Ne znam ko su ti što to prodaju, ali ja bih bio veoma obazriv sa takvom ponudom. Jednostavno nije realno da neko to nudi, kada uzmeš u obzir da čak i sa TR pretplatom koja je među najjeftinijima ta cifra (25 do 30 €) pokriva 5-6 meseci Premium naloga.Da li neko zna koja je fora sa ovima sto prodaju dozivotni premium nalog na netflixu za 25-30e?
Da li je to realno i legalno ili je prevara u pitanju?
Ima jos mesta za jos jednog?Jel mogu i ja?
Mozes da napravis novi nalog i razmenis par poruka sa njim u vezi nekog aktuelnog oglasa i onda lepo napises negativnu u spomeneš u vezi cega je to. Mene ne bi mrzelo to da uradim kad su takve prevare od ljudiEvo i mog iskustva sa KP. 3500 za jedan slot godinu dana. 150 pozitivnih i nijedna negativna.
Ja uplatim dobijem podatke otvoren slot sa imenom koje sam rekao da zelim i sve delovalo ok. Usluga je krenula u julu.
Prosle nedelje ja da udjem kad ono trazi da se ubaci broj kartice itd.
Posaljem poruku liku on vidi poruku ali ne odgovara i to je to. Sve u svemu dobih 4 i po meseca netflixa za 3500 tako da mu skoro dodje kao da sam regularno placao.
I istog dana mu se pojavi negativna ocena gde lik otprilike konstatuje isto sto i ja. Bezveze sto ja sad ne mogu da napisem komentar da je lik prevara na KP
Kadgod sam u zivotu pokusao na necemu da ustedim, kasnije sam duplo vise potrosio nego da sam prvi put platio punu cenu.Mogu da uštede 500 dinara godišnje 😅
Puno puta je ponovljeno u temi, nalog mora da se napravi pomoću VPN-a i VPN mora da se koristi svaki put kada se unosi kôd sa poklon kartice. Ni za šta drugo ne treba da bude aktivan VPN. Ja koristim Okayfreedom od početka za to i dalje bez ikakvih problema radi, skoro sam dodao jednu karticu od 200 TL.Da li nalog na netflixu mora da se napravi sa upaljenim VPN-om? Napravio sam nalog bez VPN-a, kupio tursku gift karticu, upalio VPN i uspesno iskoristio gift karticu medjutim i dalje mi zahteva da unesem platnu karticu, ne dozvoljava mi da se pretplatim sa balansom koji sam dobio sa gift karticom.
Ne mora kartica platna da se dodaje, ja imam otvoren nalog preko VPN-a i od početka na njemu samo dodajem poklon kartice. Sve radi odlično.ne treba vpn, ali svakako moraš uneti karticu
Probam ovo sledeći put, ja sve kao za svaki slučaj palim VPN i kada dodajem poklon kartice.Ne mora da se koristi VPN kada se unosi kod sa GIFT kartice, ali mora da se koristi kada se kreira nalog. Ubacio sam GIFT pre 10 dana bez problema bez VPN-a.
Da li nalog na netflixu mora da se napravi sa upaljenim VPN-om? Napravio sam nalog bez VPN-a, kupio tursku gift karticu, upalio VPN i uspesno iskoristio gift karticu medjutim i dalje mi zahteva da unesem platnu karticu, ne dozvoljava mi da se pretplatim sa balansom koji sam dobio sa gift karticom.
Ti si gift karticu ubacio na prvi nalog, pisao ti bilans (ali nije dozvolio da se plati pretplata sa tog bilansa...), a onda si i na drugi nalog ubacio istu gift karticu i na tom drugom nalogu je isto pisao bilans, ali je ovog puta dozvolio da platiš?Kreirao sada novi nalog koristeci VPN, ponovio sve korake i sada je uspelo. Tako da u mom slucaju je bio problem sto nalog nije kreiran uz pomoc VPN-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari