jevic989
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 29.04.2022
- Poena
- 60
Upravo. Samo sto sada od Yettela imam 12 meseci za 1din.Pa dobro, pomak je, praktično su ti ponudili 10 meseci za dinar...
Upravo. Samo sto sada od Yettela imam 12 meseci za 1din.Pa dobro, pomak je, praktično su ti ponudili 10 meseci za dinar...
Ja doneo opremu u četvrtak, nije htela da uzme, kaže sačekaj 30 dana. Verovatno jer kada bih im vratio odmah, ne bi imali osnova šta da naplate za tih mesec dana, jer je ruter kod njih
Pa to znači da su novim korisnicima uskratili pravo da budu obavešteni najmanje 30 dana pre stupanja na snagu nepovoljne promene.Zato što se u januaru ugovara po trenutnim, "starim" cenama. Ali, svakome će povećati u februaru, a februarski (novi) ugovori ce se sklapati po novim, uvećanim cenama.
Prikljucujem se molbi.Moze li neko da mi ,,prepise'' taj dopis koji treba da se da SBB-u za raskid ugovora zbof povecanja cena?
Nešto slično ovome, samo što treba da se pozove na povećanje cena a ne izbacivanje kanala i to treba prepraviti:Moze li neko da mi ,,prepise'' taj dopis koji treba da se da SBB-u za raskid ugovora zbof povecanja cena?
Treba mi za starijeg komsiju.
Ja cu da mu odstampan a on nek nosi u poslovnicu.
Hvala.
Kada si podneo zahtev?Update: Odobren raskid, bez penala.
Pismeno, pozvao se na član 107 i tražio da raskinem bez plaćanja preostalih obaveza.Kada si podneo zahtev?
Ma to mi je jasno. Zanima me koliko vremena im je trebalo da ti odgovore?Pismeno, pozvao se na član 107 i tražio da raskinem bez plaćanja preostalih obaveza.
Pismeno, pozvao se na član 107 i tražio da raskinem bez plaćanja preostalih obaveza.
1 danMa to mi je jasno. Zanima me koliko vremena im je trebalo da ti odgovore?
Još 30 danaJoš 30 dana moraš da korištiš usluge SBB-a ili odobrenje za raskid stupa na snagu odmah?
Bukvalno nemojte uraditi ovo što se savetuje ako nećete da imate gomilu problema i dodatnih finansijskih troškova bez preke potrebe.Ne morate da koristite .... pređete na drugog operatera i milina.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari