Šta je novo?

Xiaomi 12T/Pro

Koja je razlika izmedju MIUI verzije SLFMIXM i SLQEUXM ?

Znaci cekamo prvo da izadje neki twrp pa xeu,pa posle custom romovi.. 😃

Devojka ce mi dobiti mob pre mene,ja rezervisao 3 dana pre nje,ja na kucni,ona u njihovoj radnji,nju zvali pre koji sat i rekli da je vec u Beo sopingu ceka 🤣

Sad me zvao kurir da mi isporuci,medjutim na poslu sam pa prebacili za sutra.

Sad me zvao kurir da mi isporuci,medjutim na poslu sam pa prebacili za sutra.
Pa sto mu nisi reko adresu gde se nalazis pa u toku dana kada bude najblize tvojoj lokaciji da ti dostavi uredjaj. Voze po celom gradu pakete pa sigurno da ima nesto priblizno lokacije gde radis pa da ti donese.

Ja ne bih mogo da cekam sutra.

Pa sto mu nisi reko adresu gde se nalazis pa u toku dana kada bude najblize tvojoj lokaciji da ti dostavi uredjaj. Voze po celom gradu pakete pa sigurno da ima nesto priblizno lokacije gde radis pa da ti donese.

Ja ne bih mogo da cekam sutra.
Nece,kaze mora adresa isporuke koja je navedena i licno ja da potpisem zbog ugovora..Ma nema veze,ne bih ni imao vremena da mu se posvetim danas..

Stigao mobilan.
Prvi utisci,kutija teska zbog punjaca koji je jos i ogroman ;)
Podesavam ga,azuriram i skidam app vec nekih pola sata i vise...poceo da se greje,onako srednje,nije bas za pecenje jaja ;)
Ostatak utisaka kad ga malo bolje upoznam ;)

Prilozi

• IMG_20221027_144854.jpg
    IMG_20221027_144854.jpg
    54.9 KB · Pregleda: 72
  • IMG_20221027_144847.jpg
    IMG_20221027_144847.jpg
    90.4 KB · Pregleda: 72
Nisam nesto siguran da ce biti custom romova osim XEU. Nema ih ni za jedan tel iz serije 12. Nije bilo ni za 11T Pro.

Pitao sam jer pise da modeli sa 8gb nemaju e sim mogucost, jel to tacno ili ne?

Jedna od pogodnosti eSima je ta sto bi trebala biti veca brzina protoka interneta..
Bas cu uporediti brzinu sa karticom i eSimom,i screnshotovacu,da se vidi u praksi.

Dzosua kakva je rezolucija zvuka u zvučnicima, jel ih guši bass ako je izražen u nekim dance stvarima. Jel ok u svim frekventnim opsezima. Kratko rečeno kako pumpaju, ima li kakvog izobličenja?

I mene to zanima😁 12T Pro ima pravi stereo uparen sa Harman Kardon-om i ako je upola dobar kao na Mi 10 Pro ja sam zadovoljan.

Dzosua kakva je rezolucija zvuka u zvučnicima, jel ih guši bass ako je izražen u nekim dance stvarima. Jel ok u svim frekventnim opsezima. Kratko rečeno kako pumpaju, ima li kakvog izobličenja?
Nisam nesto muziku testirao,ali definitivno se primetno bolje i jasnije cuje od mog sad vec bivseg Poco f2 pro modela,a baseve nisam testirao.
Za sad nisam primetio neke bagove u radu miui-ja,to mogu reci.

Jedno pitanje,kad kliknem da ukljucim esim izbaci mi:
SIM2 ce biti deaktiviran ako sada aktiviras esim.

Jel to znaci da ako uzmem esim,mogu samo jednu mrezu imati ili?

Poslednja izmena:
Pa mozes jedan SIM slot i jedan eSIM, jer da mogu oba sim-a i esim bilo bi previse a mislim i da su telefoni dizajnirani da mogu da imaju samo dva signala za mobilnu mrezu.

I mene to zanima😁 12T Pro ima pravi stereo uparen sa Harman Kardon-om i ako je upola dobar kao na Mi 10 Pro ja sam zadovoljan.
Pazi ovo je možda moj lični trip, zvuk u plastici može a ne mora da bude praskav, da zveči. U kombinaciji sa aluminijumskom lajsnom i staklenim ledjima toga sigurno nema.

U svim testovima koje sam gledao hvale stereo. F3 ima odlican stereo(ne onaj pravi kao 12T Pro) a "plastikaner" je, tako da 12T Pro sigurno nije nista gori po tom pitanju.

Utisci nakon jučerašnjeg otpakivanja.
Prvo sto sam primetio je da je osecaj u ruci mnogo vise na strani Mi 10 koji sam zamenio ovim telefonom, nekako mnogo je vise premijum model.
Inače telefon je munja, sve otvara u sekundi, zvučnici odlični,glavna kamera vise nego dobra, autonomija i nije bas na zavidnom nivou al verujem da ce se to ispeglati vremenom. Sinoc sam ga stavio na punjač i od nekih 17%-80% trebalo mu je desetak minuta. Telefon sam kupio preko Yettela uz total 40 paket, po ceni od 44 000 dinara. Kad sve uzmem u obzir zadovoljan sam kupovinom, iako se razmišljam da ga stavim na oglase i zadrzim Mi 10 koji i dalje radi kao prvog dana...

Vrh Dno