Ne bi trebalo da bude cimanje, meni su otkazali 26. decembra deo porudzbine, taj deo sredstava vracen na racun vec 28. decembra.I meni sinoć još jedna pošiljka otkazana. Ovaj put od Sparka mobilni telefon. Tako što se mene tiče, sa njima sam završio. Ovakvo ponašanje pri ovolikoj konkurenciji je nedopustivo. Mogu da razumem oko NG da kasne pošiljke ali da otkazuješ nešto što i dalje nudiš na sajtu je bezobrazluk. Plus mi sada ide cimanje da oslobodim sredstva na računu sa rezervacije, što sa mojom bankom ne ide nikada lako.
Meni juče šest SMS poruka i danas jedna za isti paket. Niko me još nije zvao. 😁Meni juče stiglo pet poruka da imam paket na dostavi od M&M Express-a, pretpostavljam da su to oni nesrećni ukrasi , nije ih ni doneo kurir.
Aj bar nekoga da su uveselili, i ovako ne znam šta bih sa njima 😁
Pitanje... da l je neko dobijao robu od ovog dobavljaca?Miš i dalje može da se kupi preko ananasa, a i na sajtu dobavljača, Computerland, stoji da ga imaju na stanju.
Drugaru je od computerlanda istog trena otkazana posiljka. izgleda da Ananas retroaktivno sklapa ugovore sa prodavnicama, a ovi ih izrade i imaju dosta robe koje nemaju na stanju ili nece da daju po snizenoj ceni.Pitanje... da l je neko dobijao robu od ovog dobavljaca?
Ja sam dobio , kupio sam Logitech tastaturu koja me je sa popustom izasla kao polovna na KP, a skuplja oko 800din nego kad sam je kupio u Americi pre 3 godinePitanje... da l je neko dobijao robu od ovog dobavljaca?
Realno,sve je manje opravdanja... sami su zakomplikovali. Ne smatram kupce krivima,mi igramo po njihovim pravilima.A to sto su se oni zapetljali,to im je samo minus,morali su biti spremni na tako nesto. Zamislite ako je neko kupovao deci paketice,i ocekivao da stignu na vreme!?Mogu da razumem oko NG da kasne pošiljke ali da otkazuješ nešto što i dalje nudiš na sajtu je bezobrazluk. Plus mi sada ide cimanje da oslobodim sredstva na računu sa rezervacije, što sa mojom bankom ne ide nikada lako.
Da nisu iz Uspona možda?01.01. naručene Xiaomi Buds 3 lite, danas stigle.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari