Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

^ pa ima S23, on će biti kako kažu zidari polutka😀

Pa ima, ali on je rekao da neće plus ili ultra. :D

^ Koliko znam @Proday ima S21 SD, znaci taman da pazari S23 SD. Možda ako mi da preporuku za S23U pa me vrati u Samsung tabor😀

Nažalost drugari, prošla me euforija više od čestog menjanja telefona. Neke bitnije stvari u životu došle na red. Pored toga sam stvarno prezadovoljan trenutnim telefonom, radi sve što mi treba, a već sada sam siguran da s23 neće doneti ništa radikalno bolje. Kako god, videćemo...ja se ipak radujem ovom potezu od samsunga (sve dok ne zavrnu na neku drugu stranu).

^ ima još vremena da promenis mišljenje😀, mada ako ne budu jače promene sto kažeš možda i ne vredi prelaziti

Cena za S23U ce biti paprena. Vidim da su ponovo skocile cene za iPhone 14 kod nas, tako da ni Samsung nece sigurno da bude puno jeftiniji😅

Ovo sada već postaje malo zanimljivije :)
Šteta što one UI ne mogu ni da smislim..
Iz kog razloga?

Ja sam se na Samsung vratio samo zato što mi je OneUI trenutno 2 klase iznad svih ostalih :D naravno ne toliko da se *****em opet s Exynosom, tako da sam uzeo SD.

Nekako mi je "najodrasliji", na MIUI sam bio par godina, i dalje ima nekih sitnih gluposti, OnePlus stagnira, jedino što je Google živnuo malo. Daleko sam od fana Samsunga ali se slabo vidim na nečemu drugom skoro. Zato su mi ovo super vesti

Meni nedostaje Oxygen. Za mene je stock mnogo bolji od OneUI, verovatno stvar ukusa.

Meni je one ui mnogo bolji od ostalih, s tim da je stock android ipak na prvom mestu.

Baš tako, stock, one UI, 2 mesta prazno, pa ostali...

Koji bre stock, gde ne možeš strelicu ispod tastature da ugasiš, skloniš vidžet koji smara...da ne pominjem što su mi spakovali zajedno bežične i mobilne konekcije?!? Stock je nekad bio dobar, danas su ga pregazili svi redom!

Cena za S23U ce biti paprena. Vidim da su ponovo skocile cene za iPhone 14 kod nas, tako da ni Samsung nece sigurno da bude puno jeftiniji😅
Cena za S23U će biti "ultra" visoka , gledajući upravo cenu iPhone 14 Pro Max 256gb ,stigao u MTS po ceni 249.600 din. Znači S23U preorder preko 200.000 😰😶... Ovo prelazi sve granice zdravog razuma.

Koji bre stock, gde ne možeš strelicu ispod tastature da ugasiš, skloniš vidžet koji smara...da ne pominjem što su mi spakovali zajedno bežične i mobilne konekcije?!? Stock je nekad bio dobar, danas su ga pregazili svi redom!

Ono baš suprotno, stock softver je nekad bio baš klot, a danas je sve tu.
Samo treba pogledati i uporediti xda forum pre par godina i danas i sve bude jasno :)

Pre par godina nema ko nije rutovao telefon, superSU/Magisk/twrp, dodavao razne džidža bidže, npr. AdAway je bio obavezna aplikacija, sad je dovoljno upisati 10 slova u private DNS :)

Mislim da konkretno private DNS i nema veze sa varijantom OS-a? Sada to može svugde da se ubaci?
Ubacivao sam na MIUI, a i na Samsung može.

Pa da, ali pre na stock softveru nije bila ta opcija. Ne znam više nikoga ni da rutuje telefon, jednostavno nema potrebe za ogromnu većinu korisnika...

Ono baš suprotno, stock softver je nekad bio baš klot, a danas je sve tu.
Samo treba pogledati i uporediti xda forum pre par godina i danas i sve bude jasno :)

Pre par godina nema ko nije rutovao telefon, superSU/Magisk/twrp, dodavao razne džidža bidže, npr. AdAway je bio obavezna aplikacija, sad je dovoljno upisati 10 slova u private DNS :)
Jeste sve tu kad su tek u 2022. dodali stvari koje Samsung ima godinama :D
Sad mi prvo pada na pamet sto su u A13 dodali opciju da se podesava jacina blica, Samsung je to imao jos od S7 :D
Smesan skin totalno. Jedino sto ga je Gugl optimizovao da stvarno radi lepo i brzo, ali sto se tice opcija (features and quality of life stuff), tu su smesni.

Jačina blica? !?

Ništa GCam, ali jačina blica! :)

Nego da se vratimo na temu:

Poslednja izmena:
Pretpostavljam da ce raditi na max frekvenciji prilikom patkometrije (antutu i sl.), a kad se budu igrale igre, da ce GOS smanjivati frekvenciju.

Skaliranje, ali koliko ce to da traje...

Dobijemo nekoliko odličnih vesti, prvo potvrđen snapdragon 8 gen 2, a onda i info da će biti special edition.

Glavni komentari, "evo je furuna, biće pregrevanja...".

Ljudi, stvarno... 😅

To su samo nasa nagadjanja, ali nema sumnje da jaci clock bez dobrog hladjenja i u tako malom kucicstu kao sto jeste od mobilnog uredjaja, moze da bude problem.

Dobijemo nekoliko odličnih vesti, prvo potvrđen snapdragon 8 gen 2, a onda i info da će biti special edition.

Glavni komentari, "evo je furuna, biće pregrevanja...".

Ljudi, stvarno... 😅
Ko se na Exynos opeče, i u SD 8 Gen 2 sPeCiAl eDiTiOn duva.

Nazad
Vrh Dno