Šta je novo?

Samsung Galaxy S22

@psychofedex zar ne treba na toj garanciji da pise makar imei uredjaja, a ne samo datum? Otkud znaju za sta je.
Edit: sto puta smo pisali o tome, popravka moze ko hoce, ali u slucaju da mora zamena uredjaja samo vlasnik, tj na koga se vodi tel.

Screenshot_20221118_175355_Software update.jpg
I kod mene je stigao.

@psychofedex zar ne treba na toj garanciji da pise makar imei uredjaja, a ne samo datum? Otkud znaju za sta je.
Edit: sto puta smo pisali o tome, popravka moze ko hoce, ali u slucaju da mora zamena uredjaja samo vlasnik, tj na koga se vodi tel.
Pa i po meni treba barem imei ili model, ne tako klot.
Nemam pojma šta da radim

Da se jos malo zauzme other particije update-ima😇😇😇.

Akcija sutra ako neko planira da uzima. Ima po netu, da ne pišem ovde. 129.990 za S22 Ultra model, TC Ušć itd.

Ako vam se restartuje tokom poziva dok ste u TC-u, na poklon ide grejalica..

Sad nesto cackam po opcijama i kada udjem u Phone pa u one tri tackice gore desno, pa u settings, zabode i kaze "call stoped responding..."

Setim se danas da nisam testirao antutu sa One UI 5.0, nije loše...

Prilozi

• 20221123_135512.jpg
    20221123_135512.jpg
    159.2 KB · Pregleda: 31
Pozdrav svima. Imam mogucnost kupovine telefona S22U radjen za brazilsko trziste sa oznakom telefona je S908E/DS. Da li ce imati problem na nasim mrezama? Svaki savet je dobrodosao.

Stigao update S22 Ultra (Snap). Nisam isao svezu instalaciju. Kao da mi za nijansu sporije otvara aplikacije...

Nasao sam jedan video i iskreno pomoglo mi je.

Ovo sam uradio i aplikacije su se znatno poboljsale sto se tice brzine otvaranja.Imam osecaj kao da je telefon prodisao...

Window animation scale stavio na .5x (default 1x)
Transition animation scale stavio na .5x (default 1x)
Animator duration scale stavio na .5x(default 1x)

Takodje ukljucio sam 'Reduce transparency and blur'.

RAM Plus sam ostavio na 6 GB

Ostalo iz videa nisam dirao.

Poz

Stigao update S22 Ultra (Snap). Nisam isao svezu instalaciju. Kao da mi za nijansu sporije otvara aplikacije...
Odradi wipe cache i optimizaciju aplikacija pa probaj. Kod mene bolje radi nego na A12.

filip83, hvala na pomoci. Pokusao sam ali nece da mi udje u te opcije (Power OFF + Vol UP). Citam po stranim forumima da ti moraju biti ukljucenje slusalice u telefon pa se to odradi. Pokusacu kasnije tako...

@SindzaBG metod slušalica nekom radi nekom ne. Ja ga prikačim na komp, ugasim, sačekam da pokaže da se puni i onda Volume Up + Power. Do sad nije omanuo 😉

Pozdrav svima. Imam mogucnost kupovine telefona S22U radjen za brazilsko trziste sa oznakom telefona je S908E/DS. Da li ce imati problem na nasim mrezama? Svaki savet je dobrodosao.
Ako nije zaključan na neku od njihovih, ne vidim što bi imao problema. E sad možda budeš imao problema neke druge vrste (tipa resetovanje, ne čuješ sagovornika u pola razgovora i sl) ali to je već druga priča.

Nasao sam jedan video i iskreno pomoglo mi je.

Ovo sam uradio i aplikacije su se znatno poboljsale sto se tice brzine otvaranja.Imam osecaj kao da je telefon prodisao...

Window animation scale stavio na .5x (default 1x)
Transition animation scale stavio na .5x (default 1x)
Animator duration scale stavio na .5x(default 1x)

Takodje ukljucio sam 'Reduce transparency and blur'.

RAM Plus sam ostavio na 6 GB

Ostalo iz videa nisam dirao.

Poz

Ram plus je zapravo losa stvar jer je to virtualni ram koji on uzima od interne memorije (a koja je dosta sporija od fizicke RAM, isto kao virtualni ram na windowsu.
Ako imas telefon koji ima 3-4GB RAM-a, onda ok, Ram plus moze da pomogne, ali na s22 seriji definitivno usporava telefon.
Zato su i omogucili da se u OneUI 5 stavi 0gb, u OneUI 4 to nije moglo.

Moze i u OneUI 4.0, preko adb komande (Google), na N20U A12 sam postavio 0 GB ram plus.

psychofedex, hvala za detalje. To nisam znao sto se tice memorije za S22U.

filip83, jos jednom hvala. Uspeo sam kako si mi rekao (telefon+komp). Uradio wipe i opt app. Vratio na 1x (Window animation scale, Transition animation, Animator duration scale).

Iskreno, radi lepse, kao da je ispeglan.

Moze i u OneUI 4.0, preko adb komande (Google), na N20U A12 sam postavio 0 GB ram plus.
Dobro da, tako sam i ja, preko ADB-a moze sve 😀 nego sam mislio na Samsung kad sam rekao, da mogu to svi bez da se zezaju sa ADB-om

Društvo, gledam da uzmem novi telefon. Više sam za kompaktniji uređaj, a S22 mi je stvarno prelijep telefon. Isplati li se sada ga uzeti ?

Nazad
Vrh Dno