Šta je novo?

Google Pixel 7

Ja imam pixel4 (sd 855) i telenor esim pa imam isti problem, polovinu dolaznih poziva sam nedostupan i stize sms sekundu posle, imao isti problem i sa s10e gde sam probao i esim i nano tako da jedino moze da bude do operatera ili pojedinih baznih stanica.

Takodje sam imao problem na pixel 6, dosta puta se dešavalo da mi se u toku poziva tj razgovora samo ugasi poziv, i da moram ponovo da zovem, kao da izgubi mrežu. Jako čudna situacija, znam da je dosta ljudi to spominjalo u temi za pixel (6). Sa pixel 4 nisam imao takvih problema (ista mreža a1 godinama)

Ja sam primetio na mom 7 Pro, kada sam u liftu gde je loš signal, prebaci mi sa LTE na H i desi se da ne vrati na LTE kad izađem napolje i nemam net. Rešenje je da se upali i ugasi airplane mode...

Biće da u Srbiji loše radi.

Ja sam na običnom 7 u centru grada dobijao poruke o propuštenim pozivima. Besmislena gimnastika to sa uključivanjem/isključivanjem airplane moda

1. Nijedan Samsungov modem nije savrsen, a Google uzima njihove modeme.
2. Dosta toga zavisi i od softvera, pa se nadajte zakrpama i resenju problema.
3. Ne prodaje se zvanicno u Srbiji, moguce je da kod nas zbog toga (dodatno) radi losije, tipa da imamo drugacije bazne stanice na koje oni nisu dovoljno obratili paznju.

Ma sve to super, ali to su stvari koje treba da rade na telefonu od 80 evra out of box.
Postacemo veci fanbojevi od apple fanbojeva :) iphone makar radi out of box :)

Ipak nista, evo sad opet probao ista situacija..

Free VPN je dobrodošao svakako.

Screenshot_20221206-083430.png

Tja...ne bih da ti baksuziram...ali kod 6-ice je kod mene stabilizovano tek sa nekim update od februara - marta....Probaj da se prijaviš na beta za app carrier services
Jel možeš neki link da mi baciš da ne tražim sad previše, na poslu sam

Jel možeš neki link da mi baciš da ne tražim sad previše, na poslu sam
Ja sam samo otišao na google store carrier service app i izabrao " postani beta tester ". U jednom momentu su obustavili mogućnost za tu aplikaciju ( valjda su svi bili "nagrnuli" )....ne znam kakva je sada situacija

Ja sam samo otišao na google store carrier service app i izabrao " postani beta tester ". U jednom momentu su obustavili mogućnost za tu aplikaciju ( valjda su svi bili "nagrnuli" )....ne znam kakva je sada situacija
Evo jesam, pa ćemo da vidimo

Valjda radi ako se rutuje telefon i podese neki fajlovi.

Meni radi. Rootovan...

Pratim malo temu, mozda cu p40 pro narednih meseci menjati za pixel 6/7. Zanimljiv mi je ovaj problem za pozive. Naime, skoro sam malo trgovao za jedan p30 pro. Sve lepo radilo, medjutim kada sam ga prodao nakon 2 nedelje kupac prijavio isti problem. Menjao je karticu, probao sve zivo. Vratio sam mu pare naravno, a u servisu dijagnostikom utvrdjeno da 3g cip ne radi. Gde je 4g oglican pozivi stizu i zato kod mene kuci nije bilo tih problema tokom testiranja. Prebacio ga na 3g, i ponovo isti problem

Mislio sam bez roota dal je proradilo, ali hvala svejedno na odgovorima.

Pratim malo temu, mozda cu p40 pro narednih meseci menjati za pixel 6/7. Zanimljiv mi je ovaj problem za pozive. Naime, skoro sam malo trgovao za jedan p30 pro. Sve lepo radilo, medjutim kada sam ga prodao nakon 2 nedelje kupac prijavio isti problem. Menjao je karticu, probao sve zivo. Vratio sam mu pare naravno, a u servisu dijagnostikom utvrdjeno da 3g cip ne radi. Gde je 4g oglican pozivi stizu i zato kod mene kuci nije bilo tih problema tokom testiranja. Prebacio ga na 3g, i ponovo isti problem
Ali fora je sto ovde na nekim baznim stanicama (i u bosni svuda) hvata normalno 3g, a na nekim baznim stanicama zeza..

Posle 4 godine OP 6T došlo je vreme da se menja telefon . U dilemi sam izmedju pixela 7/7Pro ili OP 10Pro, ima tu još par telefona ali nekako sam na kraju sveo izbor izmedju gore navedenih :)

Bez dileme 7 Pro.

Vrh Dno