Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Pa ni ja nikada nisam samostalno odlucio da hocu to da koristim, ali cesto kada placam nesto online to mi kao neki vid zastite izadje.
Ne, stiže sms-om. Dešavalo se da kasni, duže od time - out-a, onda nemaš načina da platiš.A 3D verifikacija, jel i to stize kroz aplikaciju?
Onda stvarno ne znam do čega može biti. Meni je broj bio u VIPu, prenešen u mts i stižu obaveštenja.Ne unosim broj. Broj je vec definisan, samo izaberem jel hocu sms da mi se posalje ili preko citaca kartice.
Jel strana kladionice ili domaće? Ako je strana kladionica nase kartice imaju blokade da se uplćuje kod njih.Jednostavno nece. Danima sam pokusavao, kod 3 razlicite kladionice, cisto da probam, i jednostavno ne stize sms.
Može, ja imam taj comboIzvinite ako je vec pomenuto; Moze li Google Pay na Huawei Mate 20 Pro sa EMUI 12.0.0? Ne bih da instaliram nesto sto nece da radi. Hvala.
True storyW2P je odlicna aplikacija, mnogo precizniji uvid u racun nego na onoj mobilnoj ili online aplikaciji. Zalosno je sto gase jer tacno, ne smao odbijene, vec, jednim klikom stanje, tacan datum i vreme kad si platio, koja prodavnica itd, a ne kao kod aplikacije gde je to povrsno - datum naplate, a ne kad je placenje izvrseno tj sredstva rezervisana i koja je prodavnica itd...
Ne verujem da mozemo nesto uticati na njihovu odluku, ali eto makar sam probao i uputio primedbu telefonom, a i email-om da sam protiv toga i da w2p dopunjije njihovu aplikaciju koja nije zavrsena do kraja tj ima dosta mana... mozda kad bi se svi pobunili bi se neko zapitao da li je ipak treba ostaviti...
Nema direktnog prebacivanja deviza po zakonu Srbije, cak i da su oba racuna tvoja, osim u izuzetnim slucajevima kada se po osnovu nekog ugovora ili sl. vrsi placanje u eurima (ali to i dalje ne mozes da odadis iz mBank ili eBank).Imam pitanje. Mogu li da moby aplikacijom elektronski sa svog deviznog racuna da prebacim evre na drugi devizni racun u Intesi a da nemam punomoc za taj racun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari