Oko 7 dana traje taj stornoDa li su nekome vracene pare na karticu posle otkazane kupovine na Ananasu? Meni su iz banke ( OTP ) rekli da cekam 30 dana da se to automatski otkaze ili da im dostavim dokaz da je porudzbima otkazana...![]()
Biće isporučena. Tako je bilo sa jednom kupovinom, 3-4 dana stojao taj status.Meni par dana stoji status: "Porudžbina je spakovana". Da li to znači da će biti isporučena?
Oko 7 dana traje taj storno
Nije to do firme nego do banki.
Nisu toliko grdne.Stigle su mi one asus slušalice, poprilično loš kvalitet i snaga zvuka, baš slabo ako uzmemo da im regularna cena ide tipa 6-8.000 (sudeći po eponudi).
Fantech hg11 npr koštaju oko 30e i jedu ove za doručak.
Meni se nikada nije desilo da ne posalju kada je porudzbina spakovana. Sada sam imao samo 2-3 porudzbine, ali ranije sam imao vise i uvek je bilo poslato kada spakuju.Kada piše da je porudžbina spakovana, da li sigurno salju proizvod ili postoji šansa da otkažu?
Ako novac bude stajao u rezervacijama 30 dana, posle tog vremena banka ce sama da ti vrati iznos na racun ali po zakonu i pravilima mora da se ceka ili da im dostavis dokumente koje traze a kako ih nemas onda moras da cekas.Danas sam dobio info od banke ( OTP ) da novac koji mi stoji rezervisan zbog porudzine koja je otkazana ( ali u banci ne znaju da li je ona stvarno otkazana ili prodavac ceka da je posalje..tako kaze pametna cura iz banke ) da cu morati cekati 30 dana od toga da se to automatski otkaze ili da im dostavim dokaz gde se vidi da je posiljka otkazana sa podacima kartice, imena,broja transakcije itd.. To ne postoji, ja sam samo dobio na mejlu ( Pošiljka 1/1 iz porudžbine otkazana ) i tu bukvalno ne pise nista sem poredjani proizvodi crvenom bojom. To sam im i poslao i poslao PDF dokument ( Specifikacija tvoje porudžbine ), ne prihvataju to odbili me i traze detaljno sa podacima. Posle zvao i Ananas kazu mi da to tako ne moze kako banka kaze i da se novac vrati posle 2-3 na stanje naloga....ne zna se ko koga ali izgleda uglavnom mene.
Onda ne učestvuješ u nagradnoj igri. Meni je 1 nalog propao, jer nisam prebacio na karticu, već je po automatizmu otišlo na pouzeće.Ako vam se zuri a niste sigurni da li robe ima jednostavno nemojte placati karticama.
Tebi je 7 dan od placanja, ali ne znas kada su oni stvarno napravili storno.A pritom iz Ananasa mi kazu da novac bude vracen u roku od 2-3 dana. Meni je vec 7 dan..
30 dana je redovan rok kada ce se transakcija sama ponistiti ako nije realizovana, tako da ti nista konkretno nisu rekli.....ali nisam imao slucaj da mi kazu da cekam 30 dana.
Uvek istu.Vi sa 7 i 10 naloga, svaki put ste koristili istu karticu?
Naručujem ono što bi mi u bliskoj budućnosti trebalo po ceni koja je dosta niža od one koju bih tada platio zbog ovih 1.500rsd, odnosno 50% popusta. Meni dobro, njima dobro 😀Taman će da pokriju ono što dobiješ (ako dobiješ) od tolikog naručivanja.![]()
Gde si našao da oni snose troškove? Snose ako je reklamacija u pitanju, inače ako hoćeš da vratiš bez navođenja razloga, kupac snosi trošak.Da li je neko vracao robu tj povrat u zakonskom roku.
na njihovom sajtu pise da oni snose troskove vracanja i da salju kurirsku...medjutim ne odazivaju se vec par dana
Vratio sam ja paket. Došao kurir City Express-a na kućnu adresu, uzeo paket i ostavio mi potvrdu. Oni (Ananas) snosi troškove vraćanja. Oni su i "poslali" kurira, ja sam samo podneo zahtev na Aanans sajtu za povrat i to je to.Da li je neko vracao robu tj povrat u zakonskom roku.
na njihovom sajtu pise da oni snose troskove vracanja i da salju kurirsku...medjutim ne odazivaju se vec par dana
Gde si našao da oni snose troškove? Snose ako je reklamacija u pitanju, inače ako hoćeš da vratiš bez navođenja razloga, kupac snosi trošak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari