Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
To je jer su Bajdena razresili vlasti. Taman da istovarim sta imam.
Sad cekamo svecu za kraj meseca i prvog objavu FED-a u vezi kamatne stope...

Screenshot from 2022-10-26 13-55-34.png

Šanse za jesenji rally su solidne, jer kamatne stope i dalje jure US02Y. Vidite šta se dešava sa berzom (narandžasto) kad US02Y prestane da raste i FED počne da opet obara kamatne stope. Al ovaj grafik me je takođe zeznuo ove godine, mislio sam da nema šanse da pada berza, a time i kripto, dok prinos na US obveznice raste.

Lep skok danas od 5% nazalost mene je septembar upropastio pa nisam kupovo koliko sam planirao ..

Ali sta je tu je nastavljamo od danas sa DCA laganim .

Inace mislim da smo dno dodirnuli ili da se nam fali jos jedna "kapitulacija" da bi smo pronasli dno ..
Hmm pa ne znam ovo lici samo na kratkotrajni Halloween rally ili jos jedan mini bear market rally mozemo ga nazvati kako hocemo. Ja bih mozda sacekao sa kupovinama par nedelja ako vec radis DCA da imas sto vise coina, ne ocekuj da idemo na 50k odmah. Dno nismo dotakli u najboljem slucaju minimum cemo imati jos jedan retest zone 17,5k (junski low)
Mislim da ce ovaj trenutni rally navuci dosta ljudi znaci pumpa 22-23 pa i do 25k vrlo vrlo moguca (da ne kazem izvesna).
Sto se tice kratkotrajnog brzog trejda mislim da APT moze da da 15ak% u kratkom roku, par dana.

Tesko je da ce dalje da skace. Ja upravo istresam sta imam i cekam da rokne. Ima jos par dana do kraja meseca i svakako ocekujem crvenu svecu. Znaci ispod 19.300 bi morala da se zatvori. Ne zalecite se sada za kupovinom, ogromne su sanse da cete se opeci. Kada Fed objavi kamate moze opet lagano da skoci (ako bude do 0.5%).

cestitam osobama koji su u ovom beru zaradili x2,5 na doge ;)

UH taj doge me podseca ne jedan vic malo je bezobrazan :
"nije bitno glas i ime
bitno je da ima dobro *ime"

doge upravo dozivljava WOW signal
cccccc

Ko nije upucen Doge su skocile zbog toga sto je Elon Musk kupio deo Twittera.

Elon Musk has completed his $44 billion acquisition of Twitter, the company confirmed in a securities filing Friday, putting the world's richest man in charge of one of the world's most influential social media platforms

Rezultati mog dosadasnjeg DCA:

1667129781478.png
1667129802407.png

Kupovao sam svaki put kad je bio neki pad od 5-6% i vise sa koliko sam mogao. Vecina je u plusu, iako je bear. Ovo je sve za long term odnosno sledeci bull. Zadovoljan sam trenuutno, a nadam se i ja vecem padu da bih mogao jos da oborim ulazni prosek.

DOGE i CHZ su bile ocigledne prilike za brzu zaradu nedeljama i mesecima unazad ali sve sam mislio moze jos dole, moze jos dole, ulovicu bolju ulaznu cenu i na kraju k...

Musk je kupio TW, moze jos sa nekom objavom da ga napumpa ali *** onaj polazni voz je propusten, a WC ( Svetsko prvenstvo u fudbalu ) je za 18 dana, moze i CHZ do tada jos gore ali sad je vec kocka jer verovatno ima onih koji se vode istom logikom i cekaju da se jos malo napumpa cena pa da dumpuju sve ono sto su mesecima kupovali.

Opet dosta toga zavisi i kako ce se BTC narednih dana ponasati.

Kapiram da je ovih 10% skoka ltc zbog objave za moneygram... Kao prošle godine kada je skočio na lažnu vest za PP.

DOGE i CHZ su bile ocigledne prilike za brzu zaradu nedeljama i mesecima unazad ali sve sam mislio moze jos dole, moze jos dole, ulovicu bolju ulaznu cenu i na kraju k...

Musk je kupio TW, moze jos sa nekom objavom da ga napumpa ali *** onaj polazni voz je propusten, a WC ( Svetsko prvenstvo u fudbalu ) je za 18 dana, moze i CHZ do tada jos gore ali sad je vec kocka jer verovatno ima onih koji se vode istom logikom i cekaju da se jos malo napumpa cena pa da dumpuju sve ono sto su mesecima kupovali.

Opet dosta toga zavisi i kako ce se BTC narednih dana ponasati.
Nista nije propusteno sve dok je short dostupan.
Kapiram da je ovih 10% skoka ltc zbog objave za moneygram... Kao prošle godine kada je skočio na lažnu vest za PP.
Kad pocnu dinosaurus coini da se pumpaju to je uglavnom znak da sledi korekcija celog marketa.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno