KovacTibor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 04.11.2021
- Poena
- 285
Ukljuci u opcijam, posto meni radi to sa prevlacenjem tri prsta i pravi ss.
Uzimam je u podzemnom prolazu u NI. Ubace u softver koji je telefon odaberu koliko da prekriva ekran (u zavisnosti od futrole koju koristiš) i odštampaju. Zalepe odmah... Mogu da pitam da li šalju kada budem prolazio tamo i da li imaju za Nord 2.Gde uzimas hidrogel? Jel mozda salju na adresu?
CE se prodaje u USA, 2 neSamo nigde logike da Nord CE 2 Lite 5G dobija update pre Nord 2.
Trošiće ti više bateriju. Ali će biti male razlike u performansama. To ti je u suštini balanced - performance mode kernel-a.Ja sam aktivirao opciju 'high performanse mode' prije par dana. Nisam primjetio grijanje niti uticaj na bateriju. Kao da malo tecnije radi u nekim situacijama, kao npr. skrolovanje na nekoj malo zahtjevnijoj stranici u Chrome-u, ili se mozda tripujem.
U kojoj tarifi si i ako nije tajna koliko si placao ratu za Nord 2 sa paketom pa da vidimo sta ima da se nadje u ponudi.Ponuda je očaj, nema ništa u rangu Nord 2 modela, eventualno Samsung S21 FE ili Xioami 12 lite, i oni su nešto skuplji, tj morao bih doplatiti neku kintu za moj paket, kojeg više ni nemaju svakom slučaju, gledaću da izbegnem doplatu, jer su skočile cene telefonima a njihov je problem što nemaju adekvatnu zamenu.
Evo da odgovorim, tj dodam, sad sma dobio ponudu, jedini uz najminimalniju doplatu, je Xiaomi 12 lite, doplata oko 6000 hiljada. Svi ostali, koje sam naveo, su od 17-25000 dinara, odmah u kešu.3600 sam plaćao. NEO15 je 2800 plus rata za Nord 800 dinara.
Jedino približno, ali sa doplatom je Huawei 70, Xiaomi 12 lite o malo skuplji Samsung S21 FE 5G, tu je i IPhone 11. Govorim o doplati od 500-1000 dinara.
Na stranu sve to, Nord 2 mi je bombonica što se tiče veličine, izrade, izgleda, a o performansama i radu da ne pričam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari