gicko
Slavan
- Učlanjen(a)
- 25.06.2010
- Poena
- 465
narucene 3.1 danas stigle isto01.01. naručene Xiaomi Buds 3 lite, danas stigle.
narucene 3.1 danas stigle isto01.01. naručene Xiaomi Buds 3 lite, danas stigle.
kako si dobio kod za pracenje..ja sam samo potvrdu papirnu da je preuzeto,ali tu ne pise nistaAko ti nešto znači i kod mene je isti slučaj. Vraćen paket 28., dočekao ng u cityexpress magacinu, po broju za praćenje im je dostavljen prekjuče i od tad nikakvo obaveštenje. Zaboravih koliko beše dana imaju pravo da refundiraju od kad su dobili paket, ali planiram sledeće nedelje da ih zovem.
Malopre isporučen TV, pitam kurira da li ima porudzbina za isti, kaze danas sam već nakoliko isporučio, ali sve po ceni od 10000, vi jedini 8500. Eto koliko ljudi koriste vaucer31.12 porucio Stella TV, sinoc oko 20h info da je kurir preuzeo paket pa se nadam da ce danas da ga dostave (m&m, to su valjda njihovi kuriri).
Inače sredstva od prve otkazane porudzbine i dalje rezervisana, od 17.12. (Intesa)
pa to pokazuje pre svega pismenost nacije... ako ga ne navodis (makar kao politicarMalopre isporučen TV, pitam kurira da li ima porudzbina za isti, kaze danas sam već nakoliko isporučio, ali sve po ceni od 10000, vi jedini 8500. Eto koliko ljudi koriste vaucer![]()
U toku je velika narodna i preprodavačka opsada ananasa, pa je to što si naveo još i najmanji problem. Mnoge prodavnice kasne sa tim obradama poručene robe. Kurirske službe nisu radile 2-3 dana, što je dodatno zakomplikovalo sve, a slede i novi praznici.Je l' ima neko iskustva sa prodavcem DUDI Co.? Poručeno pre više od 24h, još stoji da je u obradi. Prvi put poručujem sa Ananasa.
Na koji si nacin cimao sellera? Preko njihvog sajta van Ananasa ili si uspeo negde preko njihove platforme?Cimao sam prodavca direktno, paket će poslati u ponedeljak. Popisi su i kurirska ne radi.
Pogledajte prilog 370299
Pronašao sam njihov sajt gde imaju chat. Prvo su dugo ignorisali pitanje dok nisam "zapretio" otkazivanjem.Na koji si nacin cimao sellera? Preko njihvog sajta van Ananasa ili si uspeo negde preko njihove platforme?
Navodno šalju u ponedeljak moju pošiljku. Probaj da ih kontaktiraš pošto daju informacije o Ananas porudžbinama.Inače, ta prodavnica ima svega nekoliko ocena na netu, ali su baš negativne. Mada, videh ovde u temi da su neki imali i pozitivna iskustva sa istom.
Dobra ideja, moji nemaju chat na njihovom sajtu ali sam im pisao na FB pa cu videti da li ce mi neko odgovoriti tamo, mora da se urgira da se itemi posaljuPronašao sam njihov sajt gde imaju chat. Prvo su dugo ignorisali pitanje dok nisam "zapretio" otkazivanjem.
Pogledajte prilog 370301
Pogledajte prilog 370302
Pogledajte prilog 370303
Navodno šalju u ponedeljak moju pošiljku. Probaj da ih kontaktiraš pošto daju informacije o Ananas porudžbinama.
A cek... zar oni nisu vise od godinu na trzistu? Mislim,bum je po nekoj logici odmah kad se pojavis ili? Opet kazem,generalno sve je lepo zamisljeno i ukoliko se budu drzali svetskih principa poslovanja moraju uspetiI dalje se teren opipava. Morate priznati da su napravili bum na tržištu, iako mnogo stvari i dalje nije sjajno.
Meni je danas stigla porudžbina od njih naručena pred NG (u paket zonu).Posle 15ak odličnih saradnji u decembru, upravo mi je otkazana prva porudžbina. Prodavac Hiper.
A sta drugo da se napise? Od starta tema tako funkcionise i obradjuje sve vezano za Ananas. Eto ja sam pitao par pitanja jer sam se prvi put pojavio tamo i forumasi pomogli,pohvalio sam par firmi koje su odmah obradile porudzbinu,predlozio artikal za koji sam mislio da je jeftina kupovina i bio je,kritikovao sam one koji su me sutnuli par minuta posle porudzbine... nista ovde ne dozivljavam kao spam,vec kao informativne poruke koje mi znace i pokazuju sta je realno da se desi,sta moze da se ocekuje... licno meni Ananas je zamenio pecanje... zabacim par udica i ceeeekam... negde trzne (porudzbina je potvrdjena),negde malo jace zadrma plovak (porudzbina je spakovana),najcesce ni da pecne (porudzbina je kreirana),a kad nesto i zagrize (porudzbina je kod kurirske sluzbe) nisi siguran da ces izvuci ulov do obale. Uglavnom od svih zabacenih udica za sad sam izvukao samo dve stvari,jedna je bila ok (sto se vrednosti tice),a druga smejurija (u vrednosti davno izgubljene cipele u jezeru).sve ozbiljnije stvari koje sam porucio i koje nestrpljivo cekam,ni da zadrmaju plovak... danima vecI dalje se spamuje tema kome je sta ili nije stiglo.
ma vidi... moras zivot dozivljavati kao igru inace sve ode u qracPinokio jes ti krenuo na pecanje ili u soping?![]()
Vaucer kod vazi do 16.1.2023ma samo vaucere da ukinu... da se vratimo u realnost![]()
![]()
Nestalo i love i sifri
![]()
![]()
![]()
MozeI niko da odgovori dali moze devizna mastercard
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari