I zamolio bi kojekakve samozvane gurue klimatizacije da ne pišu o klimama koje nisu ni videli a kamoli koristili na minusima. Možete da izrazite svoje mišljenje ali mišljenje je lični pogled na temu a iskustvo je nešto drugo.
Imam i ja poznanika koji greje u kući 60kvadrata sa tim Daikinom a kad odemo kod njega njemu mlaki radijatori. Pitam šta je? A on kaže pistili peć na pelet samo malo da održava radijatore i klima doda toplotu i sve super. Jel to grejanje samo na klimu?
Inače ja verujem korisnicma ove klime da njihova klima dobro greje, za njihov prostor i njihova klima verovatno ok.
Ista klima ftxb35c na poslu u dva objekta površine ni 10 kvadrata neizolovanih, velike staklene površine a čim temperatura zađe oko minusa kolege stavljaju grejalice. To jeste realno iskustvo a ne forumska bajka. I zamisli bezobrazluka još ste izmislili termin subjektivan osećaj hladnog duvanja. Ako klima duva hladnjikav mlaz on je hladnjikav i tačka, dosta više laži! Ko još meri temperaturu izduva da bi znao dal je hladan ili topao? Koliki ***** treba da budeš da prihvatiš forumske fore trgovaca klimama da je hladno ustvari toplo ali ti sam ne znaš da je to što ti ustvari misliš da je hladno ustvari toplo!? Moj Fujitsu kmta 12 kad spusti potrošnju na ispod 200wh a temperatura napolju oko nule on duva hladnjikavo i onda moram da mu spustim brzinu na dvojku da bi ponovo duvao prijatno. To je činjenica.
I ne, nećete me proterati sa foruma. Kad je hladno hladno je, kad je toplo toplo je. Kad klima ne greje dobro ona ne greje, kad greje dobro nda greje dobro i tu nema šta da se tupi i izvrće.