Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Uh, on je bio pravo osvezenje na trzistu. Fali malo ekskluzive S seriji. Nije da bi ih keramika nesto odvojila od drugih, ne bi ni kozna ledja, ali neki mali smek mi fali. Svi lice jedni na druge, kopije, kopija.

Pa ovo su 95% identicni telefoni s22 seriji. Realno samo obican s23 moze da iznenadi boljom baterijom, sve ostalo ce biti manje vise isto.

@vojkan85 , svi telefoni liče jedni na druge, zato mi je Fold koncept zanimljiv, nešto drugačije, unikatnije. Koliko vidim po ovim renderima S23 Ultra dizajnerski indentičan S22 Ultra, bukvalno neće vizuelno moći da se razlikuju.

Sto je strasno, kao Kinezi koji kopiraju sve zivo. Samo sto ovi kopiraju sebe. Nema ideja ali ako je HW dobar, baterija optimizovana, meni dovoljno.

Ja ga nosim bez maske skoro 2 godine :)

Ево неколико последњих серија које су ми се свиделе и доносиле неки Wow ефекат што сваки флегшип телефон треба да одаје:
S6 gold,
N10+(Aurora glow),
S20U(одвратне обе боје а и дизајн),
N20U бронзана(и даље изазива вау ефекат и код мене а камоли других)
S21U (и Црна и сребрна бруталне)
S22U (због камера блока илити његовог изостанка мени један од најружнијих Note телефона), и сад стиже S23U који је исти као S22U? Благо речено разочарао, бар мене.
Плус и vanila моделе не бих ни спомињао јер су ми сваке године били дизајнерски одвратни, осим прошле јер ми је тада после много година S22+ личио на флегшип телефон.

Meni je S6, S6 edge u gold boji bio jednan od najlepših telefona ikada pored S6 Edge u zelenoj boji. Dizajnerski jako lep, po meni, S10 Plus, Note 10 Plus, Note 20 Ultra u broznaznoj boji, S22 Ultra u bordo-bronzanoj boji i Fold 4 u bež boji.

@vojkan85 , svi telefoni liče jedni na druge, zato mi je Fold koncept zanimljiv, nešto drugačije, unikatnije. Koliko vidim po ovim renderima S23 Ultra dizajnerski indentičan S22 Ultra, bukvalno neće vizuelno moći da se razlikuju.

Pa idu kao apple da je svaki sledeci noviji model isti.😆😁😅
Brutalna,mat crna boja S21 Ultra. Potpisao bih odma svaka serija naredna da ima tu izvedbu 🙃

Lepsi sivi duplo.😊

@Darko_Note9 , Apple gura isti dizajn već 4 godine i polazi im za rukom. Kada je Apple izbacio punjače i Samsung je, ne čudi me odluka u vezi dizajna.
Lično mislim da je dizajn S22 Ultra vrhunski i nema potrebe da se menja, ali Samsung je ranije za svaku novu S seriju bar donekle menjao dizajn, pa su korisnici S serije navikli na promenu dizajna svake godine. Ako S23 Ultra bude izgledao kao na renderima to će biti prva generacija koja je dizajnerski apsolutno identična predhodnoj S generaciji.

Poslednja izmena:

Ne znam zašto ali "Nice" meni zvuči kao "Minorno" 🤔

Da se podsetimo:
Ovako se pisalo za S22 serijuScreenshot_20221218_072000_Samsung Internet.jpg

Prilozi

• Screenshot_20221218_072000_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20221218_072000_Samsung Internet.jpg
    75.7 KB · Pregleda: 113
Poslednja izmena:
Exynos-u je najveci problem proizvodni proces. Saradnja sa AMD-om bi bila odlicna da se proizvodio u TSMC-u, ovako je ispao jos samo jedan novi fail Samsunga.

A izgled telefona je pod 1) subjektivna stvar (sjetimo de iPhone 11 i čuvenih šala sa ringlama, sada to nikog ne zanima) i pod 2) preko 80% ljudi nosi telefon u case tako da se dizajn uređaja i materijali ne vide.

Dajte vi bateriju da traje par dana (minimum 3) uz top specifikacije pa dizajnirajte telefon kao Milka čokoladu.

A izgled telefona je pod 1) subjektivna stvar (sjetimo de iPhone 11 i čuvenih šala sa ringlama, sada to nikog ne zanima) i pod 2) preko 80% ljudi nosi telefon u case tako da se dizajn uređaja i materijali ne vide.

Dajte vi bateriju da traje par dana (minimum 3) uz top specifikacije pa dizajnirajte telefon kao Milka čokoladu.
Pa iPhone nikome nije lep? I to još od X serije. Šta tu ima da se komentariše, jednostavno se ne uzima u obzir prilikom komentarisanja dizajna.

A i tu je oduvek zagrižena jabuka jedini potreban dizajnerski element.

^ a to za 🍏 ... Najbitnije je da se ona vidi (dizajn i izrezi i debljina i ....nebitno) ... Ali mi je vrh ono kad na poleđini maske naprave krug da se vidi 🍏 ... 🤡🤣

Nema tu nikakvog truda. Stancaj samo da se proizvodi.

Ovo uopste ne mora da bude losa vest, naprotiv.

SD za Evropu i bolje poboljšanje ne treba.

Flip 5 veći prednji ekran, baterija i kamere sa ultre i nemaju potrebe da prave ostale modele što se mene tiče🤣

Opa. Sitno,sitno 😀

Prilozi

• Screenshot_20221221-192407_Twitter.jpg
    Screenshot_20221221-192407_Twitter.jpg
    80.7 KB · Pregleda: 106
Jel ima neko ideju koliko bi kod nas mogao da košta S23 Ultra i od kada će biti dostupan?

Moja neka procena je da ce biti skuplji od 1500e, obicno bude dostupan posle 2 nedelje od predstavljanja, tj. u ovom slucaju ce biti dostupan u drugoj polovini februara.

150k je u preorderu bio S22 Ultra
Očekujem preorder S23 ultra oko 167k

Vrh Dno