+1Na mojoj A1 prepaid kartici, na kojoj imam silne minute u nacionalnom saobracaju, citav dan ne mogu dobiti fiksne telefone. Kad god pozovem neki fiksni broj cuje se informacija da korisnik nije dostupan. Probao sam danas da zovem nekoliko fiksnih brojeva, cak i svoj, ali nece. Mobilne brojeve mi uredno poziva. Ne znam o cemu je rec i da li je neko imao slican problem.
On je zurio na autobus, tako da juce nije bilo prilike.pa treba pozvati call center da se proveri o cemu je rec
Naravno, jer ionako nema 3G signala na 2100MHz, baš kao što ja zaključam telefon na 3G na spomenutu frekvenciju.Kada sam modem zakljucao na 3G uopste nije htelo da registruje Yettel karticu, cak ni na EDGE.
Naravno da voice kartice rade u modemima (za data konekciju), samo podesiti pravi APN.Znaci, voice kartice ne stavljati u modem.
Nisu uopste ukapirali da imas modem bez 4G mogucnosti.Promena podesavanja ionako mi nista ne znaci. Kazu mi da 3G modem zakljucam na 4G?!
Nece raditi ni DATA kartica u tom tvom modemu vise. Nema to veze sa karticom.Jedino mi ostaje da kupim tu internet karticu pa da im se opet zalim.
Kao sto sam633 rece, jednostavno Yettel vise ne emituje 3G signal na 2100MHz, tvoj modem samo takav 3G signal podrzava, znaci da tvoj modem vise nije kompatibilan sa Yettel 3G mrezom. Kao sto i npr Nokia N95 recimo vise ne radi na 3G Yettel mrezi. Yettel 3G mreza je sada na 900MHz (band 8) i tako ce biti do njenog potpunog gasenja.Kada sam modem zakljucao na 3G uopste nije htelo da registruje Yettel karticu, cak ni na EDGE.
Svaka kartica u njihovom sistemu koji su APN-ovi dozvoljeni.A kada sam zamenio internet sa net nije htelo da se konektuje...
Toliko o tome.
Pretpostavljam da si sa postpaida presao ne prepaid i morace nekih par dana da prodje da sve profunkcionise.Imam aplikaciju ,ali za sada nemam opciju da preko nje biram te promocije ...Ne mogu u aplikaciji trenutno da vidim ni kolko imam preostalog kredita ,piše "zbog izrade računa info će biti dostupne posle 3.u mesecu .." Verov posle toga ću imati sve opcije u aplikaciji .
Ako se dobro sećam, ta Vipova promocija važi za one koji prenesu broj u Vip do Nove Godine. Neka me neko ispravi ako grešim, ali čini mi se da se kad se broj sa postpaida prebaci prepaid da se vodi kao novi broj u mreži.Internet 30 dana za 2 aplikacije ,za 55 din sa pdv ... Hah,nisam ja za ovo ,čekam da prodaje 3 meseca i onda prenosim broj negde drugde ...
Vip ima onu "moćnu" 600 din za one koji prebace broj kod njih prvih 6 meseci ..
Новогодишње промоције важе до 31.12.2022. .До кад може да се купи ова понуда? Не видим на сајту са пише негде.
Zauvek se gubi, (automatski deaktivira),
3500 u startu uplatiti i u narednih 30 dana uplatiti 500 dinara ako sam dobro razumeo. U sustini 3500+500 prvi mesec, i po 500 dinara narednih 11 meseci.Svakom uplatom u periodu pre isteka 30 dana od dana aktivacije dodatka, u minimalnom iznosu od 500 dinara, imate mogućnost da preostali saobraćaj iz dodatka prenesete u narednih 30 dana i koristite najduže 11 meseci nakon prve aktivacije, odnosno do utroška dodatka.
Da li ta 1000 GB ponuda ostaje trajno ili je neka limitirana ponuda?
Новогодишње промоције важе до 31.12.2022. .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari