Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ja bih ostavio exynos samo za srpsko trziste😁 falice mi kmecanje prevarenih vlasnika ultre 😁

Bolje ipak sačekati S24U

Koliko ga hvale ako doživi opet neki sw fail biće veselo.

Nisu krivi oni što prodaju. Njihovo je da nalepe cenu i izreklamiraju

Koliko je uopste pouzadno ovo sto kaci ovaj tw lik, deluje previse

I da i ne :). Na suncu svakako da, ali onaj ko drži nizak nivo osvetljenja mislim da će imati benefita isto.

^ slažem se, mada na ovoj jačini nita će u mraku bukvalno slajder da povuče na sam minimum ili će oči biti kao da je vario posle par sati 😀

Umesto jos jaceg osvetljenja ekrana, bolje da su stavili dugovecniju bateriju i/ili brze punjenje. Eno Realme predstavio 240W punjenje uz bateriju koja nakon 1600 ciklusa drzi minimum 80% kapaciteta. Samsung jos od N10 iz 2019. drzi 25W (onih 45W kod ultri u praksi deluje skoro kao 25W), a baterija je na standardnih ~800 ciklusa...

^ mislim da to od 240w brzo razbije bateriju. Iskreno po meni je tako jako punjenje nepotrebno. A oko baterije tu jedino da srede exynosa ili da prebace premijum segment u SD a niže može i exynos.

Veća i brža degradacija, i ako je propisana na 1600 ciklusa. I onako svuda i svako sada ima punjača. Što se mene tiče, baterije su trebale odavno na nove tehnologije, ali ako biram, štedljiv chipset i punjenje do nekih 100W je po meni, win win

To je sve gimmick
100% си у праву. Навели Ip68 који имају и телефони од 400е у данашње време, виктус 1,2,+ исти ђаво, док не ставе сафир само мажу очи народу.

Pa zar nisu rekli da ce baterija duze da traje zbog memorijskog kontrolera? Kamo lepe srece da Samsung se zez-e pa da nam svima ucini uslugu :ROFLMAO:

25W u 2023. za flagship, mislim da je to slabo. Sto se mene tice, bilo bi sasvim ok i 65W, ali da baterija bude dugovecnija. Ne znam kako je kod vas, ali ja jos od S9 serije primetim degradaciju vec nakon godinu dana...

Baterija je potrošan materijal, nije predviđena da traje godinama.

Ja primetim degradaciju samo kad azuriram telefon 🤣

Vjerujem da su sada u problemu ovi što su dali pare za iP14

Vrh Dno