krupac
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.09.2008
- Poena
- 415
Prema izveštaju od kolege @Markic to je nažalost onemogućenoDa li je neko skoro kupovao igre preko Turske? Probam vec nekoliko dana bezuspesno. Da napomenem da mi je kartica Visa vezana za nalog i bez ikakvih problema vec nekoliko meseci prolazi kupovina Game Pass Ultimate.
E moja greška ondaOnemogucen je gift, ja mislim na direktnu kupovinu?
Jel kupujes kao gift ili regularno?Da li je neko skoro kupovao igre preko Turske? Probam vec nekoliko dana bezuspesno. Da napomenem da mi je kartica Visa vezana za nalog i bez ikakvih problema vec nekoliko meseci prolazi kupovina Game Pass Ultimate.
Regularno. Gift opcija ne postoji vise na TUR i ARG storeJel kupujes kao gift ili regularno?
Meni proslo direktno pre mesec dana. Isto inteza visa. TR store.Da li je neko skoro kupovao igre preko Turske? Probam vec nekoliko dana bezuspesno. Da napomenem da mi je kartica Visa vezana za nalog i bez ikakvih problema vec nekoliko meseci prolazi kupovina Game Pass Ultimate.
Teško da je prolaznog karaktera, pogotovo što je baš zakačilo Tursku i Argentinu, gde su cene fantazija. Da je neki problem rešeno bi bilo do sada, i sigurno bi obuhvatalo i druge regione, ne samo ova dva.Nemoj jos brisati, mozda je nesto prolaznog karaktera 😅
Šljaka, ja tako kupujem igre.Kakva je situacija direktne kupovine preko Argentine?
I jedno i drugo. Pokusavam da mi sve bude dostupno na glavnom nalogu tj. igre(Turski, Argentinski store + Turski GamePass). Jer svoj nalog delim sa drugarom (fora home xbox) , tako da je i njemu sve ovo dostupno.Misliš region konzole si prebacio na Tursku? Ne naloga.
Jos na to dodaj da dobija free next-gen update. Fenomenalna kupovina!😊Krenuli popusti na Argentinskoj prodavnici. Witcher 3 GOTY je 78dinara. Pezos propo![]()
Svakako možeš da igraš sa glavnim nalogom i ako kupiš na sekundarnom, i da sakupljaš achievement-eAli ako je glavni nalog USA, onda im odgovara gift.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari