Šta je novo?

Ananas (za potraznju i zamenu vaucera postoji posebna tema - deljenje ananas linkova = instant ban)

Stigao i meni filter upravo, 2490 cena sa vaučerom. Svaka čast Ananasu bogami, ja ni do sada nisam imao problema sa njima.

Upravo raspakovao slusalice, moram reci da su ih lepo upakovali i zastitili da se ne mrdaju u dodatnoj kutiji. Sam kvalitet slusalica me je odusevio, premisljao sam se da li sam pogresio sto nisam porucio HD 200 model posto su jeftinije a iste ali mi se kod tih HD 200 nije svidelo sto mogu da se sklapaju za laksi transport i sto imaju micro usb (stariji model prikljucka). Kod ovih HD 800 se bas vidi kvalitet izrade, naravno ne u rangu slusalica od 100 i vise evra ali za ovu cenu koju sam ih platio su vise nego odlicne. Cak sam mislio da su jarko crvene ali nisu nego je malo tamnija boja crvene sto mi se svidja. Nemaju na sebi rgb pa ako ih neko bude nosio u gradu nece dodatno privlaciti paznju stim sto su vec crvene pa ce svakako da zapadne za oko svima.

Bass je vise nego dovoljan da se ne kaze da su pesme suplje, ima usb c konektor za punjenje baterije i tu su me par snimaka sa youtube naveli da pomislim da sam pogresio jer samo jedan je prikazao da ima usb c svi drugi su prikazali da ima onaj stariji micro usb prikljucak. Kada su na glavi lepo stoje, cvrste su ali ne pritiskaju glavu i najbitnije lake su.

Prilozi

• IMG20221220120845.jpg
    IMG20221220120845.jpg
    116.6 KB · Pregleda: 173
Iskreno ne znam kakav je jer ih jos nisam koristo kao bluetooth posto su stigle prazne pa ih punim.

Kako sam ih pozitivno ocenio za pošiljku sa Asus sluškama, nije prošlo 20 min., tako mi stigla poruka da je pošiljka sa extenderom otkazana. Koincidencija :) . Verovatno im se ne isplati. Razumljivo.

Napravi novi nalog i nekog kolegu zamoli da poruci sa svoje kartice a kada se vidite das mu kes ili mu prebacis preko banke na racun.

Ja ne znam da li je to do mene (ispašće da sam Miškov agent za reklamu), ali sinoć sam poručio, danas već porudžbina spakovana i na isporuci)...
Ne znam možda stvarno ima veze što je u pitanju veće mesto - Novi Sad...
Rok za dostavu 19.12. do 23.12. (dakle biće možda danas a možda i 23.12, tu su malo se slošili, ranije je uvek bilo dan za dan)...
Meni stigle slušalice poručene u nedelju uveče.
Cena je bila umanjena za 1500din na ime onog vaučera.
Dakle, sve je proteklo kako treba.

@KovacTibor
Nije frka da se napravi novi nalog, ali neću poručivati isti artikal. Zašto bih ako me već odbijali i opet da propadne vaučer. Probaću neki drugi, ako ima.

Meni stigao hepa filter i rog bezicni mis sve regularno sa popustom. Malo sam se mozda zeznuo za mis, potreban mi je za laptop a prilicno je glomazan i tezak. Jel neko koristio mogucnost povrata robe, da li je bilo nekih problema?

Dobro to onda ispada 50% popust ali na nesto skuplje, mislim da nije toliko bitno.

Sad će da se vidi ko je pravi Srbin i ko ima koliko familiju. Svako po 1 vaučer!

Edit: nemo' da mislite da sam ja nešto različit, ispucao sam i majku i taštu, sad moram na ove dalje da pređem.

Meni stigao hepa filter i rog bezicni mis sve regularno sa popustom. Malo sam se mozda zeznuo za mis, potreban mi je za laptop a prilicno je glomazan i tezak. Jel neko koristio mogucnost povrata robe, da li je bilo nekih problema?
Ako misliš na P2, jeste malo duži miš, uz 102g težine, ali nije to ništa preterano. Po obliku je pravljen za sva 3 glavna stila držanja, za 2-3 dana ćeš se verovatno navići. Uz to ima i brzu promenu načina konekcije (na taster), hot swappable prekidače, odličan senzor, teško da za taj novac može da se nađe kompletniji bežični miš. Chakram je još veći i teži model, pa sam se navikao posle 2 dana, više mi je bila čudna promena oblika miša nego malo veće dimenzije. Koristio sam ga i uz laptop, ergonomski mi odgovara, te velike dimenzije miša možda mogu da budu problem samo za prenošenje, mada mi ni to nije smetalo.

Ako misliš na P2, jeste malo duži miš, uz 102g težine, ali nije to ništa preterano. Po obliku je pravljen za sva 3 glavna stila držanja, za 2-3 dana ćeš se verovatno navići. Uz to ima i brzu promenu načina konekcije (na taster), hot swappable prekidače, odličan senzor, teško da za taj novac može da se nađe kompletniji bežični miš. Chakram je još veći i teži model, pa sam se navikao posle 2 dana, više mi je bila čudna promena oblika miša nego malo veće dimenzije. Koristio sam ga i uz laptop, ergonomski mi odgovara, te velike dimenzije miša možda mogu da budu problem samo za prenošenje, mada mi ni to nije smetalo.
Jeste p2, ajde videcu jos koji dan kako mi lezi, ovako za te pare stvarno kvalitetan mis.

Danas sa 2 nova naloga pokusao da narucim, server se ne odaziva, kada refresujem stranicu, vaucer vise ne vazi. Pre par dana imao 2 porudzbine, sa 2 naloga, stiglo danas uredno.

Aktivni veš za skijanje kupio juče, prošao kod, danas stiglo.

Kurir bez fora da se siđe ispred ili nemam kusur.

Kurir zvao oko 14h, međutim.čovek krenuo za Ostružnicu, ista adresa postoji i tamo(ista je opština ali drugi kraj grada i drugi poštanski broj). Kulturno se izvinio i reako da neće uspeti danas da isporuče, pola sata nakon toga zovu iz Ananasa da potvrde podatke za slanje.

I ja danas dobio Hepa filter, sve regularno sa uračunatim popustom. Kurir je ok, kao i obično.
Bio sam sumnjičav ali sve pohvale.

Ja pored ostalog poručio i 30 konzervi hrane za mačke raznih ukusa za 1500din. Možda još nekom treba a nije mu palo na pamet.
Mačka pala u nesvest kad je vidla😂

Prilozi

• Screenshot_20221220-165415_Brave.png
    Screenshot_20221220-165415_Brave.png
    234.2 KB · Pregleda: 130
  • LMC_12.8.4.pq20221220_165811_PQ-F3-Pro-R13.jpg
    LMC_12.8.4.pq20221220_165811_PQ-F3-Pro-R13.jpg
    255.2 KB · Pregleda: 132
Svaki put kad na Ananasu obaviš kupovinu Mastercard karticom u iznosu od najmanje 3.000 dinara, dogodiće se čarolija koja ti donosi poklon - telefon, TV, pametni sat, slušalice, prazničnu dekoraciju i još mnooogo toga!

Dal vazi ova nova akcija sa starim vaucerom ? Znaci kupis nesto od 3000 za 1500 ?

Logično da ne važi, plaćanje Mastercard karticom treba da bude min 3.000 din.
Može 4.500 - 1.500 vaučer.

Ja sam gledao klip na YT nasi momci Streberi (tako se zove kanal na yt) su radili recenziju bas tih asus tuf h3 slusalica i jedina zamerka mu je bila da ko igra multyplayer igre kao cs go, warzone, pubg da ne moze tacno da odredi gde je neprijatelj. Uostalom koga ne mrzi neka pogleda. Ja da nisam hteo bezicne mozda bi ih uzeo ali vec imam Marvo hg 9055 pa sam isao na bezicne.

Nazad
Vrh Dno