Šta je novo?

Netflix je u Srbiji (Pročitati prvi post)

Da li neko zna koja je fora sa ovima sto prodaju dozivotni premium nalog na netflixu za 25-30e?
Da li je to realno i legalno ili je prevara u pitanju?

Da li neko zna koja je fora sa ovima sto prodaju dozivotni premium nalog na netflixu za 25-30e?
Da li je to realno i legalno ili je prevara u pitanju?
Ne znam ko su ti što to prodaju, ali ja bih bio veoma obazriv sa takvom ponudom. Jednostavno nije realno da neko to nudi, kada uzmeš u obzir da čak i sa TR pretplatom koja je među najjeftinijima ta cifra (25 do 30 €) pokriva 5-6 meseci Premium naloga.

Par strana unazad je opisana slična prevara, tipa godinu dana Premium naloga 2000 RSD, uplatiš, pa se ispostavi da je nalog plaćen samo mesec dana.

To su najčešće hakovani nalozi. Obično je uslov da ne mjenjaš ništa, čak ni nazive profila...dobiješ pristupne podatke tamo nekoga ko uredno plaća pretplatu i kome je provaljen nalog i gledaš dok te ne provale... Praktično si "slijepi putnik". Ovo što se kod nas prodaje vjerovatno kupuju na netu za dolar ili dva... Ima ruski sajt gdje se mogu naći takvi nalozi...i ne samo za Netflix....

Da, proverio sam sa jednim likom koji je uzeo takav nalog, radilo mu jedan dan. Hakovani nalozi su u pitanju, ne sme nista da se menja. Neki lik na KP-u prodaje, klasican prevarant.
Ipak vazi ona izreka, ako je suvise lepo da bi bilo istinito, onda verovatno i nije istinito :)

Izvinjavam se ako je offtopic, ali nekom moze da bude korisno.
Ako nekoga zanima transkript razgovora sa ovim prevarantom koji misli da je posten, i da nema niceg nelegalnog u tome sto prodaje hakovane naloge, neka pogled spoiler.
Izgleda da se predomislio, nakon razgovora, obrisao oglas :LOL:

Pozdrav,
Kakav je to nalog koji ima dozivotnu pretplatu?
- Pa to su tako napravljeni nalozi sa dozivotnim premium paketom koji ne isticu. Noramlno kao obican nalog ubacite u aplikaciju na telefonu, racunaru ili tv-u i koristite normalno kao sto bi koristili i premium paket koji placate mesecno. U prevodu nema razlike u tome sem sto je ovaj sa dozivotnim paketom.
Da li je to sve legalno, nije neka muljavina, pa da me banuju?
- Nece vas banovati, nije muljavina legalno je!
Da li je to family premium za vise clanova ili obican za jednog clana?
- Da family je premium moze koristiti vise clanova porodice
A koja mi je garancija da ce to da radi ili da cete mi poslati podatke kad vam uplatim?
  • Evo sada cu vam poslati garancije
  • Dajte mi vas broj sa viberom
  • Poslato (poslao mi screenshot uplate iz banke, da mi pokaze kako mu neki lik uplatio pre slanja podataka)
Ok, posaljite mi podatke za uplatu.
  • XXXXe, samo ako vam nije problem ujutru da se cujemo za nalog da vam posaljem podatke, ili da mi uplatite sada novac pa da cekate sutra ujutru, ali mislim da cete pomisliti da hocu da vas prevarim.
  • Samo ako nije problem sutra ujutru da se cujemo za podatke uplate novca da bih sutra nabavio naloge.
  • Mislim svakako ja sutra nabavljam novu turu
  • Samo sto sam prodao zadnji nalog
  • Odmah sam pisao sa vama i sa drugom osobom
NIje problem cujemo se sutra, ionako ne bih mogao da uplatim veceras.
Koja je procedura? Da li ja otvaram novi account ili vec dobijam otvoren?
  • Dobijete otvoren nalog
  • Ja sam ga licno otvorio
  • Samo ne smete nikako da menjate jezik jer moze netflix da banuje profil
Koji je jezik na profilu?
  • Pa zavisi nekada je engleski
  • Nekada je hrvatski
  • Kako kad
Druze odustajem.
  • Ok nije problem.
  • Samo ako moze razlog?
Razlog je sto su to hakovani nalozi, a sto si ti prevarant 😄️
-Ne nisu to hakovani nalozi, i odakle vama da sam ja prevarant? Jel sam vas prevario nesto?
Razgovaro sam sa likom koji je uzeo od vas. Radilo mu jedan dan pa su ga izlogovali. A ti ga ubedjujes da je on nesto zeznuo.
  • Pa ako je radio nalog sta ja vise imam tu?
  • Nalog je radio i ja vise nemam nista sa tim nalogom.
  • Odkud znam sta je covek radio, ja nisam prevarant, ja sam dao nalog koji je radio
Jedan dan, za lifetime premium?! 😄️
Pa dao si mu hakovan nalog, zato ne sme nista da menja, da ga ne provale. A njega su provalili cim je promenio profil. Promenili pass i izbacili ga.
Ako to nije prevara, ja ne znam sta je?!
- Nije prevara ja sam spomenuo da se ne menja sifra i jezik
U normalnim zemljama se krivicno odgovara za to druze.
Prodajes hakovane naloge a tvrdis da su lifetime nalozi.
  • Ma zabole me k...c ja sam lepo spomenuo na pocetku da se ne menja lozinka i jezik ne znam koj k...c krsite nesto sto je receno!!! Ja sam poslao uredno nalog koji je radio perfektno. Hvala na razumevanju.
  • Pa lifetime su
Da si mene tako zeznuo, ja bih te prijavio ako mi ne bi vratio pare.

Ko kaže i ako se ne menja šifra/jezik/profili da neće opet da promene šifru kada vide da se gleda nešto profilima? :)

A i u podešavanjima se vidi sve od uređaja i lokacija tako da Netflix i hakovani nalozi ne mogu da potraju ;)

Evo i mog iskustva sa KP. 3500 za jedan slot godinu dana. 150 pozitivnih i nijedna negativna.

Ja uplatim dobijem podatke otvoren slot sa imenom koje sam rekao da zelim i sve delovalo ok. Usluga je krenula u julu.

Prosle nedelje ja da udjem kad ono trazi da se ubaci broj kartice itd.

Posaljem poruku liku on vidi poruku ali ne odgovara i to je to. Sve u svemu dobih 4 i po meseca netflixa za 3500 tako da mu skoro dodje kao da sam regularno placao.

I istog dana mu se pojavi negativna ocena gde lik otprilike konstatuje isto sto i ja. Bezveze sto ja sad ne mogu da napisem komentar da je lik prevara na KP

Netflix nema opciju plaćanja godinu dana unapred, tako da je sve jasno. Nemojte ljudi davati novac nekom koga ne poznajete, napravite sami grupu ili uzmite preko Turske ili gde već. Sve i da nije prevara, a jeste, zašto uplatiti unapred nekom bilo koji iznos, šta on može da uradi što vi ne možete sami? Pamet u glavu...

Evo i mog iskustva sa KP. 3500 za jedan slot godinu dana. 150 pozitivnih i nijedna negativna.

Ja uplatim dobijem podatke otvoren slot sa imenom koje sam rekao da zelim i sve delovalo ok. Usluga je krenula u julu.

Prosle nedelje ja da udjem kad ono trazi da se ubaci broj kartice itd.

Posaljem poruku liku on vidi poruku ali ne odgovara i to je to. Sve u svemu dobih 4 i po meseca netflixa za 3500 tako da mu skoro dodje kao da sam regularno placao.

I istog dana mu se pojavi negativna ocena gde lik otprilike konstatuje isto sto i ja. Bezveze sto ja sad ne mogu da napisem komentar da je lik prevara na KP
Mozes da napravis novi nalog i razmenis par poruka sa njim u vezi nekog aktuelnog oglasa i onda lepo napises negativnu u spomeneš u vezi cega je to. Mene ne bi mrzelo to da uradim kad su takve prevare od ljudi

A zašto oni koji znaju za ovaj forum kupuju preko sumljivih likova? Mogu sami da naprave nalog ili da ovde udju u familiju i plaćanju na 3 ili 6 meseci unapred. Na ovom forumu su svi članovi pouzdani i nema šanse da vas neko prevari

Mogu da uštede 500 dinara godišnje 😅

Dobro ti si naučio školu više nećeš tako i ostali.

Ne znaju da je ringla vruća dok ne pipnu.

Kada bih sa nekim delio moj turski FHD bilo bi mi glupo da mu naplaćujem 210 dinara mesečno...
Sednemo negde na piće, da obavimo transakaciju i napravimo veći račun od 6 meseci Netflixa 😄

Turski nalog i još FHD i ne ide nekom da naplatiš 😃

To ti kažem. Nema mnogo razloga ni za 4k nalog. Pa eto nas gde smo...

Ja sam dao svoj slot na HBO Max sestriću za tablet. Ili Ajde da podeliš sa nekim prijateljima, neko plaća jedan, neko drugi servis, pa razmenite po slot. Ali ovo traženje "porodica" ili kupovina preko Ali Express...

Da li nalog na netflixu mora da se napravi sa upaljenim VPN-om? Napravio sam nalog bez VPN-a, kupio tursku gift karticu, upalio VPN i uspesno iskoristio gift karticu medjutim i dalje mi zahteva da unesem platnu karticu, ne dozvoljava mi da se pretplatim sa balansom koji sam dobio sa gift karticom.

ne treba vpn, ali svakako moraš uneti karticu

Da li nalog na netflixu mora da se napravi sa upaljenim VPN-om? Napravio sam nalog bez VPN-a, kupio tursku gift karticu, upalio VPN i uspesno iskoristio gift karticu medjutim i dalje mi zahteva da unesem platnu karticu, ne dozvoljava mi da se pretplatim sa balansom koji sam dobio sa gift karticom.
Puno puta je ponovljeno u temi, nalog mora da se napravi pomoću VPN-a i VPN mora da se koristi svaki put kada se unosi kôd sa poklon kartice. Ni za šta drugo ne treba da bude aktivan VPN. Ja koristim Okayfreedom od početka za to i dalje bez ikakvih problema radi, skoro sam dodao jednu karticu od 200 TL.
ne treba vpn, ali svakako moraš uneti karticu
Ne mora kartica platna da se dodaje, ja imam otvoren nalog preko VPN-a i od početka na njemu samo dodajem poklon kartice. Sve radi odlično.

Poslednja izmena:

Kreirao sada novi nalog koristeci VPN, ponovio sve korake i sada je uspelo. Tako da u mom slucaju je bio problem sto nalog nije kreiran uz pomoc VPN-a.
Ti si gift karticu ubacio na prvi nalog, pisao ti bilans (ali nije dozvolio da se plati pretplata sa tog bilansa...), a onda si i na drugi nalog ubacio istu gift karticu i na tom drugom nalogu je isto pisao bilans, ali je ovog puta dozvolio da platiš?

Jedno mozda glupo pitanje, kupio sam ovu gift karticu na turgame, prosla uplata ali mi ne stize kod koji treba da unes na netflix. Jel se on vidi negde u account na turgame ili stize na mail, ne mogu nigde da ga nadjem?

Nazad
Vrh Dno