zamzung
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.09.2012
- Poena
- 305
В Росии.sdelano v sssr![]()
Скарабуџ по опису. Али о укусима - нећемо
В Росии.sdelano v sssr![]()
Seiko TankPozdrav, izvinite ako ovo mozda nije pravo mesto za to, ali treba mi pomoc u pronalazenju jednog konkretnog modela Seiko sata. Nasledio sam sat od dede koji mi je na zalost ukraden pre par godina, pa bih zeleo da probam da nadjem taj podel ponovo i da ga kupim. Sat koji mi treba podseca na ovaj koji sam nasao na ebay, sa par kljucnih razlika. Sat nije bio zlatne boje, bio je skroz srebrn. Nisam siguran, ali nesto mi se cini da je na vrhu imao rimsko XII i takodje nisam siguran ali nije nemoguce da sat nije bio skroz pravougaonog oblika, vec je mozda bio zaobljen na temenima.
Da li bi neko mozda mogao da me uputi na neko mesto gde se prodaju ovakvi satovi(nekog svojevrsnog prodavca-tragaca starih satova) ili barem da mi da malo vise informacija o modelu pa da probam sam da ga pronadjem?
Nisam znao da postoji, hvala, potrazicu tamo.Jesi li pitao na svet satova forumu?
Hvala, ali nije. Sat izgleda jako slicno kao onaj sa slika, ali pored toga sto je bio srebrn, a ne zlatan, i dalje nije bas 100% identican. "Kais" je doduse isti 100%.
Kod Seika je lako sve piše na poleđini.Pozdrav, izvinite ako ovo mozda nije pravo mesto za to, ali treba mi pomoc u pronalazenju jednog konkretnog modela Seiko sata. Nasledio sam sat od dede koji mi je na zalost ukraden pre par godina, pa bih zeleo da probam da nadjem taj podel ponovo i da ga kupim. Sat koji mi treba podseca na ovaj koji sam nasao na ebay, sa par kljucnih razlika. Sat nije bio zlatne boje, bio je skroz srebrn. Nisam siguran, ali nesto mi se cini da je na vrhu imao rimsko XII i takodje nisam siguran ali nije nemoguce da sat nije bio skroz pravougaonog oblika, vec je mozda bio zaobljen na temenima.
Da li bi neko mozda mogao da me uputi na neko mesto gde se prodaju ovakvi satovi(nekog svojevrsnog prodavca-tragaca starih satova) ili barem da mi da malo vise informacija o modelu pa da probam sam da ga pronadjem?
I ja sam se dvoumio al na kraju sam odlucio da uzmem automatic. Prvo zbog toga sto je malo manji, drugo zbog mehanizma.Kako si generalno zadovoljan? Koliko je tačan? Izdrizi ako se ne nosi za vikend? Vidim da su po netu svo bas zadovoljni.
Duplo je razlika kvarcni/automatik. Pa trazim izgovor da uzmem automatik. 😇
Da kazaljke kao da su od tri različita sata, ostalo je okSat sam sastavio od delova sa aliexpressa. Finalna verzija nije trebala ovako da izgleda. Mehanizam je trebao da bude beli, ali se on izgubio negde na putu iz Kine, a ovaj sam porucio za drugi sat. Kazaljke su trebale da budu drugacije, ali kako mi je ovo prvi mod neke su iskrivljene prilikom montiranja, pa je skrpljen od ostatakaMontaza kazaljki na youtubu izgleda bas jednostavno, meni je trebalo bas dosta vremena da namestim sekundaru
Nadam se da ce vremenom biti lakse. Poslednja slika je sledeci mod kad stignu delovi.
I ja sam prošle nedelje sastavio jednog mešanca Seiko Alpinist satova (SPB155 i SARB017).Sat sam sastavio od delova sa aliexpressa. Finalna verzija nije trebala ovako da izgleda. Mehanizam je trebao da bude beli, ali se on izgubio negde na putu iz Kine, a ovaj sam porucio za drugi sat. Kazaljke su trebale da budu drugacije, ali kako mi je ovo prvi mod neke su iskrivljene prilikom montiranja, pa je skrpljen od ostatakaMontaza kazaljki na youtubu izgleda bas jednostavno, meni je trebalo bas dosta vremena da namestim sekundaru
Nadam se da ce vremenom biti lakse. Poslednja slika je sledeci mod kad stignu delovi.
Pogledajte prilog 364576Pogledajte prilog 364577Pogledajte prilog 364578Pogledajte prilog 364579
I sta ja da radim povodom toga?Neki nemamo instagram ....
Da se čovek zapita 🙂I sta ja da radim povodom toga?
Ionako nije dostupma stranica sa linka...Da se čovek zapita 🙂
Ima, ali mislim samo u zelenoj i braon boji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari