To to..aktivirano..inace kazu da su i neki raniji korisnici imali poteskocePozdrav, pretpostavljam da si iz Kikinde uzeo..?
Nadam se ds si uspeo, ako je slucaj da ne prepoznaje kabal… i ja sam imao isti problem, ali resen je resetom…
Svi na istom nalogu 😀 hahahahaDa ja sam uzeo od nekog lika iz Kikinde, bilo mi je cudno jer je navalio da mu dam pozitivnu ocenu cim stigne, eve je ok sto se boxa tice, samo me zanima koliko ce nalog eon vaziti, ali sta je tu je, sam box je dobar jer je free i moze se instal na njemu svasta od app, tako da za te pare stvarno smesno... Ne znam za ostale ali javite ako vam se ugasi eon da znam sta da ocekujem... 😁
Bravo, ovo mi resava veliku glavobolju.Или options на д3 даљинском за еон бокс.
JaIma neko da nije uzeo?![]()
![]()
Znam za Smart TV,to mi jasno,nego kupim mali android box instaliram eon da li će da mi izbaci kod ili ne?Smart tv ako je android TV operativni sistem. Prenosni za običan android sistem (telefon, tablet, PC...)
Tebi ce i najjeftiniji powerline adapter da zavrsi posao.Pozdrav.Imam sbb eon premium paket i dodatni eon box. Koristim ga u drugoj sobi i potrebno je da preko lan kabla bude povezan na net.Da li možete da preporučite siguran i uspešan način povezivanja eon boxa preko extendera ili preko nekih uređaja koji šalju net preko instalacije za struju.
Ja
Pitanje ako imas minut da odgovoris, preko ADB komp povezem sa eonom i sa one liste koju dobijem sta smem da disableujem.
Da li ce se time ugasiti automatsko startovanje eona prilikom paljenja boxa, npr kada nestane struje.
ili se na nesto drugo misli?
Da li si koristio neki poseban model?Tebi ce i najjeftiniji powerline adapter da zavrsi posao.
Pa nisam, imam neki kineski extender, i zato bih ti preporucio power line adapter, kabal je ipak kabal.Da li si koristio neki poseban model?
Ako se ne varam, EON na BT salje zvuk samo ako gledaš nešto sa zadrškom. Dovoljno je sekundu vratiti unazad.Dobar dan dobri ljudi. Imam BT izazov sa EON smart boxom i soundbarom. Kada pokrenem aplikacije YouTube i HBO MAX, zvuk prenosi preko BT soundbara, ali na EON TV aplikaciji preko HDMI prebaci na TV zvučnike. Da li se nekom dešava i da li neko zna rešenje?
Unapred zahvalan, pozdrav
Ako ne uspevas da povezes taj bluetooth uredjaj (džojstik) mislim da ti moze ovo pomoci jer taj bug po meni se odnosi na bilo koji bluetooth uredjaj a ne samo slusaliceUspeo neko da poveže bežično džojstik od PS4 na EON BOX?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari