U kuhinji drzis aspirator npr 10 do 15 minuta nakon sto se zavrsi sa kuvanjem da izvuce dodatnu paru iz jela.Meni su dnevna soba, trpezarija i kuhinja spojeni, open space koncept je u pitanju. Pritom u dnevnoj sobi je klima koja radi. Gde ja da stavim preciscivac a da ga ne duva klima, da ne upija vlagu od kuvanja itd? Citajuci komentare stice se utisak da mu treba obezbediti idealne uslove za pravilan rad sto je samo po sebi apsurd.
Drzao sam preciscavac ispod klime i dizao je vrednosti samo kada se oseti na prasinu iz klime(ocistim one polenske filtere, sace unutrasnje jedinice usisam, isprskam alkoholom) vrednosti bi se smanjile. Vrenosti su isle do 50 ako se dobro secam
Prosle zime sam 3C setao dnevna - spavaca, sada stoji samo u spavacoj radi 24/7 na auto, malo se digne vrednost kada zalozim i ubacujem drva u kamin.
Pozajmio sam ga drugarici na kraju zime i ona osetila da mirise na omeksivac, mi susili ves u dnevnoj pored kamina i lagano filter navukao miris od omeksivaca.
Filter sam nekoliko puta usisao i 2x izduvao kompresorom.
Ove zime nemam nameru da ga menjam videcemo sledece ako ga bude bilo u prodaji