Meni stigle slušalice poručene u nedelju uveče.Ja ne znam da li je to do mene (ispašće da sam Miškov agent za reklamu), ali sinoć sam poručio, danas već porudžbina spakovana i na isporuci)...
Ne znam možda stvarno ima veze što je u pitanju veće mesto - Novi Sad...
Rok za dostavu 19.12. do 23.12. (dakle biće možda danas a možda i 23.12, tu su malo se slošili, ranije je uvek bilo dan za dan)...
Pa sto da ne, evo cist primer slusalica koje sam porucio Lenovo HD 800, cene se krecu od 3.200 do 6.000 a oni koji su ih porucili na Ananasu uz ovaj vaucer su kostale 1.700 dinara. Jel to nije dovoljno?Koje ludilo za 1500din. ustede sunce ti.![]()
Ako misliš na P2, jeste malo duži miš, uz 102g težine, ali nije to ništa preterano. Po obliku je pravljen za sva 3 glavna stila držanja, za 2-3 dana ćeš se verovatno navići. Uz to ima i brzu promenu načina konekcije (na taster), hot swappable prekidače, odličan senzor, teško da za taj novac može da se nađe kompletniji bežični miš. Chakram je još veći i teži model, pa sam se navikao posle 2 dana, više mi je bila čudna promena oblika miša nego malo veće dimenzije. Koristio sam ga i uz laptop, ergonomski mi odgovara, te velike dimenzije miša možda mogu da budu problem samo za prenošenje, mada mi ni to nije smetalo.Meni stigao hepa filter i rog bezicni mis sve regularno sa popustom. Malo sam se mozda zeznuo za mis, potreban mi je za laptop a prilicno je glomazan i tezak. Jel neko koristio mogucnost povrata robe, da li je bilo nekih problema?
Jeste p2, ajde videcu jos koji dan kako mi lezi, ovako za te pare stvarno kvalitetan mis.Ako misliš na P2, jeste malo duži miš, uz 102g težine, ali nije to ništa preterano. Po obliku je pravljen za sva 3 glavna stila držanja, za 2-3 dana ćeš se verovatno navići. Uz to ima i brzu promenu načina konekcije (na taster), hot swappable prekidače, odličan senzor, teško da za taj novac može da se nađe kompletniji bežični miš. Chakram je još veći i teži model, pa sam se navikao posle 2 dana, više mi je bila čudna promena oblika miša nego malo veće dimenzije. Koristio sam ga i uz laptop, ergonomski mi odgovara, te velike dimenzije miša možda mogu da budu problem samo za prenošenje, mada mi ni to nije smetalo.
On s vaucerom izadje 5k?Jeste p2, ajde videcu jos koji dan kako mi lezi, ovako za te pare stvarno kvalitetan mis.
Da.On s vaucerom izadje 5k?
Pa ove Asus slušalice koje sam uzeo ja (i pola foruma) su kod drugih minimalno 7.000din, a ovde sa popustom 2.500din.Dobro to onda ispada 50% popust ali na nesto skuplje, mislim da nije toliko bitno.
Kakve su slusalice? Vidim da se na redditu dosta zale na njih al imam osecaj da traze dlaku u jajetu za cenu od 20$ kod njihPa ove Asus slušalice koje sam uzeo ja (i pola foruma) su kod drugih minimalno 7.000din, a ovde sa popustom 2.500din.
Malo li je?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari