raj za scalpere![]()
raj za scalpere![]()
Dopuna. Vraćeno 65 evra na granici, znači neto cena 565 evra.Juče u Solunu, Kosmos, radnja Public, PS5 God of War disc edition, uzet za 629 evra. Overen račun za povraćaj poreza, videćemo koliko će biti. Digital verzije nije bilo na stanju.
Pa vidi ovako, zvanicna cena za ps5 disk verziju je 550 eur, pa razmisli da li ces cekati, ispod te cene nece iciKod Ištvana je sad 660 PS5 disk. Sta mislite, da li da uzmem? Imam PS4 Pro, sluzio me dobro 3 godine. Ne znam da li je sad pravo vreme da uzmem ili će dostupnost u narednom periodu biti veća, a samim tim i cena niza.
S obzirom kakvi su nasi uvoznici i prodavci i to je upitno...Biće niža, ali neće odjednom da krene na dole sigurno.
I pored dostupnosti,kod nas će i dalje prodavati samo Bundle,slično kao i sa PS4. E sad na KP će biti sigurno malo veća od normalne dok ne skapiraju da im se ne isplati kad neko bude prodavao po normalnoj ceni.Kod Ištvana je sad 660 PS5 disk. Sta mislite, da li da uzmem? Imam PS4 Pro, sluzio me dobro 3 godine. Ne znam da li je sad pravo vreme da uzmem ili će dostupnost u narednom periodu biti veća, a samim tim i cena niza.
Evo testa radi sam hteo da proverim da li je dostupno, sada da zelim da kupim. Imam rodjake u Nemackoj, prijatelje u Austriji i Svajcarskoj.
Ne zelim da mudrujem puno, otvaram sajtove od vecih prodavaca iz ovih zemalja(amazon, mediamarkt, saturn).
Nigde nista dostupno. U stvari na Amazonu nude nesto za 730eur. Nisam uzeo u ramatranje.
Klikcem kod nas na par sajtova i ima onaj za 102k i tri igre.
Tako da Japanac laze. Prvo nek napune police pa onda nek pricaju price
Gde nađe Digital za 520?Msm ne znam šta da kažem, vidim da je na amazon.de 520e ova osnovna digital verzija sa 1 kontrolerom. To se baš isplati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari