Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

To rade svaki put pred novu godinu da odkljucaju sve kanale na mesec dana, cak mislim da mogu i hbo kanali da se gledaju dzaba ali treba da se aktiviraju i onda po isteku tog perioda da se zove call centar da deaktiviraju hbo da ne bi naplacivali. ali za hbo ako neko hoce da se igra prvo neka zove call cenatr da vidi jel isto kao i predhodnih godina.

I ja sam uzeo BOX3 04.08. i u aplikaciji mi piše MAX HD i sve je otključano. Do kada će biti, nemam pojma. Kada sam uzimao paket u mojoj ulici nije bilo optike. Sada sada su počeli da kopaju. Kada zvanično puste da li će me prebaciti na optiku u okviru ovog ugovora ili bi morao nov aneks da se potpiše?

Sinoć sam napisao post u vezi otključanih kanala u start paketu na temi iris pa ako vam nije teško tamo pročitajte, ipak je to tema na kojoj treba o tome pisati.

Vise bih voleo da imam napismeno ako dodje do toga da moram RATEL da umesam, posto ni forme ni pozivi nisu resili problem.

Cisto da ostane da se vidi o kakvom kvalitetu usluge pricam.
Pogledajte prilog 362173
Tebi nešto baš nije u redu sa linijom. Hajde to što nisam znao da još postoji 2mb/s paket, nego imaš i puno grešaka za tih 5 minuta.
Proverio si sa tvoje strane? Oksidacija na kontaktima, kabl...
Pogledaj temu za ADSL/VDSL bilo je tamo saveta šta da uradiš.

Tebi nešto baš nije u redu sa linijom. Hajde to što nisam znao da još postoji 2mb/s paket, nego imaš i puno grešaka za tih 5 minuta.
Proverio si sa tvoje strane? Oksidacija na kontaktima, kabl...
Pogledaj temu za ADSL/VDSL bilo je tamo saveta šta da uradiš.
Taj problem sam resio sa restartovanjem modema, sad su ovakvi parametri. Godinu i 8 meseci je radilo bez problema tako da ne verujem da je do instalacija, pre nekih mesec ipo je krenula zezancija

Los ping i packet loss, koji su mi glavni problem, i dalje haraju s vremena na vreme. Pisacu im prijatan mail pa cu da vidim sta kazu
Screenshot 2022-11-02 120230.png

Jel dobijao neko možda ove 14/18m po din ponude za supernovu, s obzirom da su sad ista firma?

Da su stvarno ista firma imali bi i jedinstvenu ponudu paketa ;)
Isti je samo račun i džep u koji idu pare. A Supernova korisnici će tu zauvek biti građani drugog reda.

Jasno, ali eto moje je da pitam. :) Već sam dobio flajer gde se nudi 12m po din, ali to svakako imam i trenutno kod sbba. Ako ima akvizitera na forumu (a nisu banovani) koji možda mogu da ponude ono gore, nek mi pošalju pp slobodno.

Jasno, ali eto moje je da pitam. :) Već sam dobio flajer gde se nudi 12m po din, ali to svakako imam i trenutno kod sbba. Ako ima akvizitera na forumu (a nisu banovani) koji možda mogu da ponude ono gore, nek mi pošalju pp slobodno.
Evo šaljem i tebi na pp tel. akvizitera koji je meni ponudio 14m din +10m puna cena. Ja sam odustao i prešao na Yettel optiku gde mi je akviziter ponudio još više džabalesku.

Trebalo bi iz razloga zbog kojeg ih svake godine otključavaju, jedino to još na sajtu nisu obelodanili.

@inovator Pa inovirali su Ti paket! 😂😂😂
Šalu na stranu, imam BOX 4 red, 23 meseca, uz koji ide omorika 3 sa 3GB interneta - uključeno mi je 6. Nisam siguran da li je tako od početka korištenja. Od juče su drastično poboljšali Omorika pakete (3+ puta više interneta), a u BOX ponudi su i dalje stari... Meni je to neprihvatljivo. Moguće je da lagano prelaze na nove uslove, pa ko se na šta navuče...
1667394787828.png
isto omorika 3 i ceo ugovor je 6gb , ugovor istice u decembru

@inovator Pa inovirali su Ti paket! 😂😂😂
Šalu na stranu, imam BOX 4 red, 23 meseca, uz koji ide omorika 3 sa 3GB interneta - uključeno mi je 6. Nisam siguran da li je tako od početka korištenja. Od juče su drastično poboljšali Omorika pakete (3+ puta više interneta), a u BOX ponudi su i dalje stari... Meni je to neprihvatljivo. Moguće je da lagano prelaze na nove uslove, pa ko se na šta navuče...
Jeste tako, uvek je bilo tako, prenosi ti se net iz prethodnog u sledeći mesec ako ne potrošiš.
Znači ako nisi potrošio, tj. pao ispod 3 GB onda ti je tako svaki mesec. Ako ti ostane 500mb, imaš 3GB + 500 mb od 1-og.
Evo ti moj primer, omorika 15, ostane mi skoro uvek preko 15 GB, prenesu tih 15 i dodaju 15 što mi sleduje i skoro uvek je na 30 GB.
Maxthon Snap20221102155001.jpg

Jeste tako, uvek je bilo tako, prenosi ti se net iz prethodnog u sledeći mesec ako ne potrošiš.
Znači ako nisi potrošio, tj. pao ispod 3 GB onda ti je tako svaki mesec. Ako ti ostane 500mb, imaš 3GB + 500 mb od 1-og.
Evo ti moj primer, omorika 15, ostane mi skoro uvek preko 15 GB, prenesu tih 15 i dodaju 15 što mi sleduje i skoro uvek je na 30 GB.
Pogledajte prilog 362220
Njima nesto tu ne štima.
Majka ima ugovor box 4 crveni, potpisan 30.12.2021. i od januara dobija u paketu 3gb.
Žena to ne koristi, kod kuce WiFi, na poslu WiFi, samo nije onlins izmedju posla i kuce. Za tih 11 meseci, ona sada ima 27gb i nest, tako stoji. Zar nije da se posle tri meseca sve brise i onda ponovo. Znaci imala bi 9gb,pa brisanje, pa opet 3gb i tako u krug?

Nisam primetio. Hvala, znači mi ova informacija. Lakše ću ispregovarati produženje ugovora, ako me ovi dripci ikad pozovu. Pripremio sam čitav elaborat i čekam ih k'o zapeta puška. 😁
@ajnamen96 Kod mene je samo 3+3GB. Ugovor od 06. 12. 2020. Svakom promocijom nešto zamuljaju, pa ko se na šta upeca.

Poslednja izmena od urednika:
Pazi, bilo je letos nešto rođendansko, mislim 25 GB, moguće da je tu nešto u pitanju. Ili neki bonus da su davali tada, novogodišnji. Ne znam.
Mislim da bi trebalo da ima uvek 6GB.
Meni je ova omorika 15 u plavom box-u 4 od februara. Pre toga je bila neka manja omorika, isto plavi box 4, i na isti se način prenosilo. Ne znam više ni sam koliko godina unazad.

Ima neko info da li i dalje daju za obnovu box4 paketa max samo 7m po 50%?
Ne vidim logiku da tako nesto prihvatim pored ovih ponuda drugih 12m x 1 din.

6m po rsd ili 12 po 50%. Juce mi nudjeno.
Nema poente pored ostalih ponuda.
Doduse, evo vec 5i dan se ceka IDP, pa mozda ponude jos nesto.

Може ли админ усер и пас телеком рутера да се промени? Не проналазим опцију.

Misliš na ovo?

Prilozi

• Screenshot_20221102_061328.png
    Screenshot_20221102_061328.png
    65.5 KB · Pregleda: 27
  • Screenshot_20221102_061357.png
    Screenshot_20221102_061357.png
    67.8 KB · Pregleda: 25
^да. Нзм како се приступа? Логом као админ не даје опцију промене, ни усер телеком, ни админ приступа.

loguješ se sa admin Pass: ztonpk i dalje kao na slikama. Tako je na mom ruteru, ako se ovo može tako nazvati. Za optiku ne znam.

^оптика, хуавеи рутер, не може кроз тај пас.

Imaš ovaj. Potraži po temi ako nije taj.

@mladja88 @Compadre91
Pre neki dan je uradjena instalacija kod mene UO i 18 meseci po dinar. Zvao sam agenta koji je meni zavrsio po 18 meseci za neke ljude da pitam, trenutno je 12 meseci. Neke ljude sam obavestio , prvo su bili skepticni a kad su resili da uzmu po 18 meseci akacija je prestala.
Sto se tice toga koliko treba stari korisnik da bude van sistema da bi se smatrao kao nov korisnik agent prosto nije znao niti saznao tacnu infomrmaciju. Sto vise van sistema, jel to 30 , 60 ili duzi period ko zna. Sestra je pre 2g uzela kao nov korisnik ali na ime oca. Previse su tada muljali i sad ne moze vise. Ova promcija 12 meseci traje do 15 januara 2023. Nesto mozda bude oko nove godine ko zna.
Posle 2g odmora od telekoma eto me opet kod njih. 18 meseci je ponuda koja se ne odbija. :)
Na koliko ti je ugovor,24 meseca ili vise?Cuo sam da u yettelu kad ide 18 meseci po 1 rsd,moras 12 meseci da placas punu pretplatu..

Nazad
Vrh Dno