Šta je novo?

FIFA World Cup Qatar 2022

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pola sata bez našeg šuta na brazilski gol. Vidi se koliko su Brazilci brži i precizniji, pogotovo u dodavanjima.

Po meni manje vise ocekivano za sada. Ipak je preveliki hajp. Cudne odluke za startnu postavu.

Stavio ih Piksi u džep, umrtvio igru. S ovima ne smemo da uđemo u trčanje jer tu gubimo. Po meni najviše fale Tadić i Sergej da stanu na loptu na polovini Brazila i kreiraju nešto konkretnije ili bar prenesu težište igre i odmore odbranu. Bod bi bio kao kuća, treba biti realan.

Ok za prvo pol.
Ali ako ovu taktiku primenimo u drugom gubimo.
Mora drugačije malo sa obaveznim ulaskom Kostića ,Radonjića,možda i Vlahović i drugoj polovini drugog pol.Ali prva dvojca od 46',barem Kostić.

Ovde se igra za bod ocigledno, igramo bunker kao da vodimo 3:0.

krenulo krljanje 😁 ako ne možeš da ih nadigraš, skrljaj ih

Užasan start drugog poluvremena što je mi je potpuno neobjašnjivo posle sasvim solidnog prvog dela. Budemo li tako igrali u preostala dva meča imaćemo gol razliku 0:7.

Tadiću pod hitno oduzeti kapitensku traku i na klupu. Go.no kao da igra sa sestrićima fuce a ne da je na svetskom prvenstvu i da igra protiv je.enog Brazila. 0 volje i truda, katastrofa. Idi bre dečko tuci džeparoše po Amsterdamu ako nećeš da igraš fudbal. Iskompleksirani kepec.

Da nije bilo pada na samom startu drugog poluvremena mislim da smo imali čemu da se nadamo. Ovako je odmah u startu moral i samopouzdanje uzdrmano a Brazilci osetili krv i juriš.

Za drugi gol kapa dole. Jeste imao previše prostora u srcu šesnaesterca ali čista majstorija.

Razumem da se oprezno udje u igru, za klasu su bolji..ali ovoliko kukavicki i izgubljeno nisam ocekivao.
Da li si realan da smo ofanzivno trebali postaviti igru protiv Brazila u 1. poluvremenu?
Spakovali bi nam 3 za poneti, posebno sa odbranom koju imamo i kriterijumom koji je sudija odmah stavio do znanja - odmah žuti isvaki naš kontakt se svirao dok se Kazemiru gleda ono samaranje kroz prste..
Ideja jeste bila nešto defanzivno prvo i onda ubacivanje bržih igrača kada se oni umore...
Razbili su nas po bokovima i kroz sredinu jer nam je odbrana spora i sklona kiksu, mada su ok večeras odigrali...

Mislim da dobijamo Kamerun i Albaniju i da mozemo da prodjemo grupu... Protiv njih možemo sa dva špica što više leži i Mitroviću i Vlahoviću

@Antara
Sta kažeš za Danila i Sandra večeras?
Uopste nisu isti igrači kao u klubu

Dobro smo prosli. Mogli su nas i napuniti ali oni igraju koliko im treba.
I sa 1-0 bi bili zadovoljni ovo preko toga im nije ni bitno u ovoj fazi.
Sad ni protiv ch ne moraju da grizu nesto, nego da se spremaju za 1/8 finala kada za njih pocinje pravi turnir.

Da li si realan da smo ofanzivno trebali postaviti igru protiv Brazila u 1. poluvremenu?
Spakovali bi nam 3 za poneti, posebno sa odbranom koju imamo i kriterijumom koji je sudija odmah stavio do znanja - odmah žuti isvaki naš kontakt se svirao dok se Kazemiru gleda ono samaranje kroz prste..
Ideja jeste bila nešto defanzivno prvo i onda ubacivanje bržih igrača kada se oni umore...
Razbili su nas po bokovima i kroz sredinu jer nam je odbrana spora i sklona kiksu, mada su ok večeras odigrali...

Mislim da dobijamo Kamerun i Albaniju i da mozemo da prodjemo grupu... Protiv njih možemo sa dva špica što više leži i Mitroviću i Vlahoviću

@Antara
Nigde nisam rekao da je trebalo jurnuti, to je van svake pameti. Rekao sam da nije ni pokusano sa nekom igrom, pokusati drzati loptu na njihovoj polovini. Pokusali su da umrtve igru a samo su sebi nabili tenziju i grc jer i kad su bili u posedu apsolutno nisu znali sta sa loptom da rade.

A sutra USA - Engleska to ti je kao kod nas da igraju Srbija - Hrvatska njima 🙂

Nisam ovo očekivao. Mislio ide utakmica jednom u 4 godine pa hajde da se nadigravamo.
Kad sam pročitao sastav pred meč znao sam da sleduje stara srpska fudbalska taktika - igramo da ne igramo. Znao sam kako ćemo igrati od tog momenta i predviđao 3:0 za rivala. Repriza prethodnog prvenstva po mnogo čemu.

@Antara
Ništa. Otvoren prostor i moji iz naselja bi odigrali laganini. Kada stojiš na 10m od svakog igrača onda ne možeš da ocekuješ mnogo. Sve je jasno:
-Prvi šut 85min
-Fizički pad već u 70min i svi stoje
-sredine nema
-veoma bitan igrač SMS je dečko zaboravio da igra
-nismo koristili krila
-ukakili se u gaće samo ne meni loptu
-Mitar totalno nespreman nijednu loptu nije primio, zagradio, odložio
-Jedina pozitivna stavka je Vanja svaka čast
Ostalo 0. Šteta, jer ovaj Brazil ništa posebno.
Na kraju krajeva po Piksiju se vidi šta i kako kada je davao intervju.
Jednostavno sa ovom igrom nema šta da se traži.

P.S. Ali imaju "lepe" zene nasi! 🤣
🤣
[/plastik fantastik]

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno