DjidjiMidji
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.08.2017
- Poena
- 115
... još nekoliko saveta od Vinsent-a
Ma ne kupuje on OLED samo se raspituje. 😀Ako već kupuješ OLED red da je da uzmeš i pristojan soundbar. Mislim da nijedan TV nema zvučnike koji su na nivou najjeftinijeg soundbara.
ama... ne trazim mane ***,sto kazes samo se raspitujem 😀 Odluka je pala rekoh vec,mada iskreno srce vuce na Philips oled807,al kad naletim na bilo kakav problem ko ce mi odgovoriti,dati pomoc,ovako kud svi (LG) tu i mali Mujica... Sve je dakle odluceno,samo treba naci pouzdano leglo 48c2 😀 A u dnevnu kada dodje na red ici ce LED Philips defintivnoMa ne kupuje on OLED samo se raspituje. 😀
@pinocio ako tražiš manu naći ćeš je u svakom modelu, bilo ko da je proizvođač. ja se od našeg prošlogodišnjeg dopisivanja nagledah i naigrah na SP5, na mom C1 sa BELOM 😛 pozadinom.
Ja imam 48C1 i nemam soundbar , sta ce mi u relativno maloj sobi,kupio sam ga za Series X i HBO MAX/Disney+, zvuk na tv-u je sasvim ok sto se mene tice. Da, tv je nizak i stoji na stocicu/komodi pa ne bih imao gde ni da stavim soundbar i da hocu , jedino da sve to kacim na zid a nemam nikavu zelju da se sa tim zamajavam.Pa ako sam dobro razumeo ispod 48C2 nema mesta za soundbar,nizak je
Kako ti se ponasa kroz menije, ne laguje ne zapucava???Ne zamerite jedno noob pitanje, uzeo juce LG nanocel tv ali ne moze da se instalira google assistant .
Ne podrzava region Srbija, mozda da promenim region? Ili je do samog tv-a?
I jos jedno, na magic daljincu da li postoji brza varijanta podesavanja tajmera za gasenje, tipa dugme koje sluzi za to?
Na starom LG-u je bilo, sad mi treba 10-ak kliktanja po meniju da podesim.
Da li mora da ostane taj region na dalje ili kad se instalira moze da se vrati na Srbiju? Zena se ne sanlazi bas sa engleskim..😉Pokušaj sa promenom regije, kod mene na C1 nije bio Tidal da se instalira, promenio regiju instalirao i vratio...
Ne laguje, sasvim solidno radi. Dopalo mi se sto je odmah upario daljinski od STB-a prilikom podesavanja.Kako ti se ponasa kroz menije, ne laguje ne zapucava???
Reg se za 5g garancije od drugog msm da nemas leba...Da li mora da ostane taj region na dalje ili kad se instalira moze da se vrati na Srbiju? Zena se ne sanlazi bas sa engleskim..😉
Ne laguje, sasvim solidno radi. Dopalo mi se sto je odmah upario daljinski od STB-a prilikom podesavanja.
Uopste podesavanje je bas brzo, ocekivao sam vise zezanja. Primetio sam i da bas brzo menje kanale.
Mada uzmi sa rezervom tek je dva dana kod mene.
Jel vredi da se registrujem na LG sajt, ima li nekih benefita?
Jeftin IPS ekran, vec zamenio hisens i to za nanocell koji mu dodje za neku nijansu bolji od tvog i opet isti vrag... Kao sto kolega rece vidi se samo na full mracnom ekranu drugacije neces uociti, ako ti bas smeta ukljuci energy save na mininum onda bas moras da se fokusiras da izvalis isijavanje a slika ti je fazon ista i teraj...Moze pomoc momci..
Juce mi stigao LG 55UQ81003LB,okacio ma nosac,povezao antenu,upalio..Primetio sam odmah na coskovima isijavane u manjim polukrugovima,jedino u gornjem levom cosku se ne vidi,na tamnoj pozadini,crnoj,tamno sivoj...
Citam na internetu da je prisutan taj problem..Da li se moze nekako resiti ili da vratim tv..Da li uopste hoce uvaziti tu primedbu i zameniti TV.
Da li je neko imao iskustva sa ovim?Bas sam se iznervirao,racunam nov TV,kad ono u startu problem sa ekranom.
Je l si kupio tv da gledas crn ekran ili? Ako jesi zovi i menjaj 🙂 ovo mene pitali ljudi i pitanje skroz na mestu 🤣Ne znam da li je taj @momsab ,totalni sam laik za TV.Da li mi predlazete da ne zovem radi zamene jer bi i taj drugi bio isti?
Kako se ponasaju druge marke po ovom pitanju,Ssmsung,Hisense?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari