Raskini postojeći kućni net, a preko terenskog agenta uzmeš nov paket sa 25% popusta i 4G+ modemom ( B535 ) za 1 din. Piši mi privatno.Postoji li mogućnost da tražim novi ruter koji je brži, i koja je procedura, da se pojavim u radnji i kažem dajte mi brži, ili da se žalim i slično? Koji model rutera je najbrži koji daju? Hvala
ako trosis dosta gb onda uzmi A1 vikend net, koliko znam to je jedini mobilni net u srbiji koji je neogranicen. cena je oko 3500 din mesecno + ruter jednokratno (ili na rate)Ja sam od A1 dobila odgovor da moja adresa spada u tu pokrivenost i ima mogucnosti prikljucka. Samo da ne bude posle, ups, potroseni gb. Ja sam maltene ceo dan na netu, sto zbog posla, sto zbog nekih drugih stvari, plus striminzi..
dodao bih i Jetel opciju - solo opticki net - hipernet M 1600 din ako si njihov mob korisnik ili regularna cena 1800 din mesecno ako nisi.Ja sam od A1 dobila odgovor da moja adresa spada u tu pokrivenost i ima mogucnosti prikljucka. Samo da ne bude posle, ups, potroseni gb. Ja sam maltene ceo dan na netu, sto zbog posla, sto zbog nekih drugih stvari, plus striminzi..
Lepo si rekao.Lol, kako misliš da kad gigabitni svič povežeš na 100 Mbps port na 4G ruteru dobiješ WAN brzinu preko 100 Mbps? Dakle ne LAN brzinu između uređaja povezanih na svič, nego internet "protok".
Ok, hvala. 🙂Prednost je da ga možeš šetati svuda po Srbiji, još i ako preko terenskog agenta dobiješ 4G+ modem ( B535 ) koji ne nude na sajtu, možeš izvući veće download brzine.
internet je neograničen po smanjenoj brzini do 2 Mb/s kad potrošiš brze gigabajte, mada te iste brze gigabajte možeš dokupljivati po potrebi, ako ti treba više od 400 GB mesečno.
Mana je što je upload brzina ograničena do 10 Mb/s u najvećem XXL paketu, mada ako ti ne treba brži upload i ovo je onda ok.
Kao i svaki postpaid ugovor, odete zajedno do poslovnice, oboje date lične karte radniku i prebacite ugovor (i ako ima ugovorna obaveza) na drugu osobu. Ne košta ništa, traje 5 minuta. Posle ti promeni šifre za pristup A1 nalogu (koje ti sam prethodni vlasnik ugovora preda) jer A1 ne radi to odmah, već treba neko vreme.nije mi potpuno jasno kako ide procedura oko te prodaje?
Viđao sam na fejsbuku, kucaj u pretrazi i tamo, pa izađu neki rezultati gde ljudi nude, mada nema mnogo takvih.a ako nismo u istom gradu? gde se mogu naci takvi oglasi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari