НаравноNego Mitre hoće li biti neke statistike za prethodnu godinu?
ma ajd...Daikin prejak, Sensira? Ok, čujemo se kad bude bilo -5°C.
Imam na poslu Daikin ftbx35c, ispod -5 je završena priča što se giče grejanja. Sa druge strane Fujitsu radi, radi, radi i radi, bilo +5 ili -15 on radi i greje. E sad potrošnja na tih -15 je druga priča, oko 1kwh.
Kad ti duva hladnjikavo, kolika je temperatura tad u prostoriji koju grijes?Moj Fujitsu kmta 12 kad spusti potrošnju na ispod 200wh a temperatura napolju oko nule on duva hladnjikavo i onda moram da mu spustim brzinu na dvojku da bi ponovo duvao prijatno. To je činjenica.
Ja imam isto KMTA 12... Ova zima je blaga pa klima uglavnom modulira od 170 do 220w i pri toj potrosnji pirka vazduh topline 32-33c ,fan je stavljen na auto.. seta izmedju quiet i prve brzine .. i odrzava u sobi 22-23c .. 33c je manje od temperature tela pa se zato cini kao da pirka hladnjikavo ali to se prvenstveno resava tako sto se klima pametno pozicionira da nikad ne duva direktno u ljude .. I onda nema tih problema. Kod mene pirka u jedan deo sobe gde je tv i garderober a zena i ja boravimo na suprotnoj strani sobe i nema nikakvih problema. Prezadovoljan sam kako radi uredjaj.Kad ti duva hladnjikavo, kolika je temperatura tad u prostoriji koju grijes?
Dobro je kad si samokritican i priznala da pricas kojesta...zamolio bi kojekakve samozvane gurue klimatizacije
Meni gree pular zna da spusti na 330 ali to traje mozda 2,3min pa vrati na 480. A inace biravi na auto modu.. ali sam provalio kada stavim malo jaci fan automatski sousti modulaciju.Ta klima bas ide nisko za razliku od monogih od Gree. Imas i od jednog clana ovde sto je postavljao, 160-170 w. Upali je npr na 22 stepena, fix fan i pusti nek radi dan dva i vidjeces. Ako se sjecam ti na 19c grijes i ne grijes 24 h, i imas male gubitke. Nema kad ni spustit modulaciju kad ti stigne to za cas.
Mozda ti potrosnja na tenutak skoci pa prosek ispadne toliko.Ljudi jel nekog zeza ovaj merač potrošnje prosto osim mene,resetujem ga i trenutna potrosnja ide od 300 do 400w max,pustim ga sat vremena i pokazuje da je klima potrosila 630w za 60 min???za trenutnu potrošnju mu još i verujem al ovo veze nema za ukupnu,dnevnu...imam 2 kom ista...
Ma jok,nema šanse jer sam pratio i namerno resetovo kad se stabilizovao na 300w,laze ovaj merač muški za 50% sigurnoMozda ti potrosnja na tenutak skoci pa prosek ispadne toliko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari