2-3 nedelje i pre praznika.U kom vremenskom periodu vraćaju novac ako je proizvod vraćen?
2-3 nedelje i pre praznika.U kom vremenskom periodu vraćaju novac ako je proizvod vraćen?
pravac u kom tema ide: stigli vauceri, ludilo otvaranje naloga, nagrade, master kard,, poceli da stizu paketi, nema na stanju, sredstva blokirana, mrzim ananas, prevara...
Bolje bi bilo da poenta bude ukazivanje na dobre, kvalitetne, povoljne, zanimljive itd. proizvodetrebalo bi da ustanovimo šta je poenta ove teme? besmisleno je pratiti silne postove tipa meni danas stiglo ovo, nije stiglo ovo, stigle mi dve, nisu stigle tri, otkazane četiri...mislim, kakva je korist od toga da čitamo postove o tome kad je ko nešto naručio i koliko mu je narudžbina stiglo, a koliko otkazano...pri tome ne znamo ni koji su proizvodi u pitanju, niti je na kraju bilo kome mnogo važna informacija ej, stigla mi pošiljka...ok, super...ej, otkazali mi porudžbinu, ok kako sad mi da ti pomognemo...gomila beskorisnih informacija...napravili ste stotine naloga, kupujete i što vam treba i što vam ne treba, gomila preprodavaca se sjatila na ananas, i sad se čudite što ta alavost uništava sve pred sobom...
Nije zato sto je najjeftiniji, cak je i skuplji, nego jedini od svih ima mogucnost naplate stete.city Expresom ali njega često koriste lokalni dobavljači pošto je verovatno najjeftiniji
nisu u opise stavili dimenzije, tako da je prakticno nemoguce odreditiNe mogu da nadjem nigde brisace na ananasu. Vecina ih je aerotwin ali nikako da nadjem dimenzije. Potrebne su mi metlice oznake A 620 S Bosch AeroTwin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari