Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Isto. Čak 3 od 4 porudžbine mi otkazali. Uredno se isti artikli konstantno vode na stanju i na Ananasu i kod dobavljača.

Očigledno da je dobro funkcionisalo dok su imali po 50,100 porudžbina dnevno. Evo meni otkazali Puma trenerku, uđem na link stoji da imaju sve boje u svim veličinama. Poručeno 28.12. Znači 6 dana prošlo, otkazali, a na sajtu prodaju i dalje. Po ovom to mu dođe kao i svi drugi online shopovi. Poručiš, oni pojma nemaju jel to ima, kontaktiraju magacin, kažu nema, i tebe zovu da otkažu. Meni sa bazzara nijedna porudžbina nije otkazana do sad, a imam ih 30+, od lan kabla koje je koštalo 100 dinara sa sve besplatnom dostavom do mašine za sušenje od 30 k.
Nije ni sve u ovom vaučeru, trenerku poručih sa djakovog sajta pa ćemo videti.

Meni se cak pojavilo i da su proizvodi koje sam stavio da zelim svi rasprodati.... posle par minuta kad sam usao svi ponovo bili tu... lud zbunjenog.

Najveca fora ce biti ako je neki bug,pa pocne sve da nam pristize i duplo porucivane stvari :D :D :D

pravac u kom tema ide: stigli vauceri, ludilo otvaranje naloga, nagrade, master kard,, poceli da stizu paketi, nema na stanju, sredstva blokirana, mrzim ananas, prevara...

da citiram sebe od 26. decembra. pogledajte hvalospeve pevane o anaasu pre samo nedelju dana i sta se sada, skoro iskljucivo, pise, .
nema na stanju i to je to. nova godina je. ko nije spreman da mu, mozda, ne isporuce ili poniste narudzbinu taj neka ni ne narucuje onlajn, a pogotovo ne za vreme praznika. to je tako, tako je bilo a i bice. spustite loptu malo na zemlju. sacekajte da se situacija rascisti. iza svakog proizvoda je lanac ljudi a i oni hoce da odmore. mozda su narudzbine ponistene jer ne mogu da ispune rok dostave. mozda nece da rade ove nedelje pa su povukli dostupnost. mozda im je crko komp sa bazom o stanju, mozda su se ponapijali. i meni je 4,5 porudzbina bez apdejta od pre ng. metalac mi naplatio a nije isporucio kucni aparat jos pre 2 nedelje. pa sta sada. treba da citamo kukumavcenja i onda kada se dobije proizvod nikom nista. ovo je normalna situacija. niti je ananas amazon niti je srbija amerika. a i amazon je umeo da mi ponisti narudzbine bez problema, posebno engleski pre jedno 5,10 god.
-----------------------------------------------------
uzeh par stvari na ananasu. sve su bile za paketomat i prezadovoljan sam. metlice brisaca nekoliko tipova vrlo dobre i kvalitetne mislim da su oko 300 din.

https://ananas.rs/proizvod/brennenstuhl-motalica-5m-1-5mm2/145375
ova motalica 800 din 5 metara bruka koliko je dobra. bila je dugo na stend baju ali je poslata. hvala dudi co.

https://ananas.rs/proizvod/home-produzni-kabl-sa-6-uticnica-beli-nv-06-wh/161063
produzni kablovi za 500 din sa 6 uticnica. uzeo par komada uvek fali.

ssd 240gb 2900, kancelarijski materijal i pribor selotejpi, trake, tehnicke olovke itd itd, od hypera neke suplemente par puta, sve je do sada bilo vrhunski spakovano i isporuceno. neki prodavci su slali i semplove proizvoda puna kesa - kozmetika, higijena i sl. paketomat mi je davao 3,4 dana rok za isporuku za razliku od dex koji mi je davao manje od 48h ovih dana. itd itd. ja sam prezadovoljan i uslugom i brzinom slanja. a o popustu i bez-obraznom broju naloga koje smo pootvarali ne bi li sto vise narucili da ne govorim.

Ako nemaju dobro ERP rešenje džaba i vaučeri, a prime, i 500 paketomata i 10 dhl kurirskih službi...

Praznici, dosta ljudi narucuje a i tek su poceli sa radom

29.12.2022. poručio četiri ventilatora za kućište, inače dobavljač Gembird. Do sinoć u 23h je bio status "porudžbina je kreirana" kada su je otkazali.

Ventilatori im i dalje stoje na sajtu, mogu se ponovo naručiti, a na sajtu dobavljača Gembird isti su jeftiniji, doduše ako se ne računa trenutno aktuelni Ananas vaučer.

Ocigledno imaju neki sistem da ako 5 dana ne dobiju info o porudzbini od dobavljaca, automatski otkazuju, pa da se porucuje ponovo, samo naravno u tom slucaju propada vaucer...

Tri posiljke od Patriota sto sam porucio 30.12. jutros je sve otkazano....sve placeno karticom

Ja dobih 6 sms poruka u rasponu od 10 minuta za jedan te isti paket, one ukrase iz MC lutrije.. pokusao da pozovem broj iz poruke, neku korisnicku podrsku, ali bezuspesno.

mislim da pre stigne ako se jedan artikl naruci

Meni stigla jakna poručena 30.12.
Odmah su napisali da se isporuka može očekivati od 02. do 06.01.
I kao što sam očekivao isporučena je već prvi radni dan posle praznika.

Sad još čekam da mi vrate pare za onu jaknu koju sam platio a poslali mi pogrešan broj (mada verovatno sam ja tu nešto izbrljavio i pogrešno kliknuo).

Rok za dostavu pampersa od 3 do 10 og jan. Stiglo jutros na paketomat. Pošiljalac hiper.

Poklona tj dekoracije sam se odreko u ime nekog kome je potreban.

Ja sam sa ananasom imao skroz ok iskustvo, samo sto jos nisam dobio onaj poklon smart watch sto su pre mesec i po dana delili za potrosenih 12k. Zvao me jednom kurir, ja tad nisam bio u Bg, rekoh bice neko ali posle 4 sata danas i sutra, on kaze vazi donece onda posle 4 ili sutra ako ne stigne, sutradan zove drugi u 9 ujutru ja mu isto kazem da nema nikog posle 4 sata, on nadrndano rece vazi vraticu ga u magazin (ja mislio vratice u magazin pa ce neki drugi put neko da ga isporuci). Posle toga se niko nije javljao 2 nedelje, ja kontaktirao korisnicku sluzbu oni mi odgovorise posle par dana da ce mi dostaviti ovih dana. Proslo od tad 2 nedelje niko se vise ne javlja :D Moracu opet da ih cimam. Nije mi do sata, znam da je najgori kinez, nego da vidim da li ce zaista dostaviti.

Meni jedan paket zaglavljen od četvrtka sa statusom "Pošiljka je preuzeta i na putu je ka paketomatu", naravno buđavi City Express.

Ne znam kakve pogodnosti nudi city ekspres ananasu, ali znam da meni pre stigne paket iz Kine nego iz city ekspres magacina.

trebalo bi da ustanovimo šta je poenta ove teme? besmisleno je pratiti silne postove tipa meni danas stiglo ovo, nije stiglo ovo, stigle mi dve, nisu stigle tri, otkazane četiri...mislim, kakva je korist od toga da čitamo postove o tome kad je ko nešto naručio i koliko mu je narudžbina stiglo, a koliko otkazano...pri tome ne znamo ni koji su proizvodi u pitanju, niti je na kraju bilo kome mnogo važna informacija ej, stigla mi pošiljka...ok, super...ej, otkazali mi porudžbinu, ok kako sad mi da ti pomognemo...gomila beskorisnih informacija...napravili ste stotine naloga, kupujete i što vam treba i što vam ne treba, gomila preprodavaca se sjatila na ananas, i sad se čudite što ta alavost uništava sve pred sobom...

Nema ananas nikakve veze sa city Expresom ali njega često koriste lokalni dobavljači pošto je verovatno najjeftiniji

E tu je muka

Očigledno najvise škripi logistika. Moraju da forsiraju svoju dostavu.

trebalo bi da ustanovimo šta je poenta ove teme? besmisleno je pratiti silne postove tipa meni danas stiglo ovo, nije stiglo ovo, stigle mi dve, nisu stigle tri, otkazane četiri...mislim, kakva je korist od toga da čitamo postove o tome kad je ko nešto naručio i koliko mu je narudžbina stiglo, a koliko otkazano...pri tome ne znamo ni koji su proizvodi u pitanju, niti je na kraju bilo kome mnogo važna informacija ej, stigla mi pošiljka...ok, super...ej, otkazali mi porudžbinu, ok kako sad mi da ti pomognemo...gomila beskorisnih informacija...napravili ste stotine naloga, kupujete i što vam treba i što vam ne treba, gomila preprodavaca se sjatila na ananas, i sad se čudite što ta alavost uništava sve pred sobom...
Bolje bi bilo da poenta bude ukazivanje na dobre, kvalitetne, povoljne, zanimljive itd. proizvode

Ne mogu da nadjem nigde brisace na ananasu. Vecina ih je aerotwin ali nikako da nadjem dimenzije. Potrebne su mi metlice oznake A 620 S Bosch AeroTwin..

I šta kad otkažu porudžbinu, kako vraćaju pare?

city Expresom ali njega često koriste lokalni dobavljači pošto je verovatno najjeftiniji
Nije zato sto je najjeftiniji, cak je i skuplji, nego jedini od svih ima mogucnost naplate stete.

Ostali nemaju to i bole ih uvce.

Kako povratiti unapred uplaćen novac a isteklo je vreme da kurir ostavi predmet u paketomat?Od 28. decembra stoji status na putu do paketomata.

Nikako dok im se ne vrati paket
i meni stoji tako.

Verovatno city expres?

Da. City. U međuvremenu mi je kurir isporučio još paketa od Ananasa a za ovaj kaže da je ostavio u paketomat još pre Nove ali se status ne menja i ja nemam broj za paketomat. Sumnjam da je paket ukraden ili izgubljen. Ne znam šta u tom slučaju?

Nazad
Vrh Dno