Ja sam pre 3 godine kupio patike kod njih, goretex i jakeca koza. Ono su najbolje patike koje sam imao u zivotu. Jos uvek ih nosim, zimi, leti. Nosio ih 2x na Kipar na more, imao jedno 4 svinjokolja isto u njima, sneg kisa. Jedino sto im se djon izlizao od nosenja. Takvih vise nema, sad trazim slican model da uzmem. Ukoliko se nesto nije drasticno promenilo, ja kupujem samo ecco obucuEDIT: @Milance75 pisao sam ja svoje iskustvo sa "goretex" Ecco patikama kupljenim prošlog februara. Ono je sprdnja i sramota, propuštaju više vode od protočnog bojlera. Naravno reklamacija odbijena. Od tada im je pukla i prednja mrežasta postava, tako da sam ih bacio u zapećak ako mi bude trebalo goriva za ogrev da ih naložim.
Nikad više Ecco, prevaranti najobičniji, kao i većina drugih nažalost.
Tako je kod UA je nesto drugacije moja noga je 27.5cm i u Nike-u je to 43, uvek nosim Nike a pre 6 meseci sam prvi put kupio UA patike, probam ja malo usko mi tako da sam sa 28.5cm zavrsio i brojem 44.5, van svake pameti al sta kad su jako uske i cudne u odnosu na Nike koje ceo zivot nosim i koje ni ne moram da probam znam koji mi broj pase naj.Da sve bude gore, cak i ta duzina gazista u centimetrima nije uvek pravo merilo. Poslednje Under Armour patike koje sam kupio su to potvrdile. Pisalo 30cm, rekoh odgovarace mi, narucim online, kad one male. Vratim ih i narucim od 31cm koje su mi taman kao i vecina ostalih od 30cm.
Ni to baš nije precizno. Za online kupovinu se upoređuju svi parametri koji su navedeni, najmanje znači eu veličina.@Nes* dobro te savetuju gledaj samo dužinu gažišta u cm, pa uzmi dužinu koja ti odgovara, a da li je ta dužina broj 42, 43 ili 44 nije bitno...
Slažem se, ali je kod online kupovine patika i cipela dužina u cm i dalje deset puta bolji orjentir za kupovinu nego broj, EU, UK, USA, koji ne znači apsolutno ništa...Ni to baš nije precizno. Za online kupovinu se upoređuju svi parametri koji su navedeni, najmanje znači eu veličina.
Ja lično za svaki proizvod upoređujem sve navedeno (dužina gazišta, us i uk veličine) kroz dostupne tabele veličina sa sajta, mogu da omašim samo sa brendovima gde su nepotpune informacije tipa umbro, loto, rang itd, za krštene brendove nema greške.
Многе фирме праве мање калупе.Tako je kod UA je nesto drugacije moja noga je 27.5cm i u Nike-u je to 43, uvek nosim Nike a pre 6 meseci sam prvi put kupio UA patike, probam ja malo usko mi tako da sam sa 28.5cm zavrsio i brojem 44.5, van svake pameti al sta kad su jako uske i cudne u odnosu na Nike koje ceo zivot nosim i koje ni ne moram da probam znam koji mi broj pase naj.
Obratite pažnju da taj model postoji SA i BEZ GTX, a zove se praktično isto. Na GTX verziji napred piše GoraTex.Danas kupio NIKE REACT PEGASUS TRAIL 4
Mogu reći da su preudobne. Ako se još nekom sviđaju, u NSportu su na finom popustu.
![]()
Muške patike Nike
Boja:lt iron ore/volt-cobblestone-football grey-kumquat-vivid greenwww.n-sport.net
Reci mi druze jer su dobre za asfalt i tartan? Zemlja, kamencici, staze moze ili nikako?Obratite pažnju da taj model postoji SA i BEZ GTX, a zove se praktično isto. Na GTX verziji napred piše GoraTex.
U svakom slučaju, dobra cena za ove svetle i mali izbor brojeva, a crne su duplo skuplje. Kome su potrebne za ulicu, Ok, ali za trail, ove svetle bih preskočio.
Je l' je kalup ok za izabrani broj ili mora da se uzima veci, jer ja nosim 43, pa da li treba paziti na to?Danas kupio NIKE REACT PEGASUS TRAIL 4
Mogu reći da su preudobne. Ako se još nekom sviđaju, u NSportu su na finom popustu.
![]()
Muške patike Nike
Boja:lt iron ore/volt-cobblestone-football grey-kumquat-vivid greenwww.n-sport.net
Ja sam ozbiljan fan adidasa,ali su mi Terrex modeli nekako prekruti. Sad sam porucio sebi GSG model,trebalo bi da mi stigne ovih dana,samo broj da ne omanemTerrex je Adidas. Mnogi se kunu u njih, ja probao jedan model i poklonio ih posle nekoliko pokušaja nošenja. Nikako mi ne odgovara kalup modela.
Posle sam probao još neke I već na probu mi nisu odgovarale.
Isti slučaj sa adidas terrex swift r2 mid gtx. Grube, ne odgovara standardna veličina veći broj za 1/3 prevelike. Neudobne. Nisu se razgazile nakon mesec dana nošenja, na kraju poklonjene. A i cena je poprilično visoka.Terrex je Adidas. Mnogi se kunu u njih, ja probao jedan model i poklonio ih posle nekoliko pokušaja nošenja. Nikako mi ne odgovara kalup modela.
Posle sam probao još neke I već na probu mi nisu odgovarale.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari