Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

^ na žalost možda i jače. Ajde da je ta cena za kes ali preko operatera će biti uz tarifu zameni bubreg

Guglao sam za cene od prosle gosine i poskupljenje u JK je skoro za 200e. Kod nas onda ce biti bar 300e poskupljenje😁

^ ali je sada za kes prodaju kroz ovlastene prodavnice 165.000 sto je oko 1405€

Svakako,nijedna S serija naredne godine nije bila skuplja za preko 200e. U najgorem slučaju očekujem 100e više cene. Živi bili pa videli

Mogu da opravdaju barem za 100+ evra zbog storage-a, pa onda logistika, pa dolazi distribucija do Srbistana, porezi, takse, zavaljivanje koliko ko stigne...cenim cenu kao sada za Fold4 po MP objektima. 220.000 dinara, za početak.

^ 55 soma više nego za oficijalnu cenu za S22 Ultra? Mislim da će svi da se iznenadimo

Biće iste cene kao prošle godine u preorderu.

Daj Bože da se iznenadimo i sa cenom i da ne promene odluku u poslednjem momentu pa nam daju neki drugi chip😂😂😂.

Mene bas zanima kakva cena ce biti u MTS-u uz box4 paket, ako bude suluda cena kao sto neki forumasi pretpostavljaju, nek' se nose...

Pa nije nerealno da cene idu samo gore. Sve ide gore, pa idem logikom da im je ovo isto nešto na čemu će da deru jer imaju pad profita.

Daj Bože da se iznenadimo i sa cenom i da ne promene odluku u poslednjem momentu pa nam daju neki drugi chip😂😂😂.
Siguran sam da će biti Snapdragon ali taman kad se svi zaradujemo, ide info da će se proizvoditi u Samsungu a ne u tsmc-u buxxaxaaxaxxa

^ Jabuka njima diktira cene. Imala je vest o tome. Ne bi se oni igrali previše oko toga. Ko prati cene ljutih rivala,zna o čemu pričam 😉

Ako ne bude TSMC šibaću se skuvanim špagetima po leđima!

Biće iste cene kao prošle godine u preorderu.

srecni-ljudi-scepan-scekic.gif

Posto sam uzeo u A1 u preorderu, s22u, ne mogu ponovo da uzmem preko ugovora 😭 ako hoce neko da potpise ugovor za mene, placam sve racune i dajem s22u za 850e 😇

Malo (više) si ga precenio :)

" S23U koštaće isto na preorderu kao i prošle godine S22U"

Malo morgen. 😁 Ili ne 🤔😳... Ajd da računamo:

Tu treba uračunati inflaciju , rast dolara i naravno (kao i što svi uvoznici rade 😁😂💪👏) "Takse za prevoz preko Krimskog mosta / Donbasa / Luke Odesa / crnog mora .... Brodske takse pa na kopnu šleperi / skuplje gorivo (iz istih razloga) 😂😂😂 ... ima još ...."

Pa sad kad se sve sabere .... 🤔
"Nešto mi tu ne štima, Aj ponovo da računamo" 😳

Mislim da će za kes biti jedno 160.000 kod ovlastenih prodavaca a kod operatera samo je nebo granica

Ne želim da opterečujem glavu sa cenama. Onaj ko ima 160k za telefon,imaće i za 180k.

Uostalom,za 26 dana,znaćemo cenu

Nemojte se "sekirati", sigurno će biti skuplji nego S22 Ultra, i o tome nema poente diskutovati.

pa ako je iphone 14pm 256gb, po kome ce gledati cenu sada 230 hiljada kod operatera.ultra nece biti ispod 200hiljada uz sat neki u pre orderu.koliko se secam u mts-u je 22u u pre orderu bio 7800 uz neku srednju tarifu to je 187hiljada

Mislim da neće biti baš toliko pohlepni i spremni za rizik obzirom da su kiksnuli fino ove godine sa 22 modelom

Jel se s22 opusteno nabavlja kod operatera ili se ceka?

cena ce biti opravdana rastom cena u svetu a i novim sistemom kamera od 200mp,sd za sve i jos par sitnica.ali ajde, bar daju nesto u pre orderu.ja tipujem 190hiljada uz jacu tarifu i 200-205 uz neku manju.pa 22u je do skoro bio 160-170 sad su ga spustili na 150 samo da se proda pre 23

... iskreno mislim da će sad ko proda S22U (12/256 sa pravom garancijom) za tipa 750-800€ grdno da pogreši .
S23U neće koštati ispod 1.400 -1.600€ uz minorna unapređenja (po dosadašnjim najavama) .... Ekonomski gledano je ludost.
Naravnoo ko ima viška para baš ga briga za cenu

Minorno je na 14PM Dynamic Island pa opet ga ljudi kupuju, iako ne vredi prelazak sa 13PM😅 Ja licno prodajem moj 13PM i kupujem S23U, samo da bude iole normalna cena😁 P.S. Na KP sigurno nece kostatiti 1600e, cena uvek bude niza u odnosu na zvanicnu cenu.

Vrh Dno