D
Deleted member 200002
Guest
Mentor, fazon kao LGBTQ loby stilista ?
To će za nas ,Srbe, da ima od naročitog značaja, kad to prispe u nas.
To će za nas ,Srbe, da ima od naročitog značaja, kad to prispe u nas.
Stavio sam i opet isto,ne prolazi.Kao što reče čovek iznad, stavi 10-15% više novca na račun u valuti u kojoj plaćaš, pa probaj onda plaćanje i javi.
Ja sam uzeo davno e5372 ali imas na kp za 80e netgear ac810s koji je fenomenalan.Radi na 220v bez baterije sa 20w adapterom samo da ima full usb ulaz a ne type c ulaz i koristis original kabl iz kutije.Original adapter je 5w koji je u netgear pakovanju zato mora neki od 20w ako se koristi bez baterije da se ne bi gasio uredjaj.Da li je neko uzimao 4g rutere? Ne razumem se preterano, vidim da postoje i oni u obliku štapića sa USB priključkom (može da bude i kao mrežna kartica kad se ubaci u komp, a kad je na punjaču onda je wifi ruter). A ima i običnih. Isto tako i cene, od 2500 do 6000 din. Ideja mi je da ubacim sim karticu koju imam viška i da koristim net sa nje. Prstor je 20ak kvadrata, ima dometa. Na šta bi trebao da obratim pažnju? Da li postoje neke makre koje su dobre iz te oblasi (i na aliexpresu)?
Kaže mi danas kum da od juče Ali više ne isporučuje pošiljke za Austriju. Razlog je neki novi austrijski zakon o online prodaji koji nalaze da svaka pojedinačna porudžbina mora da ima svog "mentora" određenog od strane prodavca, koji je na usluzi kupcu oko porudžbine što kinezi neće i ne mogu da ispune...
Шта је директива ЕУ о амбалажном отпаду?
Као што сам назив сугерише, Директива ЕУ о амбалажном отпаду (тачније: „Директива 94/62/ЕЦ о амбалажи и амбалажном отпаду“) је директива Европске уније. Дизајниран је да регулише рециклажу амбалажног отпада у земљама чланицама ЕУ и темељно је измењен 2018. године „Директивом (ЕУ) 2018/852“.
Сама Директива не помиње е-трговину или онлајн куповину. Он регулише квоте за рециклажу за различите врсте материјала и друге аспекте рециклаже амбалажног отпада у земљама чланицама ЕУ. Такође манифестује принцип проширене одговорности произвођача (скраћено: ЕПР) у оквиру шема ЕУ за рециклажу. То значи да су произвођачи и продавци који уводе амбалажу на тржиште одговорни за рециклажу своје амбалаже. Свака држава чланица морала је да примени директиву ЕУ о амбалажном отпаду у својим националним законима.
Htio sam ja ali sam ipak uzeo one softshell sto rade sa telefonom, za motor su mi odlicne.Da li je neko naručivao taktičke rukavice i slično?
Ima li predloga? Iskustva?
Moguce da je nisam aktivirao na bankomatu (ne secam se) poslao sam mail banci i isto su me to pitali.@alex1974
Posto je nova kartica - da li si aktivirao karticu na bankomatu
i da li su ti u podesavanjima svi kanali placanja otvoreni ?
Hvala. Te sa rajferšlusom mi nisu interesantne, ali ću pogledati ponudu.Htio sam ja ali sam ipak uzeo one softshell sto rade sa telefonom, za motor su mi odlicne.
Slicne kao ove
![]()
0.45€ 92% OFF|Winter herren Handschuhe Warme Touchscreen Sport Angeln Splash proof Skifahren Armee Radfahren Snowboard Rutschfeste Zipper Frauen Handschuhe|Fahrradhandschuhe| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Gde im je taj Refund information?@Syntaur
Posle kreiranja porudzbine pise rok u kom bi trebali da
posalju narudzbinu ( od 2 do 7 dana , kada su praznici i duze
- zavisi od distributera )
Mnogi (pre)prodavci nikada ne odgovaraju na poruke
The preparing been extended due the Chinese New Year, as this is a time for celebration, many of our sellers will be on holiday from Jan 21st – Jan 27th (PT). During that time, order processingand shipping time may be delayed about 16 days.
The order placed on 2023-01-16, preparing time is 7 working days, it should be shipped before 2023-01-25, but due to 25th Jan is China's holiday, so the order preparing time will be extended to 2023-02-02.
Porucio neke sitnice jos sredinom Septembra prosle godine... Naravno da nista nije stiglo... Pise kao da je stiglo u Srb posle 20ak dana, ali od tad nista... Pokrenuo dispute za jedan paketic, nadmidrivao se sa prodavcem i AE timom da nista nije stiglo (cak isao do poste da proverim a lik me tamo gleda kao da bi me ubio, tipa sto si dosao, isporucili bismo ti na vrata), i na kraju presudjeno u korist prodavca... Za drugi paket ista situacija (s tim sto dispute necu ni da pokrecem jer ce ista situacija da bude), pa sad se debelo razmisljam dal opet da porucujem sa AE... Jer nije prvi put da nesto ne stigne, ali sad prvi put da to budu dva paketica porucena istog dana... Tako da, nisam pametan sta se desilo ili zasto... Da li su problem nasi ljudi ili neko iz Kine, ne mogu da sudim, ali to su neke sitnice koje mi trebale a ovde ih nema... Toliko.Strasno sta radi Aliexpress, poceli su previse da stite prodavce. Porucio nesto, tipa 3$, kinez produzavao vreme za dolazak, kao ok sticice. Ja otvorim dispute, pokusao da me prevari na foru uplatice mi na PayPal ako zatvorim, ja lepo rekoh, ukoliko dodje ja cu da uplatim. UA paket u pitanju. Posle nekog vremena umesa se AE sa tim da odem u postu i da pokupim paket jer je stigao u Srbiju. A tracking nerealan, kao dosao, za 6 dana iz Kine u Srbiju, znaci fake track sigurno. OK, ne mrzi mene, odem ja u postu, standardno, nemamo nista sto pocinje sa slovom U, na vase ime nema neisporucenih paketa (10 paketa nakon tog stigla normalno). Napisem opet poruku na dispute, objasnim sta su mi rekli, Aliexpress posle sat vremena presudi sa No Refund bez ikakvog prava zalbe i ikakvih informacija. Mislim, necu propasti za 3$ al iz principa ne zelim da dam novac na nesto sto meni nije isporuceno, i da se tako ophode sa nekim ko je 10 godina kupac na tom sajtu.
Polako, malo strpljenja. Meni je jedan od paketa još od 15.12 na stanju zadužen za dostavu pa je stigao kod mene tek 15.01. Mislim da je to do naše pošte, da se nešto ulenjili oko praznika.Porucio neke sitnice jos sredinom Septembra prosle godine... Naravno da nista nije stiglo... Pise kao da je stiglo u Srb posle 20ak dana, ali od tad nista... Pokrenuo dispute za jedan paketic, nadmidrivao se sa prodavcem i AE timom da nista nije stiglo (cak isao do poste da proverim a lik me tamo gleda kao da bi me ubio, tipa sto si dosao, isporucili bismo ti na vrata), i na kraju presudjeno u korist prodavca... Za drugi paket ista situacija (s tim sto dispute necu ni da pokrecem jer ce ista situacija da bude), pa sad se debelo razmisljam dal opet da porucujem sa AE... Jer nije prvi put da nesto ne stigne, ali sad prvi put da to budu dva paketica porucena istog dana... Tako da, nisam pametan sta se desilo ili zasto... Da li su problem nasi ljudi ili neko iz Kine, ne mogu da sudim, ali to su neke sitnice koje mi trebale a ovde ih nema... Toliko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari