Šta je novo?

Razmena pozivnica za torrent trackere (pravila su u prvoj poruci)

na TL se dele pokloni od danas do 1.1. 23:59 GMT
odeljak Gifts u okviru profila

p.s. 2 dana VIP ;)

Sa Crnom berzom nesto nije u redu... Dobio sam vazecu pozivnicu od clana (kome se i ovom prilikom zahvaljujem), ali nakon sto sam se registrovao, CB mi nije prihvatila password (koji je bio 100% ispravan)... Probao sam i psw reset, ali mi nikada nije dosao mejl od njih... a probao sam vise puta sa razlicitih IP adresa.
Mnogo mi je krivo, posto bi mi bas dobro dosao jak domaci sajt...

Bas javni ako tebi uspe da se ulogujes @rseke

Sve je uredu nego clan koji te je pozvao mora da te potvrdi. Nisi trebao da menjas nista nego da sacekas da te lepo potvrdi i onda bi mogo da koristis sajt bez problema ovako sada on mora da pise Emilu da resi taj problem a koliko ce se i jedan i drugi cimaju ne znam.

Znam da kada sam ja menjao email i pass da nisam to mogo sam da uradim nego da mi je to Emil resio iako lepo pise da ja to mogu sam da uradim. Imaju neki gadan problem sa tim email aktivacijama.

Ja iz nekog razloga ne uspevam da napravim pozivnicu, ako uspem javljam se :)

Ja sam već pisao na prethodnim stranama da imaju problem sa slanjem emaila, pa nisam hteo da tražim i iskoristim nečiju pozivnicu. Registrovao se kad su bile otvorene registracije, ali nikad mail da stigne. Probao i reset passworda, čisto da proverim, ali nema šanse. Ako neko može da kontaktira sysopsa ili ko je već zadužen tamo za to, ili da automatski odobri acc, bio bih zahvalan!

HD-Space otvoren već par dana za registracije tako da još malo pa nestalo. :)
Što se tiče TL, probajte uz invite code: HAPPY2023

Zato stavih i ili, mada otkud znam, rekoh možda deda mraz bude u prazničnom raspoloženju. :)

Prilozi

• Screenshot_2022-12-25-09-45-14-52_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2022-12-25-09-45-14-52_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    47.5 KB · Pregleda: 47
Ja se registrovao pre pola sata.

Takođe se registrovao bez problema. Da li banuju zbog neaktivnosti, nisam baš neki torentaš?

Banuju. I zbog neaktivnosti, a imali su i neki mesečni minimalni download ili na par meseci. Ranije mi je pakleno teško bilo da održim i na kraju sam odustao. Skidam koliko mi treba, a na PTP i HDB takva pravila ne postoje.
Inače odličan tracker ako izuzmemo to.

Ne znam da li je napisano,na BeyondHD se dele nagrade.Nakupio sam se bonus poena na brzinu.

Banuju. I zbog neaktivnosti, a imali su i neki mesečni minimalni download ili na par meseci. Ranije mi je pakleno teško bilo da održim i na kraju sam odustao. Skidam koliko mi treba, a na PTP i HDB takva pravila ne postoje.
Ja se registrovao, pa ćemo da vidimo kako će da ide.
Na PTP-u sam aktivan, ovaj sam planirao za sve ostalo osim filmova, a vidim da ima svašta.
Nadam se da ću uspeti da se održim.

Održaćeš se sigurno,cross seed sa PTP i vozi.Bila je obaveza da se skine 15GB u tri meseca,sada nisam siguran jer me je klasa oslobodila te obaveze.Proveri u faq i rules,ja sam na poslu pa ne mogu.

Imam invite code za FL.ro.

Postoje na HDBits:

"You MUST make use of your account. If you download very little, your account will be disabled." If you download less than 1 GB per week (approximately), your account is considered to be "inactive". This is an average value; you are not forced to actually download 1 GB every week. FL download isn't taken into account.

Takođe se registrovao bez problema. Da li banuju zbog neaktivnosti, nisam baš neki torentaš?
Od 28.09.2022 na hd-torrents.org/hd-torrents.net/hd-torrents.me/hdts.ru važi ovo:
HDT.png

Postoje na HDBits:
Postoje, ali se toga ne pridržavaju :D Za ovih 7,8 godina nisam nešto previše skidao odande i sigurno sam imao manje od 1gb per week. Nije bilo lako održavati ratio sa propalim ADSL-om i bez NAS-a koji je uključen uvek.
Naravno, ne preporučujem da se testira to, ali pričam iz svog iskustva. S druge strane, posećivao sam sajt vrlo često, seedovao odredjeni mateirjal, pa je verovatno zato bilo sve ok.

Nazad
Vrh Dno