Šta je novo?

SkyShowtime u Srbiji

Je l ide negde SkyShowtime preko operatera u Evropi?
Ako ide, onda su šanse da ide preko SBB veće.

Pa napisali su sami u objavi

@fusion_ ide u španiji na m+

Koliko vidim, na sajtu uopšte ne spominju cene.

Znaju oni da se ovde dele nalozi. Zato su zaokruzili 3*2e. Prate i oni nas forum 😃🤣

Čini mi se da su prilikom starta servisa u Holandiji, dali popust u pola cene, umesto 7 evra, bilo je 3,5 evra. Možda i kod nas u početku bude 3, pa ako podelimo na tri korisnika, izađe 1 evro mesečno. 😁

Neko se zali nema 4K, nema na Samsung, malo naslova... verujem da ce vremenom da bude bolje, za pocetak lepo je sto ima prevod na nasem jeziku i naravno da ne mogu da se mere sa drugim servisima koji traju godinama, ovi poceli sa radom ove godine ili kad vec.... sigurno ce da dodaju i nove filmove i serije i stariji sadrzaj ali treba vremena i plus sto se prevodi na nasem jeziku... nije sutra smak sveta pa kao ima malo naslova, dodavace ljudi ima vremena... samo da budemo zivi i zdravi, bice svega.. samo strpljenje.

Neko se zali nema 4K, nema na Samsung, malo naslova... verujem da ce vremenom da bude bolje, za pocetak lepo je sto ima prevod na nasem jeziku i naravno da ne mogu da se mere sa drugim servisima koji traju godinama, ovi poceli sa radom ove godine ili kad vec.... sigurno ce da dodaju i nove filmove i serije i stariji sadrzaj ali treba vremena i plus sto se prevodi na nasem jeziku... nije sutra smak sveta pa kao ima malo naslova, dodavace ljudi ima vremena... samo da budemo zivi i zdravi, bice svega.. samo strpljenje.
To je da kažeš OK. Međutim, ako je cena stvarno šest evra, malo je bezobrazno. Pogotovo što je HBO Max već tu sa fantastičnom lokalizacijom i manjom cenom ako si od starta na servisu. Iskreno ja plaćam HBO samo zbog crtaća za klince jer sam otkazao kablovsku i razmišljao sam da pređem na ovo jer ima Nickelodeon. Meni Stremio završava sve.

To je da kažeš OK. Međutim, ako je cena stvarno šest evra, malo je bezobrazno. Pogotovo što je HBO Max već tu sa fantastičnom lokalizacijom i manjom cenom ako si od starta na servisu. Iskreno ja plaćam HBO samo zbog crtaća za klince jer sam otkazao kablovsku i razmišljao sam da pređem na ovo jer ima Nickelodeon. Meni Stremio završava sve.
I ja se slazem sa cenom, ali ja mislim da oni ne obracaju paznju kako se u kojoj zemlji zivi, mozda vide cene drugih servisa na primer kod nas, i kazu onda cemo mi da stavimo manje... mada ne razumem sto je u Bugarskoj 4 evra.. jedino ako im je tamo kancelarija za ovaj region, nemam pojma. Ali koliko je HBO godina prisutan kod nas , ja ne znam ali verovatno dosta godina... verujem da ce biti bolje kako vreme prolazi... da im damo vremena xD

Poslednja izmena:
To je da kažeš OK. Međutim, ako je cena stvarno šest evra, malo je bezobrazno.
Kako nešto jeftinije od drugih servisa može biti bezobrazno? Prime Video ima smešno tanak katalog u Srbiji, pa košta 6 evra. Disney ima 0 lokalizaciju i košta evro više. Netflix još skuplji.
Cena je potpuno razumna. Jedino ne bi bilo zgoreg da ima nekog početnog popusta.

Kako nešto jeftinije od drugih servisa može biti bezobrazno? Prime Video ima smešno tanak katalog u Srbiji, pa košta 6 evra. Disney ima 0 lokalizaciju i košta evro više. Netflix još skuplji.
Cena je potpuno razumna. Jedino ne bi bilo zgoreg da ima nekog početnog popusta.
Te koji nemaju lokalizaciju i ne uzimam u obzir uopšte jer traže pare za otključavanje regiona a ne za neko realno cimanje. Bezobrazno je da u odnosu na Bugarsku cena bude veća. Mada, moguće je da im je naša država lupila neki namet koji u EU ne postoji.

Prime video sada ima solidan katalog, pojačali su se dosta, a i slika i ton su odlični, meni skroz ok za to malo para što traže.

nije tema o svim mogućim streaming servisima. hvala na razumevanju

Ne zna se ni da li će ići u Turskoj

Ja koristim godinama prvo CBS pa Paramount+ i ako bude biblioteka slicna americkoj odlican servis sto se tice serija.
Imam i Showtime i jedino sam ga koristio za novog Dextera i to je to. Ovi ostali su...
Pricam o sadrzaju SKYShowtime paketa ako me neko nije razumeo :)

Sad citam najavu i ladno krece kod nas pre , Poljske, Madjarske, Ceske i Slovacke koje su EU.
Jesmo Tigar nego sta :)

Poslednja izmena:
Ako bude neka promo cena za start, a manja od 6 evra mesečno, uzimam. :LOL::love:

Jel cemo da pravimo familije?
Nudim mesto na HBO Max u zamenu.

1080p i stereo zvuk, bar da je 5.1, ovako već zaostaju dobrano za drugima.
Ne zaostaju koliko su požurili da pokrenu servis što pre. Bilo je planirano za 2024. godinu. Tako da, verujem da će vremenom doći na nivo američkog Paramount+ streaming servisa. Svakako je pozitivna stvar što će sve biti sa prevodom na srpski, ako im je verovati. :D

Vrh Dno