Momci,
Imam par nedoumica/problema sa EON-om, pa bih voleo sa vama da prodiskutujem.
- Nakon nekoliko godina odbijanja uzimanja bilo kakvog box uredjaja, napokon se oslucih da uzmem jedan. Porucim ja jedan od SBB-a, u nadi da cu dobiti najnoviju verziju, meni covek doneo prvu (hybrid), koja je proizvedena davne 2018. Nakon nje su izasle jos 3 verzije, ako sam ja dobro video.
Covek iz SBB-a mi se kune da oni samo to i imaju, da su oni najbolji i da samo te ugradjuju ljudima. Pokazao mi je pun gepek samo tih boxova, jer sam ja odbio da mi to ugradi.
Meni jeste povezano preko koaksijale sada, ali meni televizija ni ne treba, meni trebaju aplikacije.
Ruku na srce, box radi mnogo bolje od ocekivanog, s obzirom na godine, svaka cast na optimizaciji.
-Zanima me da li postoji opcija da se disable televizija, da ja rucno moram uci negde i upaliti, kada mi bas treba televizija (odsrafljivanje koaksijale nije bas prakticno)? Zelja mi je da kada upalim eon box, da imam pristup aplikacijama, a ne da mi vucko prica o Kosovu, pa da klikcem pause ili mute, tek onda da palim zelejnu aplikaciju.
-Kad smo vec kod mute dugmeta. Poslusah savet korisnika ovde na forumu, i koristim samo daljinski od D3-a, ali na njemu kada stisnem mute dugme, mani se aktivira google assistance. Zna li neko mozda kako mogu to da iskljucim i da mute dugme radi ono sto bi i trebalo?
- I jos jedna stvar, da li neko moze da mi okaci uputstvo kako da mapiram dugmice na D3 daljincu? Posto bih da sa njim pali TV i volume njegov da koristim.