakon porucivanja, sve zavisi i od azurnosti prodavaca na Ananasu. Sitni prodavci su sigurno nalozeni pa sve rade u istom danu a ovi krupniji to ne ide bas tako brzo.
Prođe 3. dan i ništa se ne dešava.
Izgleda da će i ovde da bude puj pike.

Djak majce od pre 8-9 dana narucene, stigle danas. Kappa one od 720din. Naruceno jos 4 prekjuce, nista jos nije potvrdjeno, ali racunam stizu i oni.

Ja gledao one Tommy Hilfiger, oni svi do 100 ili 105 cm. Dobar je da ga vežete oko butine.
Bilo je i dužih kaiševa, ali se oni uvek pre prodaju. Spark nije ništa dopunjavao od tih firmiranih stvari, ostale su uglavnom skuplje stvari ili neke čudne veličine...

Poslednja izmena:
U sustini, za obim kukova od 100cm max?
Jedini kais koji sam narucivao online je Iguana, i duzina koju sam trazio je ukupna duzina kaisa, sa sve kopcom, ako se dobro secam.

Inace, ja sam uzeo Hilfiger novcanik u ananasu, i iskreno, ono ili nije koza, ili je koza od kera. Pisalo je da je 100% koza. Nisam hteo da vracam, ali pravi kozni novcanik (od mekane koze) koji imam, je na osecaj MNOGO kvalitetniji od ovog luksuzno brendiranog. Hilfiger je na osecaj tvrd i plastican, bas kako kazes i za kais.

Poslednja izmena:
Juce narucio dva artikla, oba od Sparka, danas poslali fiskalni racun i pise roba je preuzeta od strane kurira (City express).

Juce narucio dva artikla, oba od Sparka, danas poslali fiskalni racun i pise roba je preuzeta od strane kurira (City express).
ja narucio 5. januara isto od sparka ali ananas direkt i jos uvek ni potvrdjena porudzbina, svaki put kad zovem kazu zbog popisa, praznika itd. u pitanju je xiaomi mop 2 pro

E to mene iritira, pomislis da je zastoj i da ce onda redom da krenu da potvrdjuju, medjutim ne, meni stoji zacementirano od 5.1, spark.

Zvao sam danas opet Dudi Co.

Žena koja je bila zadužena za Ananas porudžbine je tek danas počela da radi. Rekli su da će danas potvrditi porudžbine (što se i desilo) i da paket sutra putuje.

1673539219268.png

Prilozi

• 1673539198249.png
    1673539198249.png
    9.3 KB · Pregleda: 23
I ja imam porudzbinu od dudija, ali meni danima stoji samo da je porudzbina kreirana i u obradi.

Možda davim, ali da li je ovaj punjač stvarno "brzi"...
Uzeo sam
https://ananas.rs/proizvod/max-mobi...-punjac-set-2u1-type-c-kabl-tr-286-27w/126726 ovu verziju sa kablom
, šta da čekam, kontam da će biti ok.

To, 20 AAA i 10AA baterija 2199 din.

Boze sta li je sa ove iz Sparka? :D
Radi se popis, do kineske nove godine verovatno...zapravo verovatno do isteka vaucera, onda ce da pootkazuju sve sto im ne odgovara i da krenu da rade normalno...

Zvao sam danas opet Dudi Co.

Žena koja je bila zadužena za Ananas porudžbine je tek danas počela da radi. Rekli su da će danas potvrditi porudžbine (što se i desilo) i da paket sutra putuje.

Pogledajte prilog 371230
Meni je upravo danas pre koji sat otkazan paket iz DUDI, to je 2. paket iz porudzbine, prvi je bio iz OPTIBOXA i stigao je jos pre par dana.

Poslednja izmena:
ja narucio 5. januara isto od sparka ali ananas direkt i jos uvek ni potvrdjena porudzbina, svaki put kad zovem kazu zbog popisa, praznika itd. u pitanju je xiaomi mop 2 pro
Isto stoji mi od 5og s tim da su me zvali u utorak iz call centra i kao docice ili krajem nedelje ili pocetkom sledece videcemo..

Vrh Dno