Šta je novo?

FIFA World Cup Qatar 2022

• Začetnik teme Začetnik teme weasel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Budimo realni, da nas sreća nije 2 puta pogledala protiv Portugala, mi ne bi videli ovo prvenstvo. Iako smo izvukli povoljan rezultat protiv njih u obe utakmice u kvalifikacijama, Portugal je klasa iznad naše reprezentacije, a Brazil i dve klase iznad. Mi smo druga klasa evropskog i svetskog fudbala i treba da se pomirimo sa tim. Da bi se nosili sa velikima treba da imamo ludački pristup kao SA i Japan. Ako prođemo grupu, to će biti senzacija.

Pre će biti senzacija ako Švajcarska ili Kamerun prođu grupu, jer ako su Portugal i Brazil prva klasa, a mi druga klasa, onda su Švajcarska i Kamerun treća klasa (dobro, Švajcarci su na granici između druge i treće 🙂)

Realno je bilo da izgubimo od Brazila, realno je da dobijemo Švajcarsku i Kamerun i da budemo drugi u grupi, sve ispod toga je neuspeh.

Nama je protiv Kameruna biti ili ne biti, ako tu bude nereseno cao zdravo. Nije problem rezultat 2:0, nego pristup igri, kao da ih boli ...........
Mi druga klasa evropskog fudbala sa onom igrom? Dajte ljudi.... Bolje da je bilo i 6:2, ali da su se borili, trcali, gazili, ujedali da kazem, a ne ono sinoc...

Ko tenis, kakva igra ovog i onog... I dođu do četvrtfinala, polufinala i tu nalete na trojicu veličanstvenih i vidiš čija majka crnu vunu prede 🙂

Svi su sigurni da ćemo lako sa Kamerunom, mene brine da nas onaj Čupa Čups ne pobedi sam.

Svlačionica Saudijske Arabije na poluvremenu protiv Argentine:

Bravo za selektora Saudi Arabije, pogodio je u sredu sa ovakvim motivacionim govorom.
I to je srž onoga što pravi selektor treba da uradi da trgne tim i istera ih drugo poluvreme nabrijane.

Danas Iran, sad Ekvador, borba, trčanje, zalaganje, ... Računam, gledaju to i ovi naši, valjda će biti bolje protiv Kameruna.

Očajan je bio, ali mu je očajna i pozicija. Loše to izgleda kada su tu i Gudelj i Lukić i Sergej i Tadić u timu.
Idealno bi bilo da imamo nekog kreativca tipa Knaga koji ove jeseni igra u top formi. Nemamo Kangu ali tu poziciju najbolje da pokriva Sergej sa Lukićem u tandemu, ispred Tadić, a u navali Vlahović-Mitrović.
Alternativa Sergeju je veoma solidni Ivan Ilić, čak bi Ivan Ilić trebao da dobije prednost protiv Kameruna nakon loše partije Sergeja protiv Brazila.
I Golman i odbrana su nam zaista odlični, ali to treba nadograditi u sredini terena gde su Gudelj i Sergej zaista razočarali i treba da budu smenjeni, trebaju nam bolji igrači na sredini terena.

Kako cepaju ovi Ameri svaka čast. Ovako se igra i kida. Neka manekeni odgledaju i analiziraju malo.

Nikad mi nije bilo jasno zasto Sergej obican pass na 5 metra dize loptu u vazduh, van pameti

Odbranu imamo, navalu imamo, sredina ozbiljno podbacila, naravno ne Lukić i Tadić, prvenstveno su Gudelj i Sergej daleko od nivoa potrebnog za SP.
Njih dvojica su kao kada bi nam u timu bili Rajković i Stefan Mitrović, daleko bilo.

Otprilike ovako nešto protiv Kameruna:

Srbija.png

Poslednja izmena:

Serbia finally broken down​

Serbia's gameplan was to frustrate and steal something on the counter, as demonstrated by their players receiving high fives from coaching staff as they went off at half-time with the game goalless.

The ploy was ultimately unsuccessful but they can still take plenty from their performance.

Serbia are still in with a chance of qualifying as it is hard to see anyone coping with Brazil, and they demonstrated how difficult they will be to break down in their remaining games against Switzerland and Cameroon.

That said, they could not get any worthwhile service to main striker Aleksandar Mitrovic, while Dusan Tadic was unable to exert any influence.

Serbia are well-drilled and uncompromising - if they can add in a degree of service to Mitrovic then they have the potential to advance.

Lepo rece neko ... Kangu da smo naturalizovali, pa bar bi onako veseo nesto pokrenuo, probao, a juce nije bilo dovoljno energije, i tu se verovatno svi hobi selektori slazu. Ja iako 30+ godina pratim fudbal, nikako ne razumem taktike, trouglove i slicno ... energiju i htenje i razmisljanje u igri prepoznajem. Iz meca protiv Brazila pamticu kako su nasi momci bili radosni dok su pevali himnu, eto to je bila neka nasa pobeda, jer nekada smo vec tu znali pasti.

Kao da je to loša stvar.😁
Ako ništa drugo, bar bi imao više udaraca (van okvira doduše) nego celi tim Brazila.😜

I jos nesto namerno je cekao da svi izadju prvo kada su izlazile ekipe na teren na pocetku pred intoniranje himni a onda i na pocetku drugog poluvremena.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno