Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Da se pohvalim da je meni do sad stiglo gotovo sve sto sam porucio,ali sam bio uporan i neke stvari porucivao i po 3x (otkazivanje automata,otkazivanje prodavca,moje otkazivanje i prelazak na drugog prodavca iako je isti artikl skuplji). Cini mi se da sve pocelo da funkcionise normalno sem Sparka. Ono sto je mene malo razocaralo sto mi je jedan prodavac trpao u paket sta je imao (porucis jednu boju,dobijes drugu) ili sta mu je palo saka,jedan prodavac salje nezasticen proizvod koji dobijes u kutiji koja se u transportu otvori jer ni fabricki nije bar selotejp stavljen... a ima i onih koji su me odusevili,brzinom,pedantnoscu,zastitom,propratnim materijalom. Sve u svemu... fantasticno dvonedeljno iskustvo :D

Da se pohvalim da je meni do sad stiglo gotovo sve sto sam porucio,ali sam bio uporan i neke stvari porucivao i po 3x (otkazivanje automata,otkazivanje prodavca,moje otkazivanje i prelazak na drugog prodavca iako je isti artikl skuplji). Cini mi se da sve pocelo da funkcionise normalno sem Sparka. Ono sto je mene malo razocaralo sto mi je jedan prodavac trpao u paket sta je imao (porucis jednu boju,dobijes drugu) ili sta mu je palo saka,jedan prodavac salje nezasticen proizvod koji dobijes u kutiji koja se u transportu otvori jer ni fabricki nije bar selotejp stavljen... a ima i onih koji su me odusevili,brzinom,pedantnoscu,zastitom,propratnim materijalom. Sve u svemu... fantasticno dvonedeljno iskustvo :D
Šteta što spark ne šalje, ja baš od njih naručio stella tv sa promo kodom za 8500din. Teško da pošalju, naručio 9.januara.

Xtra. [s'vaucer' naravno]

123.jpg

Evo, poručih donji deo champion trenerku i dve ultra jeftine ove kappa majce.
Porudžbenica je podeljena na dva dela, zato što su dva različita dobavljača, i trenerka (koja nije bila ultra jeftina) potvrđena na keca, skoro odmah, a za majce i dalje ništa.
Ovo je klasična navlakuša, neki će dobiti, ali će dobar deo ovako da navuku da kupe nešto, a onda će da padne ispala za ono najpovoljnije.

Zvali su me danas da kazu da ce porudzbina kasniti i izvinili se zbog toga.
Naruceno je 6. Januara.

Evo, poručih donji deo champion trenerku i dve ultra jeftine ove kappa majce.
Porudžbenica je podeljena na dva dela, zato što su dva različita dobavljača, i trenerka (koja nije bila ultra jeftina) potvrđena na keca, skoro odmah, a za majce i dalje ništa.
Ovo je klasična navlakuša, neki će dobiti, ali će dobar deo ovako da navuku da kupe nešto, a onda će da padne ispala za ono najpovoljnije.
Djak potvrduje u roku od 1-2 dana. Porucio sam i ja juce Kappa 4 komada, danas potvrdjeno...verovatno se sutra pakuje i salje.
Nerealno je da ocekujes da ti se sve potvrdi u sekundi nakon porucivanja, sve zavisi i od azurnosti prodavaca na Ananasu. Sitni prodavci su sigurno nalozeni pa sve rade u istom danu a ovi krupniji to ne ide bas tako brzo.

Koji od ova tri?

Koji od ova tri?
https://ananas.rs/proizvod/patriot-ssd-m-2-nvme-256gb-p300-1700mbs-1100mbs-p300p256gm28/140344 ovaj ako imas m2
https://ananas.rs/proizvod/patriot-...rst-elite-450mbs-320mbs-pbe240gs25ssdr/140326 ovaj ako nemas

ja sam cuo da je shit taj partriot a i ne podrzava vaucer..

Bench forum, svima treba, ali ko će da koristi?

Navedeni proizvod je deklarisan do 110kg.
Ne kažem da smo mi sa Bencha debeli, samo skrećem pažnju.
🤣🤣🤣

Poručio sam SSD disk 9.01. i danas je stigao u paketomat, nisam se nadao da će proći uopšte jer sa vaučerom dođe skoro 50% povoljniji...

Porucio wifi ekstender ubacio promo kod i umanjen mi je iznos za 1500din ali kada sam zavrsio sa kupovinom(placanje pouzecem ako vazi za tu opciju) stoji mi pun iznos za porudzbinu.?

Porucio wifi ekstender ubacio promo kod i umanjen mi je iznos za 1500din ali kada sam zavrsio sa kupovinom(placanje pouzecem ako vazi za tu opciju) stoji mi pun iznos za porudzbinu.?
gledas iznos za placanje na specifikaciji, on je umanjen.

Nazad
Vrh Dno