S.K.Y.R.A.
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 28.11.2018
- Poena
- 95
Šta se pališ...šala druže, šala!
Daj one bitne stvari:Da podelim neko svoje iskustvo. Kupio sam na akciji alpha Ultra x preciscivac vazduha, ujedno radi i kao ovlazivac vazduha zbog čega sam ga i najviše uzeo. Bio sam skeptic jer svi hvale xiaomi. Uredjaj je dosta kvalitetno odrađen. Uz njega ide i mali daljinski, plus može preko APLIKACIJE. Isprobao sam u kući i zaista je napravio svež i čist vazduh jer do tada je bio suv zbog grejanja. Eto ako nekog zanima nesto konkretno neka piše.. Moja preporuka za uredjaj. Takodje senzor mu lepo radi. Otvorio sam prozor na kratko odma je počeo da podiže nivo zagađena i ako je smog od spolja ušao vrlo malo....
I ja sam oko 4 dana čekao da obrade zahtev...Kolege koje su uspele da ugrabe shopsteru akciju za 3h i 3c za 16000 dinara, da li ste dobili na mail potvrdu narudzbine. Ja sam dobio da su primili narudzbinu, medjutim potvrdu narudzbine nisam dobio
Slažem se! Nadam se da xiaomi razmišlja o tome....Vi iz anti-šaomi sekte ste još gori nego ljudi iz šaomi sekte...
Par ljudi je već pisalo istu stvar u ovoj temi, nije neki naročit problem napraviti prečišćivač vazduha koji dobro radi, glavno je pitanje da li će te nove firme za godinu dana da procene da ipak nisu prodale dovoljno uređaja i da im se ne isplati da nastave da prave filtere, ili ih možda jednostavno neće uvoziti kod nas.
A ako dođe do toga da ne možeš da nađeš zamenski filter onda ti praktično ostaje samo jedan veliki ventilator u kutiji sa šarenim svetlima koji ne služi ničemu...
To sa trajanjem godinu dana uzeti s rezervom.Ja skoro uzeh 4 pro, i ogroman je u odnosu na manju braću. Glavne razlike veliki filter sa godinu dana trajanjem, jonizator (koji može da se ugasi) i znatno veći protok vazduha.
Ja sam 3h koristio dve sezone.To sa trajanjem godinu dana uzeti s rezervom.
Ja isto uzeh taj 4 pro, palio ga jednom nedeljno ili kad se setim, i tako nekoliko meseci, filter došao do oko 80% po onom njegovom statusu, kad odjednom primetismo da uređaj, kad radi, širi po prostoru neki gadan vonj... Otprilike kao klima koja se nije čistila. Pretpostavljam da se filter "ubuđao" ... i sad, šta? Da kupujem novi na nekoliko meseci, umesto na godinu dana, koliko je pisalo u reklamama?
Napisah ja na prethodnih par strana matematiku oko tog njihovog proračuna trajanja filtera 3h vs 4Lite vs 4 Pro, kao i manipulaciju u pisanju trajanja, pa baci pogledTo sa trajanjem godinu dana uzeti s rezervom.
Ja isto uzeh taj 4 pro, palio ga jednom nedeljno ili kad se setim, i tako nekoliko meseci, filter došao do oko 80% po onom njegovom statusu, kad odjednom primetismo da uređaj, kad radi, širi po prostoru neki gadan vonj... Otprilike kao klima koja se nije čistila. Pretpostavljam da se filter "ubuđao" ... i sad, šta? Da kupujem novi na nekoliko meseci, umesto na godinu dana, koliko je pisalo u reklamama?
Ja sam izbacio iz prvog 3H kad je krenuo čudan miris, tj. prvo sam prskao alkoholom, ostavljao ga napolju na suncu, ništa.To sa trajanjem godinu dana uzeti s rezervom.
Ako mozes postavi link kako to izgleda.Imaju da se dokupe vatasti filteri kao predfilter za prečišćavač. Slično kao onaj filc za aspirator. Neće uticati na protok previše, a može pomoći za vlagu.
Prvenstveno je za mesto gde ima više prašine da ne ulazi odmah u filter.
Prečišćivač smeta klimi, a ne obrnuto. Kada kuvate, ugasite prečišćivač. Iz istog razloga se klime ne stavljaju neposredno tamo gde se kuva jer sve sve lepi na izmenjivač uj. Ko ima aspirator, zna koliko se brzo maste filteri.Meni su dnevna soba, trpezarija i kuhinja spojeni, open space koncept je u pitanju. Pritom u dnevnoj sobi je klima koja radi. Gde ja da stavim preciscivac a da ga ne duva klima, da ne upija vlagu od kuvanja itd? Citajuci komentare stice se utisak da mu treba obezbediti idealne uslove za pravilan rad sto je samo po sebi apsurd.
3h sivi takodje filtrira formaldehid, kao i ljubicasti. Barem ih tako reklamiraju. Ne kao glavnu funkciju vec kroz tekst o dejstvima. To je efekat aktivnog uglja koji poseduje apsolutno svaki kombinovani filter.Sivi je onaj koji ti treba (Hepa filtracija finih čestica). Zeleni je za formaldehid (izbor za one koji su tek uradili nameštaj od iverice) i ljubičasti je antibakterijski (kome to još u kući treba).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari