Meni je na NS carini stajala posiljka od 22.11 do danas, stigla je prelepljena zutom PTT trakom i naplatili mi 360 din PDv i taksu za pregled ...inace radi se o svetlecim plovcima za pecanje 4 kom koji su me kostali oko 1000 din na Aliexpressu .. a pored nje mi stigla takodje danas posiljka sa JOOM-a porucena 13.11 ( silikonska narukvica za Samsung smart sat) bez problema i bez zadrzavanja bilo gde .. znaci 26 dana preko JOOM*-a( prosek je oko 30 dana) a ove sa Aliexpressa nikad ne stignu brze od 35-40 dana i to u idealnim uslovima ako nisu neki : preznici , starjkovi, kovid itd ... Mislim da je JOOM brzi zato sto ide preko Holandije za Srbiju a Aliexpress salje preko Madjarske a izgleda da MAdjari i ovi nasi iz PTT Srbije rade onako kao nekad po socijalistickom sistemu : "radio ne radio svira ti radio " .. barem se meni tako cini .Pogledajte prilog 367207
Da li neko ceka UA...HU ?
Izgleda da je guzva od 11.11 pa je razlika izmedju
Received by local delivery company i [RS]At local delivery center
10-ak dana
Čekam ja još jedan UA...HU, Received by local delivery company je od 25.11. a [RS]At local delivery center od 01.12.Da li neko ceka UA...HU ?
Izgleda da je guzva od 11.11 pa je razlika izmedju
Received by local delivery company i [RS]At local delivery center
10-ak dana
Šta da biramo od opcija slanja da bi išlo preko Belgije, to sam izgleda prevideo ako je bilo priče o tome u temi?!Za sada ide dobro i dostava sa AE preko Belgije
Ja sam birao Cainiao Super Economy for Special Goods i krenulo preko Belgije.Šta da biramo od opcija slanja da bi išlo preko Belgije, to sam izgleda prevideo ako je bilo priče o tome u temi?!![]()
Jeli se neko iz Novog Sada žalio u pošti zbog neisporučenih pošiljki?
Kome se žaliti i da li ima neke koristi od toga?
Kada poštar ne ostavi pošiljku u sandučetu, nego ostavi onaj kartončić, išao bih po robu u poštu kod Limanske pijace.
Tamo na ulazu u poštu imaju dva šaltera gde izdaju i pakete i preporučene pošiljke i gde je uvek gužva. Da li tu da pitam za pošiljke?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari