Šta je novo?

Xbox Series X / S

Ne razumem kakve ima veze? Meni je nalog US, a region konzole Argentina i kupujem direktno igre.
Kad bi se ulogovao samo sa tim US nalogom na neku drugu konzolu onda ne bi imao te igre. Na to sam mislio. Dok god si ulogovan sa Argentinskim nalogom imaš igre na US. Nek me neko ispravi ako grešim.
Svakako možeš da igraš sa glavnim nalogom i ako kupiš na sekundarnom, i da sakupljaš achievement-e
Znam znam. Nego ja sam mislio da sve bude na jednom mestu. I ja imam tri naloga ali više sam teoretisao.

Kad bi se ulogovao samo sa tim US nalogom na neku drugu konzolu onda ne bi imao te igre. Na to sam mislio.
Ne znam za to. Ja delim moj nalog drugaru, kod njega je moj nalog setovan kao Xbox home console i on igra te igre sa svog naloga bez ikakvih problema.

Ne znam za to. Ja delim moj nalog drugaru, kod njega je moj nalog setovan kao Xbox home console i on igra te igre sa svog naloga bez ikakvih problema.
Nisam znao da tako može. OK, to bi značilo da ti kupujše igre na US nalog preko Argentinskog store-a što mu dodje isto kao gift opcija. Koliko se sećam to nekad prolazi nekad ne.

E to nisam znao. Znači ispostavi se da je ipak bitno da su nalog i regija konzole iste. Onda problema ne bi trebalo da bude ikada pri direktnoj kupovini igara. Koliko puta se beše sme šaltati region na nalogu?

Koliko god hoćeš

Iskreno, mislim da većina nas želi da se igra samo na sopstvenoj konzoli, te u tom smislu ne treba da nas je briga odakle kupujemo igre dok god plaćamo jeftinije.
Dakle, trenutno GP kod Turaka, Witcher na Argentinu, treće na Tadžikistan and so on...

E to nisam znao. Znači ispostavi se da je ipak bitno da su nalog i regija konzole iste. Onda problema ne bi trebalo da bude ikada pri direktnoj kupovini igara. Koliko puta se beše sme šaltati region na nalogu?
Koliko god hoćeš
Negde sam bio procitao u vezi promene regiona:
○ Promena regiona konzole u bilo kom trenutku.
○ Promena regiona naloga jednom u tri meseca.

Edit. Evo nasao sam

Je sam menjao jedno četrdeset puta do sada

Koje jeftine wifi slušalice mogu da se koriste na series konzolama? Naša bluetooth ne rade

Vrlo verovatno da je menjao region konzole, obzirom da se menjanje regije naloga može raditi samo na PC-u.

Ja sam iskreno zaboravio na kom regionu mi je konzola!
Mislim da im od prvog dana stoji na Argentini.
Do sad sam kupovao giftove sa argentina naloga (sluzio samo za giftovanje do danas) za americki nalog koji mi je glavni MS nalog.
Jucer sam kupovao igre direktno na argentina nalog ( jer nam vise gifta...) naravno sa nasom karticom (registorvana na argentina adresu) i to 7,8 igara bez problema.

Tako da cemu frka... !? Upustva sa prve strane i sa XBox republike i dalje vaze....

Meni je konzola na US, i svaki mesec aktiviram preko vpn-a po jedan gift kod i za sad radi sve kako treba, igre kupujem direkt jer kartica radi.

Čisto malo zanimljivosti. Series X za 400$!

Hip Hop Reaction GIF

Nasi prodavci na ovu vest, dizu cenu za po 50-100e. :D

Iako su cene super, cene su bez poreza i u USA, šta mi imamo od toga :)

IMG_20221126_154720.jpg
Stiglo pre neki dan a zaboravio da se prijavim u klub :giggle:
Nažalost, TV sam vratio zbog mrtvih piksela i zamena stiže za par dana tako da se ovo tek tada može isprobati.

Zašto sam se odlučio za Xbox Series S umesto PC-a razlog je jednostavan - jeftino a dobro. Sad se od preostalog novca može kupiti neki fin laptop za posao :geek:

Zahvalio bih se svima vama na šerovima informacija i detaljnim objašnjenjima, a posebno kolegi @Markic čiji je vodič na ovom forumu neverovatna motivacija za kupovinu ovog uređaja.
Nadam se da će sve raditi kako treba.

Next-gen igre su tek počele dolaziti tako da mislim da je ovo pravo vreme za nabavku Xbox-a ;)

U zdravlju te služio 😀

Nadam se da ćeš na kraju ove generacije biti izuzetno zadovoljan kupovinom. Da može da se kaže da si se pošteno izigrao dobrih igara na njoj.

Dobro nam došao u klub

Hvala :)
Nadamo se svi da će biti odličnih igara. Mislim da će nas Series S prijatno iznenaditi u njihovom izvođenju. Za sada mu ide više nego solidno.

Vrh Dno