Puhalica je samostalna pec koja ne ide na radijatore, pogodna je za vecu prostoriju ili otvoreniji prostor. puse sprijeda i tako grije (poput obicne peci na drva samo sto je ovdje toplota koncentrisana sa prednje strane) Tako da tebi treba pec za centralno odnosno etazno
Ja imam jedan problemcic.
starci imaju centrometal z12 puhalicu i hocu da ima podesim automatsko paljenje i gasenje (sta sam i uspio) medjutim kada se pec iskopca iz struje ili struje nestane to se podesavanje ponisti (ovo je naglaseno i uputstvu).
Da li zna neko postoji li neki nacin da se ovo sprijeci, ne mogu da vjerujem da nisu stavili neku baterijicu na maticnu plocu da pamti ova podesavanja, ja sam to imao na alfapalam luca i pec je mogla biti iskopcana po pola sezone a podesavanja bi ostala sacuvana.
Ovo im treba jer su povremeno odsutni na vise od 7 dana pa sam im pec spojio na wifi uticnicu sa kojom sam mislio da dan prije povratka kuci mogu ukljuciti struju tako da se pec sama upali po podesavanjima automatskog paljenja medjutim zbog gore pomenutog problema ovo je nemoguce