Šta je novo?

EON Smart Box (SBB) (nije tema o EON aplikacijama - videti prvu poruku)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav, pretpostavljam da si iz Kikinde uzeo..?
Nadam se ds si uspeo, ako je slucaj da ne prepoznaje kabal… i ja sam imao isti problem, ali resen je resetom…
To to..aktivirano..inace kazu da su i neki raniji korisnici imali poteskoce
Da ja sam uzeo od nekog lika iz Kikinde, bilo mi je cudno jer je navalio da mu dam pozitivnu ocenu cim stigne, eve je ok sto se boxa tice, samo me zanima koliko ce nalog eon vaziti, ali sta je tu je, sam box je dobar jer je free i moze se instal na njemu svasta od app, tako da za te pare stvarno smesno... Ne znam za ostale ali javite ako vam se ugasi eon da znam sta da ocekujem... 😁
Svi na istom nalogu 😀 hahahaha
e na vezi smo,nadam se da ce potrajati

Ne znam ali koliko sam cackao ovaj box prilicno lepo radi i nije zabo ni jednom, hbo max, apolon sam instalirao radi sve full, najvise sam uzeo zbog eon-a i sport kluba ali boze pomozi, kontam da ga mogu prodati za 4k posle kad istekne eon lagano jer svi su nesto naduvali cene boxa, a imam one kineze tx9 pro koristio sam ih, oni tek ne rade nikako i takva prevara od boxa da nema gde vise, ovo je mercedes za njega... 🙂

Pozdrav da li neko zna kako se tretira android box?
Da li se tretira kao Smart TV sa android OS ili se tretira kao prenosni android uređaj tipa telefon,tablet.
Pitanje je zbog broja priključenih uređaja jer samo jedan Smart TV može i 5 uređaja tipa komp,tablet telefon.
U koju kategoriju spada android box ?

Smart tv ako je android TV operativni sistem. Prenosni za običan android sistem (telefon, tablet, PC...)

Ima neko da nije uzeo? :D :D
Ja :)

Pitanje ako imas minut da odgovoris, preko ADB komp povezem sa eonom i sa one liste koju dobijem sta smem da disableujem.
Da li ce se time ugasiti automatsko startovanje eona prilikom paljenja boxa, npr kada nestane struje.
ili se na nesto drugo misli?

Koje liste? Ako uspešno deaktiviraš Eon app naravno da je neće startovati pri "paljenju".

pa, odgovorio ti već. a i ova tema nije za EON aplikacije, njihove teme su u delu foruma "on-line servisi"

Pozdrav.Imam sbb eon premium paket i dodatni eon box. Koristim ga u drugoj sobi i potrebno je da preko lan kabla bude povezan na net.Da li možete da preporučite siguran i uspešan način povezivanja eon boxa preko extendera ili preko nekih uređaja koji šalju net preko instalacije za struju.

Pozdrav.Imam sbb eon premium paket i dodatni eon box. Koristim ga u drugoj sobi i potrebno je da preko lan kabla bude povezan na net.Da li možete da preporučite siguran i uspešan način povezivanja eon boxa preko extendera ili preko nekih uređaja koji šalju net preko instalacije za struju.
Tebi ce i najjeftiniji powerline adapter da zavrsi posao.

Ja :)

Pitanje ako imas minut da odgovoris, preko ADB komp povezem sa eonom i sa one liste koju dobijem sta smem da disableujem.
Da li ce se time ugasiti automatsko startovanje eona prilikom paljenja boxa, npr kada nestane struje.
ili se na nesto drugo misli?

Odradio preko ADB-a, vise ih nema, pali se odmah u onaj "meni" ili launcer...

Da li isto moze i sa OTT box-om ili ne ? (onaj sto nema coax)

Naravno da može. Na isti način & većina UnitedCloud aplikacije je ista na oba boxa (beše SDMC ima ".rac" a KAON nema?, i KAON ima 2 "net.quber" kojih nema na SDMC).

Dobar dan dobri ljudi. Imam BT izazov sa EON smart boxom i soundbarom. Kada pokrenem aplikacije YouTube i HBO MAX, zvuk prenosi preko BT soundbara, ali na EON TV aplikaciji preko HDMI prebaci na TV zvučnike. Da li se nekom dešava i da li neko zna rešenje?
Unapred zahvalan, pozdrav

Ako se radi o Kaon boxu i original Eon apk tj. kad ide dvb-c signal (isti slucaj i sa bluetooth slusalicama ) ili ti preko coaxa , jedino resenje vrati sliku unazad za secund ( da ide online signal ili kako on pokazuje ip ) i dobices zvuk na BT soundbar

Dobar dan dobri ljudi. Imam BT izazov sa EON smart boxom i soundbarom. Kada pokrenem aplikacije YouTube i HBO MAX, zvuk prenosi preko BT soundbara, ali na EON TV aplikaciji preko HDMI prebaci na TV zvučnike. Da li se nekom dešava i da li neko zna rešenje?
Unapred zahvalan, pozdrav
Ako se ne varam, EON na BT salje zvuk samo ako gledaš nešto sa zadrškom. Dovoljno je sekundu vratiti unazad.

EON BOX, KAON, na optici, "Video klub nije dostupan" redovno izbacuje par puta u toku gledanja film, a EPG često takođe fali.. čak i u glavnom meniju neke opcije tada budu zasivljenje, kao da Box uređaj izgubi konekciju, dok tv kanali, slika, normalno funkcioniše.. 3 puta prijavljivao SBBu zadnja dva meseca i rekli da su svesni toga, da dobar deo korisnika ima taj problem, da se radi na sistemskom rešenju problema.. i ništa.. pisaću im mejl žalbu da mi smanje račune..

Od jutros mi ne radi YouTube na EON BOX. Tj radi sve, listanje, pretraga, učitavanje i prikaz ikonica za video u listama, ali kad pustim neki video radi dve sekunde i stane (stall). Ako skorolujem neki video normlano prikazuje poziciju i sličice za trenutnu poziciju, ali čim pustim play, dve sekunde i stane.

Isto se dešava i sa YouTube Kids. Nemam nekih drugih programa na box'u koji vuku strumove pa ne mogu da probam, osim za internet radio, koji rade ok.

Kad na boksu pustim test internet brzine sve izgleda normalno. Odloženo gledanje TV kanal radi normalno.

Svi drugi uređaji u mrežu puštaju YouTube normalno.

Ima li neko ideju šta se zeznulo?

Probaj sa brisanjem keša, podataka i apdejta ako ima pa se ponovo prijavi i apdejtuj

@Broker Ajd uradi reboot boxa pa proveri onda YouTube. Pa nam javi.
Iz opisa mi liči na bug koji se dešava na tom boxu sa svim aplikacije koje koriste ExoPlayer a YouTube app ga koristi. Meni se to dešavalo sa TiViMate... kad tako zabaguje jedini lek je reboot celog Android OS onda proradi sve normalno.

Takođe ako se neki video pauzira u Kodi i ode u drugu aplikaciju isto neće raditi video u YouTube, TiViMate, Eon TV app...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno