Mislim da nisu, jer sve poruceno 3.1 mi je stiglo juce...prijatelju isto tako. Kolegi sa posla upravo isporuceno na poslu...itd. Zavisi od drugih dobavljlaca tj prodavnicaIzgleda da su im dali celu sedmicu slobodno, posto se od juce ne menja status porudzbine iako je njihov magacin (spark) u pitanju, i a direkt. Pre ovih praznika (novembar) sam znao da porucim u 22 sata i da vec u 23 bude spakovano, isto adirekt. Izgleda da nisu dobro procenili navalu i sopstvene mogucnosti, popucali su po savovima.
Ovde je njihov magacin u pitanju, adirekt stoji, što znači da bi trebalo da je najbrže moguće, a oni još nisu ni potvrdili porudžbinu.Mislim da nisu, jer sve poruceno 3.1 mi je stiglo juce...prijatelju isto tako. Kolegi sa posla upravo isporuceno na poslu...itd. Zavisi od drugih dobavljlaca tj prodavnica
Ne brini i meni stoji danima... mislim,nepotvrdjena porudzbina od direkta,tako da sto kaze Muta "Sve je to normalno"Ovde je njihov magacin u pitanju, adirekt stoji, što znači da bi trebalo da je najbrže moguće, a oni još nisu ni potvrdili porudžbinu.
Meni je novcanik bio zapakovan jedno 10 dana, pozvao sam ih, oni proverili i posle mi javili da je kurirska sluzba zagubila. A juce su me zvali da mi jave kako ce kasniti posiljka zbog popisa i praznika.Neeego,dal se nekom desilo da mu stoji da je porudzbina spakovana (5-6 dana vec) i da se otkaze? Ili ako pise da je spakovana da to znaci da recimo,90% stize
Да потврдим и ја да може. Тако сам платио, додуше на испоруку чекам, пише од 6. до 13. јануара.I niko da odgovori dali moze devizna mastercard
Pa sto onda nije pisalo da je posiljka kod kurira?Meni je novcanik bio zapakovan jedno 10 dana, pozvao sam ih, oni proverili i posle mi javili da je kurirska sluzba zagubila.
Rešili su i ovaj problem sa kurirskom službom i poslali mi kod za paketomat. Sada zvanično posle deset porudžbina i 26 različitih predmeta i prodavaca nemam ni jednu otkazanu ili ne uručenu narudžbinu.Nema mejla i status na sajtu je da je na putu ka paketomatu. Pre i kasnije naručeni predmeti su uredno stigli ali taj stoji zaglavljen na tom statusu.
Ne pronalazim se, ali iskreno ne vidim kako to moze da se poredi. Taj koji se grabio za pilice je mogao da osteti samo drugog coveka koji nije dobio pile, a ovde je vaucera neogranicen broj, tj jedan po nalogu, i ne utice na druge ljude.U sto marke da se ovi koji otvaraju 50 naloga da bi koristili nekakve kupone smeju ljudima koji se u Lidlu otimaju za piliće.
Sve govori da jure broj paketa, sa namerom da "sutra" to pokažu potencijalnom kupcuOtvaranje novog naloga je sugerisao sam Ananas. Taj isti Ananas koji je i otkazao porudžbinu a ne prodavac.
Meni isto danas stiglo na paketomat poslato 26.12.Rešili su i ovaj problem sa kurirskom službom i poslali mi kod za paketomat. Sada zvanično posle deset porudžbina i 26 različitih predmeta i prodavaca nemam ni jednu otkazanu ili ne uručenu narudžbinu.
Ma mislim da to sto kazu nije toliko tacno. Pa imas primere ljudi kojima ni posle 5 dana nije otkazana porudzbina
Meni danas ne prihvata vaučer, a napravili novi nalog.Zna li neko do kada vazi promocija sa vaucerom?
EDIT: nasao, do 16.01.
3001+ dinMoguće je da kod Važi samo za porudžbine koje su preko 3.000 RSD, a meni je jedna bila tačno 3.000 RSD.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari