Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Opet?Zadnji put mi je skinuto nekih 460dinara za standard,tj 70 lira.
Mislim da nije opet, to je poskupljenje koje je najavljeno pre određenog vremena (bilo je već reči o tome u temi). Nova cena za 4K je 94 TRL (što po aktuelnom kursu izađe 4,8 €), a lira prilično brzo devalvira, pa će ta vrednost još padati.

Meni je ovo skinuto pre maltene mesec dana. Videću kako će izgledati za par dana kada opet skinu, ali cene često variraju (zgob njihovog kursa). Vodim statistiku.

Je l moze neko da mi desifruje ove likove na kp? Godinu dana 500 din... Ako su prevaranti kako da im do sad nalozi nisu ukinuti???

en-US.png

Poslednji potezi Netflixa mi više liče na populizam menadžera, nego na stvarno neke korisne stvari, od kojih će i vlasnici i korisnici imati koristi.

I do sada je moglo da se vidi šta, koji Profil i kada gleda, kao i koji uređaj se sa koje lokacije logovao. Jedino što je novo jeste lokacija za svaki sadržaj koji se gledao i mogućnost da vlasnik svaki uređaj posebno izloguje.

Društvo,treba mi pomoć.Imam nalog sa ubačenom karticom za plaćanje a hoću npr.da uzmem gift card i ubacim kod na taj nalog.Hoce mi opet skinuti idući mesec iznos sa kartice ili nece jer sam ubacio kod?Razumete sta hoću da kažem.😄

Mislim da će momentalno da ti produži. Ali sačekaj još neko da kaže, davno je to bilo... 🙂

Pa to me zanima.Tipa sledeće plaćanje pada 6.12.,srpski nalog je u pitanju a sad hoću da ubacim kod sa gift kartice.Kako to funkcioniše?

Meni je isto srpski nalog, neka me neko ispravi ako grešim, znači evro je valuta.
Ubaciš kod u onaj deo "iskoristi darovnu karticu..." i trebalo bi da ti prolongira do 6.01.
Bar je bilo tako. Da li si naleteo negde na nešto povoljno, nisam odavno video.

Edit: ne znam da li je bilo mesec po mesec ili ubaci sve odjednom.

Društvo,treba mi pomoć.Imam nalog sa ubačenom karticom za plaćanje a hoću npr.da uzmem gift card i ubacim kod na taj nalog.Hoce mi opet skinuti idući mesec iznos sa kartice ili nece jer sam ubacio kod?Razumete sta hoću da kažem.😄
Prvo ce ti skidati sa gift dok ima sredstava a nakon toga sa kartice

@Masster ,hvala puno na odgovoru.Znaci mogu da imam tipa srpski nalog a ubacim kod što sam uzeo sa turgame,npr.

@Masster ,hvala puno na odgovoru.Znaci mogu da imam tipa srpski nalog a ubacim kod što sam uzeo sa turgame,npr.
Kad ubacis gift karticu vidjeces u opciji za placanje ti pise da se prvo skidaju sredstva sa gift. Ja sam prije jedno pola godine poceo da ubacujem gift kartice i od tada mi ni jednom nije skinuto sa kartice koja mi je vezana za Netflix nalog

Samo da proverim.
Znači može turska dopuna za srpski nalog.
Kada pročitam u Netflixu, kaže da to ne može, pa mi sada nije jasno. Ja sam jednom imao neku u evrima i to je radilo. Davno je bilo.

Samo da proverim.
Znači može turska dopuna za srpski nalog.
Kada pročitam u Netflixu, kaže da to ne može, pa mi sada nije jasno. Ja sam jednom imao neku u evrima i to je radilo. Davno je bilo.
Ovo ne vjerujem da moze. Ukoliko i slucajno moze konvertovace ti valutu na gift kartici i naplatiti po cijeni koja je u Srbiji.

Turske gift kartice možeš koristiti samo za plaćanje turskog naloga, odnosno naloga gde su cene iskazane u TL. Nema nikakvih konvertovanja valuta.

To sam otprilike i znao.
Nego Simmke pominje Turgame, pogledam tamo, sve u lirama.
Onda razumeo Masstera da možeš to da ubaciš... 🙂
Uglavnom neće moći kako sam i mislio.

A da probate ubacivanje Turske gift kartice uz pomoc VPN-a? 😊

Prilozi

• Screenshot_20221119_174909.jpg
    Screenshot_20221119_174909.jpg
    89.2 KB · Pregleda: 66
  • Screenshot_20221119_175126.jpg
    Screenshot_20221119_175126.jpg
    78.8 KB · Pregleda: 65
Probaću to kad istekne ovaj mesec,za VPN sam i zaboravio😁

Jedino da prebacim nalog na Tursku.
Verovatno sam glup ali ne vidim smisao za Srbiju, 10 evra je valjda 10 evra ili je nešto ne razumem :)
Ti si imao oko 3 evra u lirama koje si verovatno i toliko platio, skinuo ti još 9 evra i platio si domaću, sitnica cenu od 12 evra.

Probaću to kad istekne ovaj mesec,za VPN sam i zaboravio😁
Otkazi pretplatu za naredni mesec i probaj dodavanje Turske gift kartice preko Turskog VPN-a. Onda biras paket, i dalje koristis VPN cene su ti u lirama.

Jedino da prebacim nalog na Tursku.
Verovatno sam glup ali ne vidim smisao za Srbiju, 10 evra je valjda 10 evra ili je nešto ne razumem :)
Ti si imao oko 3 evra u lirama koje si verovatno i toliko platio, skinuo ti još 9 evra i platio si domaću, sitnica cenu od 12 evra.

Ne. Nalog je Srpski, prvi mesec sam platio 12e za 4k paket. Nakon toga otkazao pretplatu i koristio Turske gift kartice(uz pomoc VPN-a) nekoliko meseci. Posto mi je i dalje bila vezana platna Visa kartica za nalog, nakon isteka gift kredita skida mi Lire (sada 94TL oko 570din) za 4k paket.

@krupac,znaci otkazem pretplatu za decembar,upalim VPN i ubacim kodove.Moze tako?

@krupac,znaci otkazem pretplatu za decembar,upalim VPN i ubacim kodove.Moze tako?
Tako je. Jer ako ne otkazes pretplatu skinuce ti sa platne kartice (mislim da je ona primarna za placanje, ako se ne varam).
Da napomenem da sam ceo postupak radio preko telefona.

Prelistaj temu, jos neki clanovi su pisali o tome...

Uf. I dalje mi nije jasno kako si još uvek srpski nalog.
Da ne listam unazad ovo što si opisao je već pomenuto kao način da se pređe na turski nalog, zato je i ta cena.
Možda grešim ali to kapiram kao npr. sad sam se preselio u Tursku, pa tamo plaćam... Nebitno, cena je bolja kao što znamo odavno.

Uf. I dalje mi nije jasno kako si još uvek srpski nalog.
Da ne listam unazad ovo što si opisao je već pomenuto kao način da se pređe na turski nalog, zato je i ta cena.
Možda grešim ali to kapiram kao npr. sad sam se preselio u Tursku, pa tamo plaćam... Nebitno, cena je bolja kao što znamo odavno.
Ne razumeš, jer ne praviš razliku između termina "srpski nalog" i "koristi se u Srbiji".

Ovim načinom se ljudi prebace na turski nalog (plaćaju turske cene) koji koriste u Srbiji i plaćaju srpskom karticom (ili turskim gift karticama).

Nazad
Vrh Dno