Vrv te zbog toga nisu ni cimali/pregledali na carini.E nisam mogao, playitstore.hu ne izdaje papire za Afu, mada hteo sam..
Evo ovaj Coby kaže da je dobio Sony u A1. Ja kad sam prvi onaj Sony hteo sa Fifom,oni su mi rekli da nema mogućnost priključka na moju adresu,a kad sam hteo u poslovnicu da odem,konzola se rasprodala. E pre nekoliko dana se pojavio Sony sa God of War i ja sam stavio oko 20-30 hiljada da dam odmah,a ostalo na rate i naručio ja to pre nego što su im kao nestale i nakon 5-6 dana dobijam poziv gde sad kažu da je moguće taj kućni net da priključim na moju lokaciju,zbog kog me odbili pre,ali su mi tražili da platim Avans od 65k kako bi mi poslali konzolu i taj kućni net!Aplicirao sam preko vipa konzolu.Posle 2 dana su mi se javili i pitali da li pristajem da kesom platim oko 19000 i ostalo na rate.Pristao sam i od toga prodje 4 dani nista.Zovem centar oni nemaju pojma ni da sam porucio.Koja tuga od sistema i operatera...
Kako si aplicirao kada sve vreme stoji "Uskoro" za taj paket sa konzolom? Pretpostavljam u tom kratkom periodu kada je bilo dostupno?Aplicirao sam preko vipa konzolu.Posle 2 dana su mi se javili i pitali da li pristajem da kesom platim oko 19000 i ostalo na rate.Pristao sam i od toga prodje 4 dani nista.Zovem centar oni nemaju pojma ni da sam porucio.Koja tuga od sistema i operatera...
Onaj koji je mene zvao je bio kulturan i ispao je ok,pogotovo što je meni rekao da mi se ne isplati da platim 65 hiljada i ako on to ne bi smeo da govori,zato što je on taj koji mi prodaje proizvod. E sad A1 je jedina koja daje Sony na rate bez stalnog radnog odnosa,pa možda i zbog toga hoće da te zezaju malo. Realno Sony jedino da kupiš od nekih manjih firmi sa KP,zato što neće biti Sony 5 za 70k uopšte jer im uvoznik traži da prodaju Sony kao bundle,a jedan uvoznik Sony 5 je za sve te velike prodavnice.Bio mi otvoren tab na toj stranicu. Bukvalno sam ga upecao posto sam malo,malo radio refresh. Ne znam da li je bio 24h dostupan. Ali ozbiljnost u komunikaciji i uopšte kako su oni to zamislili je ravno nuli.
Koliko izadje jedna mesečna rata za SoniPlatio 19.000din ostalo na rate
Za 102k sa 5 igara.Kod nas za 105k dobijes 3 igre.
Pa oko nekih 4500 ako je uzeo manji paket uz naravno ovih 19k odmahKoliko izadje jedna mesečna rata za Soni
A meni traže 65k avans,a hteo sam 20-25k da dam odmahPlatio 19.000din ostalo na rate
Uf bre, nekad je moglo da se uzme digital za 65k uz dzojstik i punjač. 😔Za 95k dobijas sluske, dodatni kontroler i stanicu za punjenje.
Kod nas za 105k dobijes 3 igre.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari