Odbrana im je možda ironično i najbolji deo tima, svakako bolja od naše, posebno bekovi.. Takodje maju izuzetno opasne krilne napadače a vezni red iako nije 'kvalitetan" kao ranije, imaju dovoljno dobre b2b i "ball winning" vezne koji samo trebaju da remete protivnicki vezni red i ubijaju ritam.Brazil je skroz druga prica, iskusni, brzi, odlicno izbalansirani sto je mozda najbitnije i ono sto svi gore pomenutim fali.
Veljković je super odigrao u Lisabonu i generalno je u Verderu kvalitetan odbrambeni igrač.S. Mitrović
Izgleda da ne gledamo ni isti Juve🤣 a ja ih pratim svaku.Ako ista drugo pratim samo Kalco i Juve.
Danilo je trenutno uz Bremera najbolji igrac odbrane u Juventusu.
Kada nije povredjen prakticno svuda igra (bek, stoper, zadnji vezni). Bremer prosle godine stoper sa najvise preseka u Kalcu i statisticki medju top 5 stopera, zato ga je Juve i kesirao kao zamenu za De Ligta.
Sandro je dosta los u Juventusu jer samo otaljava ugovor, posto mu nisu dozvolili da napusti Juve kada je imao ponudu od Celzija pre neku sezonu.
Za reprezentaciju recimo nije toliko los, barem sto sam gledao.
Sa druge strane Kostic je uglavnom bio los od pocetka sezone, poslednje par je tek odigrao na nivou koji se ocekuje od njega.
Vlahovic takodje dosta losiji ove sezone, ali to je prevashodno zbog problema sa preponama koje vuce od letos i koje ocigledno nije zalecio.
Pratimo, generalno Juve je zadnje tri sezone ocajan... Zato i kazem ovi su odlicni u kakvom je stanju ekipa.Izgleda da ne gledamo ni isti Juve🤣 a ja ih pratim svaku.
Tek bi se tada prenemagali.@zamzung - Nemoj samo da mi ponavljas Fifioza saopstenja, to je tek komicno. Onda neka uvedu merenje vremena kao u NFL-u, dva poluvremena po 35min aktivne lopte i toeto. Ovo je mnogo providno.
Baš je providno, od 3 do sada postignuta gola u nadoknadi nijedan nije promenio ishod.Ovo je mnogo providno.
Slažem se. Može Filip tu da odigra fino ima odličan centaršut.Holandija i Belgija igraju sa tri centarhalfa, ne blistaju u najmanju ruku. Italija sa istom postavkom se nije ni kvalifikovala.
Mi ostajemo kao jedni od poslednjih Mohikanaca sa tom formacijom.
Što se tiče zamene za Kostića ako ne bude mogao, to je svakako Filip Mladenović, perfektno je odigrao u junu u Sloveniji, a pre par godina protiv Rusije za čistu desetku.
Normalno, old school u stilu Pantića u Tesnoj koži 🙂Znaci kladjenje samo na ishod a?

A kada nije...Inače euforija u našoj štampi je velika:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari