Vidiš li da ne isporučuju u Srbiju?Drone u pola cene na popustu - https://aliexpress.com/e/_DCkY48b
Dali se isplati, imate li iskustva s slicnim dronovima?
Citao sam sve teme i evo sad prvi put vidim ovo, ja sam nesto bio u fazonu da je taj status da je vec preuzeto. Posto sam ja prvi put narucivao nisam pitao ni za sta kad ce da stigne jer sam skontao sistem odmah cak sam bio spreman da mi dve od 10ak posiljki nece stici ali za sad mi je stiglo oko 5 6 i jedno 4 su bile neregistrivane i stigle su za manje od mesec dana. Nisam proveravao tacno koliko je bilo od otpreme do dostave jer kad narucim ja vise ne gledam bar za neregistrovane status nego brate kad dodje doslo, ako ne dodje produzio bih rok, tako sam procitao, nista me ne kosta, pa posle bi video kako i sta, verovatno nista...Pratite temu PRACENJE POSILJKI da jedno isto ne ponavljamo vise puta.
@reveal
[RS]At local delivery center ne znaci da je posiljka u lokalnoj posti ,
vec da je Posta Srbije inostranoj logistickoj kompaniji potvrdila preuzimanje
transportnog pakovanja i spiska posiljki na kom je i kod tvoje posiljke.
Od datuma statusa [RS]At local delivery center do dolaska posiljke u
lokalnu postu ili isporuke na kucnu adresu moze da prodje i 10-15 dana.
Ako prodje duze vremena , onda je to znak da u lokalnoj posti nesto ne funkcionise.
Ili koristiš istu karticu na više naloga.Nema više tog kupona za nove korisnike već mesec dana isto obaveštenje dobijam...
Sorry, all coupons/codes have now been claimed.
Možda su podelili za ovu godinu
Pogledajte prilog 369195
Naravno da ne koristim istu karticu.Ili koristiš istu karticu na više naloga.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari