Dok ne ispeglaju nekim od azuriranjaXiaomi 12T - nisam baš oduševljen trajanjem baterije.
MIXM je global rom a EUXM je EU rom, generalno po meni su potpuno isti jedino što MIXM radi malo stabilnije, dobija ranije ažuriranja i baterija sa njim za dlaku duže traje.Koja je razlika izmedju MIUI verzije SLFMIXM i SLQEUXM ?
Pa sto mu nisi reko adresu gde se nalazis pa u toku dana kada bude najblize tvojoj lokaciji da ti dostavi uredjaj. Voze po celom gradu pakete pa sigurno da ima nesto priblizno lokacije gde radis pa da ti donese.Sad me zvao kurir da mi isporuci,medjutim na poslu sam pa prebacili za sutra.
Nece,kaze mora adresa isporuke koja je navedena i licno ja da potpisem zbog ugovora..Ma nema veze,ne bih ni imao vremena da mu se posvetim danas..Pa sto mu nisi reko adresu gde se nalazis pa u toku dana kada bude najblize tvojoj lokaciji da ti dostavi uredjaj. Voze po celom gradu pakete pa sigurno da ima nesto priblizno lokacije gde radis pa da ti donese.
Ja ne bih mogo da cekam sutra.
Cek,jel si ti uzeo Pro ili obican?Poceo da se greje,onako srednje,nije bas za pecenje jaja
Pro.Cek,jel si ti uzeo Pro ili obican?
Baci koju sliku,sa i bez silikona..
8Koliko rama ima telefon 8 ili 12 gb?
Nije tacno...imam esimPitao sam jer pise da modeli sa 8gb nemaju e sim mogucost, jel to tacno ili ne?
Bome značajan podatak, Peca ga ispustio 🙂Prvi utisci,kutija teska zbog punjaca koji je jos i ogroman![]()
Aj druze sto preJedna od pogodnosti eSima je ta sto bi trebala biti veca brzina protoka interneta..
Bas cu uporediti brzinu sa karticom i eSimom,i screnshotovacu,da se vidi u praksi.
Nisam nesto muziku testirao,ali definitivno se primetno bolje i jasnije cuje od mog sad vec bivseg Poco f2 pro modela,a baseve nisam testirao.Dzosua kakva je rezolucija zvuka u zvučnicima, jel ih guši bass ako je izražen u nekim dance stvarima. Jel ok u svim frekventnim opsezima. Kratko rečeno kako pumpaju, ima li kakvog izobličenja?
Pazi ovo je možda moj lični trip, zvuk u plastici može a ne mora da bude praskav, da zveči. U kombinaciji sa aluminijumskom lajsnom i staklenim ledjima toga sigurno nema.I mene to zanima😁 12T Pro ima pravi stereo uparen sa Harman Kardon-om i ako je upola dobar kao na Mi 10 Pro ja sam zadovoljan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari